• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atma sonrası mutlu olan

Banada o donem diyolardi zamanla iyi hissetceksin bende goremiyordum o donem. Ben yuzugu atan olmamama ragmen cok uzuldum, aci cektim ama asla donemedim onun israrina ragmen. Cunku icimde biliyodum kendim icin istedigim hayat bu degildi. Cok daha huzurlu ve saglikli bir hayati hakediyodum.

Sen simdi yuzuk atan taraf oldugun icin buyuk bi ihtimalle hala kendini suclu hissetme evresindesin. O kadar seni onemsiyorsa bisiler yapip durumu degistirseymis. Eski konularini bilmedigim icin tam olarak yorum yapamasamda, eminimki sen cok cabalamissindir. Ama degismeyen birine yapabilcegin hicbirsey yok. Ondan elinden geleni yap bu donemi hafif sekilde atlatmak icin. Seni kotu hissettircek insanlarla konusma, gorusme. Kendinle ilgilen. Emin olki sende gelecekte ayni benim sana yaptigim yorumu baska bir kiz kardes icin yapicaksin ve IYIKI BITMIS COK SUKUR diceksin:)
İnşallah ya çok çabaladım yalanlarını gördüm isteme öncesi bile evdeyim diyip yalan söyleyip arkadaşlarıyla dışardaymış çok sinirli biri zaten ne desem ters anlıyo anneme babama çok saygısı da yok benim ailem benim ailem diyodu annem annenden saha iyi bilir diyodu her zaman bu konulara girme senin annen benim annem konuları beni üzüyor dediklerin diyodum hiç ağzına geleni söylüyordu hep kavga huzursuzluk olmasın diye susuyordum patladım artık sadece hayallerime üzülüyorum emek emek aldığım eşyalara çabama

Nişan attım biliyorsunuz arkadaşlar ve herkes niye attın bu sebeblerden atılmaz çözülür vs dediler her şeyin çok iyi güzel eşyaların kurulu dediler ben çok üzüldüm onların böyle söylemesine ailen o kadar para döktü karşı tarafta aynı şekil de konuşup barışın falan dediler bizi buluşturdular konuştuk beni bırakmak istemiyor nişanlı olduğum kişi ama ben onunla hep kavga ediyorum bana yalan söylüyor kandırıyor kendimi kötü hissediyorum yanlış mı yapıyorum çok üzgünüm pişman olmak istemiyorum zor işler kızlar bidaha kimseyle olamam diye de korkuyorum
Yalancı adamla ev dizildi diye evlenilir mi kafan mı çalışmıyor senin? Anlatma insanlara ne anlatiyosun belli uyar akillisin. iyi git evlen ama ağlama sonra gelip. Başkasını dusunecegine önce önüne bak erkekten bol ne var?

Yok ya siz bilerek açıyorsunuz bu konuları Alacağın cevapları bilmiyor musun sanki.

Annem babam zaten istemiyor seni kandırıyor diyorlar onlar haricindeki insanlar canımı sıkıyor herkeste sorun var alttan al git akıllanır olur böyle şeyler evin hazır diyorlar evi de benim üstüme yapmışlardı nişanlımın üstüne değil de bunu duyan sa Oo çok şanslısın sakın ayrılma bidaha bulamazsın böylesini diyorlar
Evlenmeden sana tapu mu verdiler sallama

Öyleler valla gelde laf anlat işte bunlara canımdan bezdirdiler Allahtan annem babam yanımda doğrusunu yaptın diyorlar da içim rahat biraz olsun
Böyle hadsizlere ağızlarının payını verin geçin size akıl veremez olsunlar. Ben olsam bu durumda yakın arkadaşına bile soramam neden ayrıldınız diye
Bunlar Barış diye akıl verip saçmalıyor.

Evin tapusunu üstünuze yaptılar da ev sizin mi oldu? Sizinki emanetcilik. Ev yine onların evi. Tapuyu devretmeye gittiğinizde anlarsınız.
Ayrıca eve tamah edip bu karakterdeki bir adamla evlenecek değilsiniz herhalde.

Evin tapusunu üstünuze yaptılar da ev sizin mi oldu? Sizinki emanetcilik. Ev yine onların evi. Tapuyu devretmeye gittiğinizde anlarsınız.
Ayrıca eve tamah edip bu karakterdeki bir adamla evlenecek değilsiniz herhalde.
Zaten o eve benim istediğim kişiler gelecek vs diyordu ben evim gibi hissetmedim bile

Köprüyü geçene kadar her şey yolunda gibi davranır, elalem zaten kendisi mutsuz onlar gibi herkes mutsuz olsun ister.
Evlenirsiniz , bir ay geçmeden bunları affettiğininiz için daha kötüsünü yapmaya başlar.
Zaten size saygı duymuyormuş o da o kadar masraf yaptık boşa gitmesin diye evlenecek herhalde.
Nişan attım diye kötü görünürüm diye korkmuşsunuz boşanıp iki çocukla daha kötü olabilir.
Aklinizi başınıza toplayın şaka değil bu

Back
X