• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atma sonrası mutlu olan

pay biç iste daha nisan atinca bile bunca tantana cikaran bir cevredesin. ya evlensen bunlar seni boşatir mi? aldatilsan "her erkek yapar abartma" derler, dayak yesen "dayak mi o bir fiske vurmuş" derler, cocugunu dövse "annen babani rezil mi edeceksin cocukla dönüp" derler.
şükret ki birakmissin ilerlemeden, bundan dönemiyorsan devaminda hic donemezdin
nişan atip baskasiyla evlenen, mutlu olan cok var ama nisan atmaktan korkup devam edip eziyet cekenlerin sayisi cok cok daha fazla. kkda ucbes sayfa gez elbet birinin konusunu okursun. ya da kötü kocali konulara "nisanliyken anlamadiniz mi" diye sor, anlayip cesaret edemediklerini okursun

Dün Instagramda psikolog ya da aile danışmanı birisinin paylaştığı yazıya denk geldim. Danışanı 18 yıllık evli ve 16 yaşında çocuk annesiymis, eşi tarafından hep yok sayılmış. En son kanser olmuş ve ona rağmen çocuğu ile kemoterapiye gidiyormuş düşün. Önemsemeyen, sevmeyen insanla yola çıkılmaz.
Önemsenmiyorum her istediğini alıyorum yaranamıyorum diyo da ne alaka ya

pay biç iste daha nisan atinca bile bunca tantana cikaran bir cevredesin. ya evlensen bunlar seni boşatir mi? aldatilsan "her erkek yapar abartma" derler, dayak yesen "dayak mi o bir fiske vurmuş" derler, cocugunu dövse "annen babani rezil mi edeceksin cocukla dönüp" derler.
nişan atip baskasiyla evlenen, mutlu olan cok var ama nisan atmaktan korkup devam edip eziyet cekenlerin sayisi cok cok daha fazla. kkda ucbes sayfa gez elbet birinin konusunu okursun. ya da kötü kocali konulara "nisanliyken anlamadiniz mi" diye sor, anlayip cesaret edemediklerini okursun
Zaten bi kere üstüme yürümüştü sözünü dinletemeyince

Haklısınız sadece büyük bi hayal kırıklığı benim için be şuan güzel anılarımız hayallerimiz aklıma geliyor yaşadığım şeyler daha üstün tabi

Zaten bi kere üstüme yürümüştü sözünü dinletemeyince
e iste düşün
üstüne yürüyen adami affet diyorlar, agzina çaksa "evet boşan" derler mi?
mal mal insanlara ne dert anlatiyorsun? sana "baris" diyen halana diyemiyor musun "senin kızının üstüne yürürse nişanlisi o barisir" diye?
suc annende babanda ama. onlar seni ezdirmese kimse bu laflari soyleyemez.
evde kalirsin diyene desene "ne guzel annem babamla yasarim iste elin *ici ile evlenmekten iyidir baba evim" diye.
bir iki ters laf versen susarlar da sen salak gibi herkesi dinleyip bir de konusmaya calisiyorsun. sana akil veren cooook olur.
bak ben muhafazakar bir aileye sahibim. amcalar enistemler falan imam. daha once bir kuzenim baska mezhepten biriyle evlenmek istemis. ama miymiy miymiy ayni senin gibi. herkesi dinler, kendi fikrini soylemekten aciz. agzi olan konustu, alakasiz insanlar "haddime mi" demedi elestirdi durdu ayrildi kiz evlenmeyi düşündüğü adamdan. aradan birkac sene gecti ben komple gavur damat getirttim. o ayril diyen insanlar geldiler bana altin taktilar. cok cok "din degistirdi mi" dediler basta "o kadar kolay bir seyse degistirsin hazir buradayken. onun memleketine gidince de ben değiştiririm" dedim birkacina sustular. daha da ne laf duydum ne birsey. "mutluluklar" temennisi haric.
yani senin gibi boyle miymiymiy insanlar, her fikri dinleyip herkese hak veren, biri birsey derken "benim iyiligimden mi kendine soz gelir diye mi boyle soyluyor" elemesini yapmayip her fikri dinleyen, hatta bunlari ciddiye alip onlarin dedigi yonde bir adim atanlarin hayati herkesin karismasiyla, agzi olanin konusmasiyla cokca da elestirilmesiyle gecer.
yarin senin kuzenin "dogumgunumde bir kuru cicek almis, gelinligimi 90binlik istedim 50 binligi bana layik gormus!!!" der nisan atar, sana baris diyen akrabalar dört doner etrafinda "ah kizim ayril tabii, balik bastan kokmus" derler, sen mutsuz yuvanda onlari izlerken agrina gider

Şuan bana çok iyi geldi bu yorum herkes karabasan gibi kötü konuşuyor atma bulamazsın bilmem ne inşallah bende bana zarar veren kangren yeri kesip atmam lazım nişan atıp pişman olmak istemiyorum
Oladabilirsin belki şimdikinden çok daha kötü biri ile bilmeden evleneceksin ama olasılıkları düşünerek yaşanmaz şu anda yasiyoruz değil mi dünde ya da yarinda değil
Bu gün kötü bir adamı hayatından çıkarıyorsun
Yarın başka kötü biri olursa onu da çıkartırsın
İyi biri olursa ne mutlu sana

Haklısınız ama nişanı attıktan sonra kimseye güvenemezsem kimse bakmazsa nişan attım diye bana Korkuttular beni
Şuan herşey çok yeni çok taze böyle düşünmen çok normal. Zamanla herşeyi unutursun karşına biri çıkar güzel bir birliktelik yaşarsın. Bir kere olmayan bir daha olmuyor bunu bil. Bardak misali kırıldımı belki yeniden eski haline gelmiyor bu yaşananları asla unutamazsın evlensen bile tüm bu yaşananları halı altına süpüreceksin ve zamanı gelince tüm hepsi tekrar tekrar hortlayacak. Huzursuzluk garanti

Şuan herşey çok yeni çok taze böyle düşünmen çok normal. Zamanla herşeyi unutursun karşına biri çıkar güzel bir birliktelik yaşarsın. Bir kere olmayan bir daha olmuyor bunu bil. Bardak misali kırıldımı belki yeniden eski haline gelmiyor bu yaşananları asla unutamazsın evlensen bile tüm bu yaşananları halı altına süpüreceksin ve zamanı gelince tüm hepsi tekrar tekrar hortlayacak. Huzursuzluk garanti
Alttan alıp susmam lazım hep benim karşı taraf kendini haklı sanıyor hep

Nişan attım biliyorsunuz arkadaşlar ve herkes niye attın bu sebeblerden atılmaz çözülür vs dediler her şeyin çok iyi güzel eşyaların kurulu dediler ben çok üzüldüm onların böyle söylemesine ailen o kadar para döktü karşı tarafta aynı şekil de konuşup barışın falan dediler bizi buluşturdular konuştuk beni bırakmak istemiyor nişanlı olduğum kişi ama ben onunla hep kavga ediyorum bana yalan söylüyor kandırıyor kendimi kötü hissediyorum yanlış mı yapıyorum çok üzgünüm pişman olmak istemiyorum zor işler kızlar bidaha kimseyle olamam diye de korkuyorum
Eşyalar alındı diye hayatını mı yakacaksın?
Bana da "içki, kumar, ihanet, şiddet yok, niye ayrılıyorsun?" diyen çok oldu ama umrumda olmadı; yaşadığım psikolojik eziyeti ben bilirim çünkü. Kimse durduk yere, mutlu olduğu bir ilişkiyi bitirmez. Neye göre konuşuyor o insanlar? Kimseye bi şey kanıtlamak veya onlardan onay almak zorunda değilsin. Sakın geri dönmek gibi bir hata yapma. İnan boşanmak çok çok daha zor.
Ben boşanmıştım, geçtiğimiz yaz tekrar evlendim ve çok mutluyum, çok şükür. Lütfen kendine ve vaktine kıymet ver, bile bile ateşe yürüme.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız evim var dayalı döşeli emek emek aldım her şeyi hayallerim de vardı
O eve girmeden şimdi dönmeklrle o eve girip çoluk çocuğa karışıp tasi tarağı toplamak arasında dağlar kadar fark var bunu bi düşünün. Kurulu eşyalı gıcır gıcır o evler her şeye yetmiyor

2-3 yil once dugune yakin bir zamanda ex kisisi atti yuzugu bir kiskanclik aninda. Hala ara ara yazar farkli numaralardan. Attigi an engellerim. Asla geri adim atmadim. Cok uzuldum tabi o donem ama sonra gozlerimden o sis perdesi kalktikca, uzuntum azaldikca hergun sukrettim. Insan icindeyken goremiyor ama bitiyorsa bir sebebi vardir. En cok sukrettigimde eger evlenmis olsaydik ben 3 yildir o ruh hastasi kiskanc, paranoyakla yasiyor olcaktimmm ALLAH KORUDU :) Simdide dunya tatlisi bir beyleyim. Hem cok ilgili, hem cok duskun ve kendim gibi olabildigim, hastalikli sevginin olmadigi cok saglikli bir iliskideyim. Ondandirki kiz kardesim, uzulme icine dert etme. Eger o yuzugu aticak raddeye gelmissen demekki ortada ciddi sorunlar var. Giden para olsun. Sen ic huzurunu saglamana yardimci olucak, seni kotu hissettirmicek, senden birseyler alan degil ama sana birseyler katan bir hayat arkadasini hakediyorsun :KK200:

2-3 yil once dugune yakin bir zamanda ex kisisi atti yuzugu bir kiskanclik aninda. Hala ara ara yazar farkli numaralardan. Attigi an engellerim. Asla geri adim atmadim. Cok uzuldum tabi o donem ama sonra gozlerimden o sis perdesi kalktikca, uzuntum azaldikca hergun sukrettim. Insan icindeyken goremiyor ama bitiyorsa bir sebebi vardir. En cok sukrettigimde eger evlenmis olsaydik ben 3 yildir o ruh hastasi kiskanc, paranoyakla yasiyor olcaktimmm ALLAH KORUDU :) Simdide dunya tatlisi bir beyleyim. Hem cok ilgili, hem cok duskun ve kendim gibi olabildigim, hastalikli sevginin olmadigi cok saglikli bir iliskideyim. Ondandirki kiz kardesim, uzulme icine dert etme. Eger o yuzugu aticak raddeye gelmissen demekki ortada ciddi sorunlar var. Giden para olsun. Sen ic huzurunu saglamana yardimci olucak, seni kotu hissettirmicek, senden birseyler alan degil ama sana birseyler katan bir hayat arkadasini hakediyorsun :KK200:
Sabah sabah o kadar mutlu oldum ki yazınıza gerçekçi ve motive edici bir yazı bende istemezdim tabiki atmak ama artık boyumu aştı katlanamadım anlaşamıyorduk attım şuan yaşadığım güzel anılar hayaller aklıma geliyor ama geçici bir süreç unuturum inşallah hatırlamam şuan kimseyi sevemeyecek gibiyim ama sizde benim gibi durumdan geçmişsiniz şuan arkanıza bakmıyorsunuz hiç bende öyle olurum inşallah 🙏🏻 ♥️

Sabah sabah o kadar mutlu oldum ki yazınıza gerçekçi ve motive edici bir yazı bende istemezdim tabiki atmak ama artık boyumu aştı katlanamadım anlaşamıyorduk attım şuan yaşadığım güzel anılar hayaller aklıma geliyor ama geçici bir süreç unuturum inşallah hatırlamam şuan kimseyi sevemeyecek gibiyim ama sizde benim gibi durumdan geçmişsiniz şuan arkanıza bakmıyorsunuz hiç bende öyle olurum inşallah 🙏🏻 ♥️
10 yıl önce yaşadım. unuttum bile. hiiççç aklıma gelmez. iyi ki de ayrılmışım. ohh bee diyorum. insan içindeyken anlamıyor. zaman geçsin oh bee diyorsun..

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız evim var dayalı döşeli emek emek aldım her şeyi hayallerim de vardı
Eşya dediginiz şey 10 sene sonra eskiyip değisebilecek ama gidecek olan hayatiniz?
El alemin ne dediği önemi değil yalan söyluyor, kavga ediyorum mutsuzum diyorsaniz böyle bir durum olsa ben birakin evi esyayi duzmeyi aklima yatmiyorsa nikah masasindan bile kalkarim.
O el alem yarin obur gun boşanirsanda arkandan dul kadın diye konuşacaklar birine yan baksan araniyo diyecekler.
İlk önce o el alem sana iş atmaya çalışacak onlar için onlarin mantigiyla acik kapi nede olsa olacaksin.
Birak el alemi kendin ne istiyosun ona karar ver

Banada o donem diyolardi zamanla iyi hissetceksin bende goremiyordum o donem. Ben yuzugu atan olmamama ragmen cok uzuldum, aci cektim ama asla donemedim onun israrina ragmen. Cunku icimde biliyodum kendim icin istedigim hayat bu degildi. Cok daha huzurlu ve saglikli bir hayati hakediyodum.

Sen simdi yuzuk atan taraf oldugun icin buyuk bi ihtimalle hala kendini suclu hissetme evresindesin. O kadar seni onemsiyorsa bisiler yapip durumu degistirseymis. Eski konularini bilmedigim icin tam olarak yorum yapamasamda, eminimki sen cok cabalamissindir. Ama degismeyen birine yapabilcegin hicbirsey yok. Ondan elinden geleni yap bu donemi hafif sekilde atlatmak icin. Seni kotu hissettircek insanlarla konusma, gorusme. Kendinle ilgilen. Emin olki sende gelecekte ayni benim sana yaptigim yorumu baska bir kiz kardes icin yapicaksin ve IYIKI BITMIS COK SUKUR diceksin:)

Nişan attım biliyorsunuz arkadaşlar ve herkes niye attın bu sebeblerden atılmaz çözülür vs dediler her şeyin çok iyi güzel eşyaların kurulu dediler ben çok üzüldüm onların böyle söylemesine ailen o kadar para döktü karşı tarafta aynı şekil de konuşup barışın falan dediler bizi buluşturdular konuştuk beni bırakmak istemiyor nişanlı olduğum kişi ama ben onunla hep kavga ediyorum bana yalan söylüyor kandırıyor kendimi kötü hissediyorum yanlış mı yapıyorum çok üzgünüm pişman olmak istemiyorum zor işler kızlar bidaha kimseyle olamam diye de korkuyorum
Eşya para ne yahu bunun için evlenilir mı , ne kadar cahil bir çevreniz var

Back
X