Nişan atma

bu çevreye göre değişir genelleme yapılamaz ki. Doğuda ayıplanır batıda ne olacak denir geçilir ,şehirden şehire insandan insana değişir . Doğu batı ayrımı bile saçma zaten

Hayir ben evliyim de evlenmeden once biz de nisanlanmistik. Kotu bir seyse ben de atacagim
Evlendiğiniz kişiyle nişanlandıysanız sorun yok. Başkasıysaaaaa

Tamam şimdi ciddi oluyorum. Kim ne diyorsa desin. Milletin keyfine göre evlenecek değilsini herhalde. Biri hakkınızda kötü konuşursa wiz de kim dost kim değil bilirsiniz bu sayede. Kısmetin nişanla alakası yok ama tanıştığınız kişilere nişan attım eziğim modunda konuşmayın yeter.

ay şu elalemden kurtulduğumuzda pek rahat hayatlar yaşayacağız. annem de elalem ne der hayat boyu böyle yaşadı ve yaşattı. her zaman başkalarının fikirleri önemliydi. valla çok saçma. olmamış uyuşmamışsınız ki ayrılıyorsunuz yani. nolcak yani evlenilip ayrılır insan, nişanlanır ayrılır nolcak kime ne. ayrıca ileriki talibiniz bunu dert ediyorsa da gitsin yani değmez. evllenirsin çocuk sorarlar, çocuk olur ikinciyi elalem susmaz ki. boşverin siz önünüze bakın. bir zamanlar hayatımda kimse olmamasına rağmen yengem askerde sevdiği var onu bekliyor demiş başkalarına. bayadır bekliyorum sanırım çok uzun sürdü askerliği. yani susturamazsınız. siz önünüze bakın.

Artik boyle sozler eskisi gibi soylenmiyor nisan atan atmistir kime ne merakliysa o gelsin evlensin elin delisiyle hic bir kiz bosu bosuna nisanda atmaz bosanmazda evlenince cekmetense nisanda biraktim dersin susarlar

Nasil bir sosyokulturel cevreniz var bilmiyorum ancak lutfen boyle kuruntularla kendinizi yemeyin. Sanki hirsizlik ugursuzluk yaptiniz da size kotu gozle bakacaklar. Ha bakan olursa da kimden uzak duracaginizi bilirsiniz. Bu evlilik olmadiysa da vardir bir hayir deyip sukredin ki basindan donmussunuz. Yeni biri ise kimin karsisina ne zaman cikar belli olmaz. Size uygun biriyle tanismaniz dilegiyle

Önce bunu düşünüyorsanız, toplumun görüşüne çok gereksiz boyutta önem veriyorsunuz demektir. İnsan kendi hayatındaki seçimleri bilhassa en önemlisi eş seçimini başkalarını düşünerek almamalı. Herkesin kendi hayatı, kendi dertleri var. Hele böyle bir dönemde.. Yanıyor ortalık; ekonomi, virüs, depremler.. Hayat çok kısa kendini yiyip bitirmek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…