- 9 Mayıs 2019
- 42
- 2
- 16
- 30
- Konu Sahibi Fatma1995f
-
bu çevreye göre değişir genelleme yapılamaz ki. Doğuda ayıplanır batıda ne olacak denir geçilir ,şehirden şehire insandan insana değişir . Doğu batı ayrımı bile saçma zatenMerhaba kadınlar kulübü üyeleri daha önceki konularimi okuyanlar bilir. Ben tekrar bir soru soracağım başından geçenler bilir. Nişan attıktan sonra ki süreçte millet ne laf etti bide hemen talipleriniz oldu mu yoksa bu nişan atmış diye kötü gözle mi baktılar
Ay yok artık. Bu sorular gerçek olmasın lütfen
Evlendiğiniz kişiyle nişanlandıysanız sorun yok. BaşkasıysaaaaaHayir ben evliyim de evlenmeden once biz de nisanlanmistik. Kotu bir seyse ben de atacagim
Artik boyle sozler eskisi gibi soylenmiyor nisan atan atmistir kime ne merakliysa o gelsin evlensin elin delisiyle hic bir kiz bosu bosuna nisanda atmaz bosanmazda evlenince cekmetense nisanda biraktim dersin susarlarMerhaba kadınlar kulübü üyeleri daha önceki konularimi okuyanlar bilir. Ben tekrar bir soru soracağım başından geçenler bilir. Nişan attıktan sonra ki süreçte millet ne laf etti bide hemen talipleriniz oldu mu yoksa bu nişan atmış diye kötü gözle mi baktılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?