• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atma sonrası mutlu olan

Haklısın ama benim kafam çok karışık her kafadan bi ses çıkıyor kimse çıkmaz karşına diyorlar evlen evin içine girince sahip çıkarsınız diyorlar benim anlattıklarım çok basit geliyor insanlara
Bekar kalmamak için ömür boyu mutsuz bir evlilik yaşamak istiyorsun yani?
Peki ya evlendiğin ve karşına aşık olacağın tam sana göre birini kaçırırsan? Bu da bir ihtimal değil mi?

Nişan attım biliyorsunuz arkadaşlar ve herkes niye attın bu sebeblerden atılmaz çözülür vs dediler her şeyin çok iyi güzel eşyaların kurulu dediler ben çok üzüldüm onların böyle söylemesine ailen o kadar para döktü karşı tarafta aynı şekil de konuşup barışın falan dediler bizi buluşturdular konuştuk beni bırakmak istemiyor nişanlı olduğum kişi ama ben onunla hep kavga ediyorum bana yalan söylüyor kandırıyor kendimi kötü hissediyorum yanlış mı yapıyorum çok üzgünüm pişman olmak istemiyorum zor işler kızlar bidaha kimseyle olamam diye de korkuyorum
Sana akıl berenler bu detayları biliyor mu? Basit bir konudan rahatlıkla yalan söyleyen birisi her zaman söyler unutmayın

Bak hiç böyle düşünmemiştim evlendiğim için belki de kaçıracağım fırsatları
Bunlar hep ihtimaller.
Senelerdir evli olan biri olarak diyorum sana kötü evliliktense bekar yaşamak bin kat iyidir. Bekarlıktan bu kadar korkmayın. Bekar olmamak için kötü evliliğe razı olmayın .

Eve neden üzülüyorsun?

Kendi ellerimde dayayıp döşediğim evi boşanırken kendi ellerimler yakıp yıktım

Çöpe attım dağıttım

Eşya bu yenisi alınır yeniden yapılır

Hayat yeniden başlamak için çok geç değil

Daha evlenmemişsiniz bile , yasınızı tutun ağlayın üzülün, duygularınızdan kaçmayın

En kötü ve en iyi duyguyu dahi en derinden yaşayın

Kendinize şefkatli olun

Unutmayın 1 saniye öncesi 10 sene sonrasından daha uzak

Not: nişan atan arkadaşım çok daha mutlu bir evlilik yaptı yakın zamanlarda

Nişan attım biliyorsunuz arkadaşlar ve herkes niye attın bu sebeblerden atılmaz çözülür vs dediler her şeyin çok iyi güzel eşyaların kurulu dediler ben çok üzüldüm onların böyle söylemesine ailen o kadar para döktü karşı tarafta aynı şekil de konuşup barışın falan dediler bizi buluşturdular konuştuk beni bırakmak istemiyor nişanlı olduğum kişi ama ben onunla hep kavga ediyorum bana yalan söylüyor kandırıyor kendimi kötü hissediyorum yanlış mı yapıyorum çok üzgünüm pişman olmak istemiyorum zor işler kızlar bidaha kimseyle olamam diye de korkuyorum
sana sürekli yalan söyleyen bir insanla nasıl bir ömür geçireceksin bunu düşün.

Haklısınız ama nişanı attıktan sonra kimseye güvenemezsem kimse bakmazsa nişan attım diye bana Korkuttular beni

bu ne dünyanın en kısa fıkrası mı ?

oooofff o onu dedi bu bunu dedi. yapay zeka mısın sen siri misin milletin dedikleri ile mi yaşıyorsun ?

ayrıca ev kurdum düzen kurdum emeklerim var buna üzülüyorsun adamın yokluğuna ya da sonrasında yaşayacaklarına değil.
huzurlu olmadıktan sonra sarayda yaşa iki gün sonra kaçarsın sarayından.

otur düşün adamı mı seviyorsun istiyorsun , mal mülk mü

herkes niye attın bu sebeblerden atılmaz çözülür vs dediler her şeyin çok iyi güzel eşyaların kurulu dediler
Kim o herkes? Niye özelinizi herkese anlatıyorsunuz? Düşmanım bile olsa bu hatayı yapmasını istemem, benim lafımla tekrar barışacaksa keser sesimi çekilirim köşeye. Evlendikten sonra rezil mutsuz olursanız o herkes bu sefer de kır dizini otur der. Aldatılınca biz de aldatıldık derler, dayak yerseniz biz de yedik derler. Ne ilginç, kötülüğünüzü isteyen tiplerle oturup sohbet muhabbet ediyorsunuz. Beni bu noktaya getiren adamı annem savunsa allayıp pullasa annemi silerim, herkes de kimmiş?

Barışmak istiyorsanız eveleyip gevelemeyin, gidin evlenin.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız evim var dayalı döşeli emek emek aldım her şeyi hayallerim de vardı
Dayalı döşeli evinizde oturup eşyalarınıza sarılarak ağlarsınız evlenince, ev dayadım döşedim masraf yaptım diye saçma sapan biriyle evlenilir mi Allah aşkına, eşyalara kendinden çok değer vereni de gördük şükür.

Ben buraya yazdıklarımı çevrendekilere söylüyorum ve abartma olur barışırsınız evlenmeden olur böyle şeyler şeytan araya giriyor vs gibi laflar ediyolar kimse benim sorun ettiklerimi önemsemiyor evin var süper otur geç erkek akıllanır bu devirde böyle nasıl bulacaksın diyorlar bende iyi değilim ve nasipten öte yol yok bana göre nasibimde varsa evleneceğim kişi beni bulur bi şekilde tanışırız ama acaba ben mi çok hayalperes düşünüyorum siz olsanız nasıl bi yol izlersiniz evlenip deneyim inanayım der misiniz yoksa verdiğiniz kararın arkasında durup yolunuza mı bakarsınız biraz uzun yazdım ama sizin yazmanız bana çok doğru geliyor iyi geliyor net olmanız açıkça yazmanız
Bakın biz sadece sizin yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz ve yazdıklarınıza bakınca iyi bir adam ve iyi bir aile değil birbirinin kabahatini kapatan bir aile doğal olarak her zaman kendi oğullarının arkasında duracaklar.Yok ben abarttım çevrem daha doğrusunu biliyor o yüzden ayrılmamı istemiyorlar derseniz yolunuz açık olsun,mutluluklar dilerim 🙏

Annem babam zaten istemiyor seni kandırıyor diyorlar onlar haricindeki insanlar canımı sıkıyor herkeste sorun var alttan al git akıllanır olur böyle şeyler evin hazır diyorlar evi de benim üstüme yapmışlardı nişanlımın üstüne değil de bunu duyan sa Oo çok şanslısın sakın ayrılma bidaha bulamazsın böylesini diyorlar
Kusura bakma çevren çok görmemişmiş.
Eski konularına da baktım evlenseydin hiç mutlu olamazdın bununla. Sürekli yalan söylüyormuş.

şu an ki eşimden önce 4 yıllık uzak mesafeli bir ilişkim vardı 4 yılın 2 yılı kadar nişanlıydık eşyalar düğün mekanı vs. her şey hazırdı sürekli nişan atıp geri barışıyordum ama olmadı anlaşamadık bitirdik daha doğrusu bana küfür etti bende istemedim çok geldi gitti yaşadığım şehire ama yine reddettim. sonrasında 1 yıl içinde başka biriyle tanışıp evlendim 2.5 yıllık evliyim 1.5 yaşında bir kızım var, küfür etti diye ayrıldığım nişanlımdan sonra evlendiğim şahsiyetsiz ne küfürler hakaretler ediyor fiziksel şiddet bile görüyorum ki boşanma aşamasındayız zaten.
ama hiç bir zaman önceki nişanlım olsaydı demedim çünkü o olunca da aynı şeyleri yaşayacaktım üstelik bambaşka bir şehirde. o yüzden nişanlılık döneminde sana yapılan davranışları unutma bitirdiysen asla dönme evlenince daha beter olacağını unutma kesin konuşuyorum evet ama sende bende dahil olmak üzere kimse değişmiyor

Walla bir sonrakine de son dakika hersey hazir oldugu halde attim nisani, sende de yamuk gorursem gerekirse nikah masasindan kalkarim diyeceksin. Nisan atmis diye kinayacak, kucumseyecek bir cevreden sana hayirli insan cikmaz zaten. Herkesin kabul edecegi, kimsenin agzini acmayacagi kriterler ne?

Önceki konunuza baktım adam nişan yüzüğünü çıkarıp düğünlere avlanmaya gidiyormuş. Böyle birinden sadakat bekleyebilir misiniz? Evlilik hep cicim ayları değil maalesef. Hastalığı var sağlığı var kavgası var gürültüsü var, ilk tökezde arkanızdan vursa işte o zaman keşke o nişan yüzüğünü hiç takmasaydım diyeceksiniz. Verdiğiniz kararın arkasında durun dışarda adam çok.

Hiçbir konuda başkalarına göre hareket etmeyin. Onlar ortadan çekildiğinde kararlarınızın sonuçlarını sadece siz yaşayacaksınız.

Eve neden üzülüyorsun?

Kendi ellerimde dayayıp döşediğim evi boşanırken kendi ellerimler yakıp yıktım

Çöpe attım dağıttım

Eşya bu yenisi alınır yeniden yapılır

Hayat yeniden başlamak için çok geç değil

Daha evlenmemişsiniz bile , yasınızı tutun ağlayın üzülün, duygularınızdan kaçmayın

En kötü ve en iyi duyguyu dahi en derinden yaşayın

Kendinize şefkatli olun

Unutmayın 1 saniye öncesi 10 sene sonrasından daha uzak

Not: nişan atan arkadaşım çok daha mutlu bir evlilik yaptı yakın zamanlarda
Yorum çok iyi geldi çevremde böyle şeyler söyleyen yok umut veren arkamda duran yok annem babam dışında hep kötüsünü söylüyorlar

Yorum çok iyi geldi çevremde böyle şeyler söyleyen yok umut veren arkamda duran yok annem babam dışında hep kötüsünü söylüyorlar

İnsanlar sadece konuşur , ben boşandığımda da sadece konuştular
Tek bildiğim şuydu , ben kendime nasıl davranırsam insanlarında bana o şekilde davranacağıydı

Sınırlarımı net ve keskin çizdim. Herkesin anladığı dilden bir sınır düşünün .

Üzülmeyin demek çok saçma , ben aksine üzülün ve bunu yaşayıp arkanıza atın demek isterim.

Birde evlenmeden önce 1 olan sorun evlenince 10 olur tecrübeyle sabit

Bakın biz sadece sizin yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz ve yazdıklarınıza bakınca iyi bir adam ve iyi bir aile değil birbirinin kabahatini kapatan bir aile doğal olarak her zaman kendi oğullarının arkasında duracaklar.Yok ben abarttım çevrem daha doğrusunu biliyor o yüzden ayrılmamı istemiyorlar derseniz yolunuz açık olsun,mutluluklar dilerim 🙏
Ben çok mutsuzum nişanlım benim doğum günümü bile kutlamadı unuttu benim söylememle yalandan çiçek aldı Buda var

Back
X