- 21 Ağustos 2017
- 48
- 7
- 1
- Konu Sahibi Hayatandhayal
Arkadaşlar hepinize hayırlı aksamlar ben 20yasındayım saglık meslek hemşirelik mezunuyum şuan çalışmayıp kpss ye hazırlanıyorum 11aylık nişanlıyım nişanlım 7aylık asker nişanlım babamın kuzenının cocugu kendisi .. annesi hastanede gördü beni tesadüf begenmiş oğlunu ben biliyordum o beni bilmiyormus geldi tanıstık bir iki kez bulustuk sonra dedim bundan bana koca olur bide bir erkekle çok gezmek istemedim anneme anlattım asla dedi onlarla yapamazsın o aile cok sacma sapan acık sacık ve çirkef dedi anne lütfen dedim karısmam bendedi babam geldi ben çok severim dedi o çocuk gelsin istesin dedi verdik babam çok deger verdi nişanda çay dagıttı hizmet etti eve geldiler elinden gelse basının üstünde oturtucaktı hep yemege çagırdı kaynanam dul dedi kadın tek yeyip içmesin bizim ailemizdendir dedi babaö çok temiz saftır bende hep hizmet ettim elimden geleni yaptım her gun akrabalarını aldı bize oturmaya geldi kafasına göre bize misafir getiriyordu sonra bana laf sokuyordu kilolusun diye 170boyunda 65kiloyum şimdi 0beden oldum sayesinde ailemi hep asagıladılar onlara iyilik yapıyordu aileem sandılar ki yag çekiyorlar buyuk gorduler kendilerini nişanlım annesine sesini yukselttim diye köpek dedi bana eger kendini düzeltmezsen evlenince üstüne evlenirim babanın evine yollamam dedi baban gibi iflas mı edeyim dedi ya sürekli aileme laf soktu abinin altın alıcak parası yoksa eger bizim altınları odunc alsın taksın nişanında sevdigi kızla nişanlansın geri getirsin dedi sürekli asagıladı nişan atmalımıyım