Nişan atma

Nişan atanların kuyruğuna teneke bağlıyorlar bizim buralarda 🤣🤣

Nişan atmaktan bu kadar korkuyorsan boşanmayı aklına bile getiremeyeceksin demekki?

Evlendin mutsuzsun, ne olacak o zaman?

Ölene kadar çile çekmek mi daha kolay, elalemin ağzına kürekle vurmak mı??

Merhaba kadınlar kulübü üyeleri daha önceki konularimi okuyanlar bilir. Ben tekrar bir soru soracağım başından geçenler bilir. Nişan attıktan sonra ki süreçte millet ne laf etti bide hemen talipleriniz oldu mu yoksa bu nişan atmış diye kötü gözle mi baktılar
Bende yakın zamanda söz attim inan kimse bir şey diyemiyor.Toplumda boşanma artınca şimdi herkes zararın neresinden dönersen kârdır diyorlar.Kötü bir sey diyende olursa ki olmadı hiç takmam sende takma sonuçta bu bizim hayatımız istediğimiz gibi hareket ederiz öyle değil mi? Hem ayrıca hemen birini düşünme bence zaten ilerde illaki yeniden olur birileri 🌸

Merhaba kadınlar kulübü üyeleri daha önceki konularimi okuyanlar bilir. Ben tekrar bir soru soracağım başından geçenler bilir. Nişan attıktan sonra ki süreçte millet ne laf etti bide hemen talipleriniz oldu mu yoksa bu nişan atmış diye kötü gözle mi baktılar
Elalem neden umrunuzda?

Bu tür durumlar iç Anadolu ve Güneydoğu da hoş karşılanmaz diyorsunuz ama
Gündüz kuşağında ki programlarda ,çarpık ilişkiler geneli o bölgelerden çıkıyor nedense 🤔

Son düzenleme:
Nişan attığın için artık bir zombisin 🧟‍♀️ Merhaba zombi kadın.

Evlilik hayatta verilecek en önemli kararlardan biri çünkü hayatınızın geri kalanını seçiyorsunuz bir yerde; mutlu olmak mı hayatı paylaşmak mı birbirinize hayatı zindan etmek mi? Bir de eğer bir çocuk dünyaya getirdiyseniz sorumluluk çarpı 2. Emin olmayıp millet ne der diye düşünüp evlenirseniz bu zincir çocuğunuzu da etkiler ve mutsuz nesiller silsilesi oluşur. Hemen talip oldu mu sorusu da bence sizin terapi almanız gereken bir konu. Bunu bu mesaja göre yazdım ne yaşadığınızı bilemem. Sevgiler💐

Bizim köyde nişan atmış kızları almazlar😂Şaka mısınız siz ya eğer böle olsa atacağınız nişanı atmayıp devam mı edeceksiniz

Nişan atmak cok normal bir karardır. En bastan ayrılmak kadar dogal ve kolay bir yol bunun için niye kendini üzüyorsun ki. Birde kim ne derse desin Niye kafana takıyorsun. Bu senin hayatın senin kararın. Sen nasıl istiyorsan öyle! Kötü gözle niye bakılcakmış. Ya sacmalama Kendine deger ver biraz... Millete degil!!! O elalem Senle Evlenmiycekti!! Sanki sana faydaları olcakmıs gibi. Ancak konusur dururlar baska bir işe yaramazlar. Zaten

Bırak artık şu elalemi elalem konuşur, ne kadar namusluda olsan, düzgün biri olsanda bir kulp bulunacaksa bulunur

Back
X