Nişan atmak ve sonrası yaşananlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibiii son durumlar nedir hayat nasıl gidiyor mutlu musun.özel hayatın nasıl başhekim ne oldu ya da yeni aday var mı .biraz çok sordum ama herkes bunları merak ediyor sen prensesimizsin k.k nın
başhekim hala ısrar ediyor ben hala oturtamıyorum kafamda bakalım hayırlısı iyi birisi yani üzmek istemiyorum

Prensesin eski konusunu hortlatarak bize yorum yaptıran kim acaba?
Bir de prenses üç dört ay önce nişanlısından ayrılmıştı.
2018'deki nişanlı aynı kişi mi?
Beni eski konuyla hem tongaya düşüren
hem de meraka garkeden arkadaş;
alacağın olsun.
harbi niye böyle bir şey yaptı ki acaba

Eski konuları hortlatanlar kadınlar kulubunun kendi yöneticileri ya da ek hesapları. İfşalandığınızı düşünmeyin. Eski bir üyeyiyim. Eski hesabımın silinmesini kendim istemiştim. Hesabım silindikten sonra baktım ki, konu dışı olarak açtığım konu bir derdim var ile ilgili olmamasına rağmen, bir derdim var bölümüne taşınmıştı. Üstüne bir sürü de polemik olmuştu. Bunu ben yapsaydım, yanlış yere konu açtım diye banlarlardı. Sonuçta yapılan hitlerden para kazanılıyor. Kadınlarkulubu sikayet var isimli siteye göz atmanızı öneririm.

Ayrıca bunu yazdığım için hemen banlarlar. Ama olsun benim için önemli olan sizin içinizin rahat etmesi.

Eski konuları hortlatanlar kadınlar kulubunun kendi yöneticileri ya da ek hesapları. İfşalandığınızı düşünmeyin. Eski bir üyeyiyim. Eski hesabımın silinmesini kendim istemiştim. Hesabım silindikten sonra baktım ki, konu dışı olarak açtığım konu bir derdim var ile ilgili olmamasına rağmen, bir derdim var bölümüne taşınmıştı. Üstüne bir sürü de polemik olmuştu. Bunu ben yapsaydım, yanlış yere konu açtım diye banlarlardı. Sonuçta yapılan hitlerden para kazanılıyor. Kadınlarkulubu sikayet var isimli siteye göz atmanızı öneririm.

Ayrıca bunu yazdığım için hemen banlarlar. Ama olsun benim için önemli olan sizin içinizin rahat etmesi.
Bunu yazmak için mi yeni üyelik aldınız ??

Gerçek olmadığını,ya da adaletsizlik oldugunu düşündüğünüz bir yere neden geri döndünüz acaba ?

Burda nişanlısı ile ilgili konu açan arkadaşlar bir sorununuz varsa evlenmeden önce ne kadar severseniz sevin aşkı bir kenara bırakıp ayrılın çünkü önünüzdeki hayatınızın fragmanını yaşıyorsunuz.
Ben çok sevdiğim adamdan ayrıldım.
Nişanlandık 1 ay sonra ben nişan attım.
Nişanlanınca birden değişti küfür etmeye falan başlamıştı dedim en güzel zamanda bunları yapan evlenince neler yapmaz.
Aşkım için hakaretlerine katlanayım demedim, ne olur siz de katlanmayın.
Gerçekten çok seviyordum o hayatımda olmazsa ölürüm sanıyordum zira o da bensiz yaşayamaz sanıyordum,
öyle derdi çünkü sen olmazsan yaşayamam derdi senden başkası asla olmaz derdi.
Aslında inanmıştım benden başkasıyla asla yapamayacağına inanmıştım.
Ama hep bir gün ayrılacağımızı içten içe biliyordum.
Ayrılırsak arabana başka kız binmesin sakın demiştim o da söz başka kız olmaz demişti.
Ama hayat ve bu düzen böyle yürümüyormuş.
Eğer beraberken rüyamda görseydim başkasıyla olacağını asla inanmaz kabus diye uyanırdım.
Ondan haber alamayınca bile başına bir şey geldi diye saatlerce ağlardım, öyle seviyordum.
Nişanı attıktan sonra ben o bana gelecek özür dileyecek zannederken, başkasını bulmuş bile
1 ay sonra yeni birisiyle tanıştığını yeni öğrendim(2 ay sonra sanıyordum gerçi ne fark eder)
Kendisi 29 yaşındaydı yaşını doldurmamış kız bulmuş yaşını bekleyeceklermiş evlenmesi için kızın ailesi öyle şart koymuş bizimki de kabul etmiş.
Günlerce ağladım ilk duyduğumda.
Sonra onun bana aldığı yüzüğü, telefonu, kot ceketi geri verdiğim her şeyi kızın üzerinde gördüm,
gözüme sokar gibi fotoğraf paylaştılar.
Evlendi demişlerdi ama hiç fotoğraf yoktu oysaki düğünü daha olmamış.
Geçenlerde nikahı olmuş.
tüm ayrıntıları ile bütün fotoğraflarını gördüm.
Davetiyeleri nikah şekerlerini bile gördüm.
Bu çarşamba da düğünü var kız 18' girmiş.
Tüm bu yaşadıklarım şaka gibi.
Bu sene biz evli olacaktık ama o başkasıyla evleniyor dünya ne kadar da garip
Hayat ne kadar da sen hayal kurma boşunalarla dolu.
Geriye dönüp bakınca insan nasıl bir erkek için günlerce ağladığına üzülüyor.
Geçen zamana üzülüyor.
Ama ayrıldığıma çok seviniyorum.
Belki bir daha kimseyi sevemeyeceğim ama en azından yanlış bir evlilikten dönmüş oldum.
Sizinle paylaşıp içimi rahatlatmak istedim.
Hepiniz iyi ki varsınız.
Hayal dünyasında yaşıyor gibisin. Bence evlenmeyi düşünmeden önce ayaklarının yere basmasını bekle biraz daha

ay eski konuymuş kusura bakmayın:KK22:

Tebrik ederim sizi.
Buraya konu açan bazı üyelerin sizi okuyup ders alması lazım.
Seviyorum diye elin beş para etmez adamlarından şiddet görüp, hakaretlerine katlanıp, üstüne bir de aldatılıyorlar. Ayrılmayı düşünmedikleri gibi beni bırakmasın diye yapmadıkları eziklik kalmıyor.
Başınız dik, kendinizden ödün vermeden yaşayacağınız bir birliktelikle çok daha mutlu bir hayat süreceksiniz. Allah gönlünüze göre versin.
Bence verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş sizi böyle karaktersiz adamdan.

Merak etme ileride başkasını seveceksin ve hatta bu yaşadığın tecrübe sana daha kararlı tedbirli olmayı öğrettiği için başka ilişkin olduğunda daha güzel yaşayacak içine sinecek.
Evlilik çok güzel birşey ancak doğru kişiyle aksi halde hayatın kayabiliyor birde çocuk olursa,kurtulduğun için sadaka ver.

Merak etme ileride başkasını seveceksin ve hatta bu yaşadığın tecrübe sana daha kararlı tedbirli olmayı öğrettiği için başka ilişkin olduğunda daha güzel yaşayacak içine sinecek.
Evlilik çok güzel birşey ancak doğru kişiyle aksi halde hayatın kayabiliyor birde çocuk olursa,kurtulduğun için sadaka ver.
Konu eski. Konu sahibi ustune bir nisan daha atip talipler eskitti.
Hayat bu, bir sekilde her sey geciyor.

Hayal dünyanız çok genişmiş.

Siz açıklamam sonrası kafanızdaki kurguya inanmaya devam edeceksiniz ama en azından diğer insanlara açıklama yapmış olurum diye yazıyorum.

Hiç ek hesabım olmadı, üye olduğumdan beri tek bir kullanıcı adıyla üyeyim, kullanıcı adımı dahi değiştirmedim.
Kazen'in de hiç ek hesabı yok, eşi isabel'inde, editörlerinde.

Herkes tek hesaplı, ki zaten yöneticilerin 3'er 5'er üyelik alıp sitede cirit atması hem üyelere haksızlık olurdu hem de hileye girer, yöneticiler öyle hile yapacak insanlar değiller.

Ayrıca paraya da ihtiyaçları yok, maddi durumlarını bilmeden fikir yürütmüşsünüz, kaldı ki emin olun sitenin sizin konunuza ihtiyacı yok, öyle bir çabamızda yok.

Konum BDV'ye taşınmış demişsiniz, doğrudur taşınmıştır ama bilerek taşınmamıştır, zaman zaman diğer bölümleri kontrol ederiz, ki buna şahit olanlar bilirler, örneğin jinekoloji bölümüne eşinden ayrılan kadın konuları, ilişkiler duygular bölümüne gebelik testi konuları vs açılır, bölümleri içeriklerine uygun düzenleme adına orada olmaması gereken konuları taşırız, sizin gözden kaçırdığınız durumsa BDV dışındaki bölümlerde ortalama 25 -30 bin konu olması, bu konuları taşıyan kişi hepsinin içeriğini tek tek kontrol edemeyebilir, zira 30 bin konuya bakmak ciddi zaman ve efor gerektirir, ki dipnot bdvde konu sayısı an itibariyle 134,240.

Elbette zaman zaman taşımalarda karışıklık olması doğal, üyeler bizi ikaz ettiğinde yanlışlıkla taşınmış olan konular zaten yeniden taşınıyor, siz bu kadarcık hata üzerinden senaryo üretmişsiniz, burada hayal dünyanızdaki senaryoyu yazmak yerine mertçe gelip sorsaydınız açıklardık, ki yine zaman zaman kapatılmış konuların yoruma açıldığı oluyor, siz onu da bizden bilirsiniz lakin işin aslı yazılım güncellemeleri sırasında kapatılmış bazı konular hatta iptal edilmiş bazı üyelikler bizim isteğimiz dışında otomatik açılıyor, yine üyeler ikaz edip haber veriyor konuyu yeniden kapatıyoruz.

Şu sitede beni tanıyan herkes bilir, çarşaf çarşaf açıklama yaparım, soru soranları geri çevirmemeye çalışırım, gözümden bir şey kaçmışsa veya bir gecikme yaşanmışsa özürümü de dilerim, bir konuda bilgim yoksa bilgim yok derim, bilgim varsa da hilesiz hurdasız yalansız dolansız anlatır açıklarım.

Size ayıp ettiniz demeyeceğim, ayıp ettiğinizi düşünseydiniz yöneticilere iftira atmazdınız, bu konuyu yöneticiler hortlatmış ya hani, benim konu hortlatacak vaktim yok, olsa da konu hortlatmak hobilerim arasında değil, zaten gözün üstünde kaşın var denerek çıkan tartışmalar varken konu hortlatmaya vakit bulamıyoruz, Kazen de düğünleri olduğu için günlerdir sitede yok, bilmiyorsanız babası da rahatsız, ailesi dururken adamın en son düşüneceği konu KK.

Şunu da not olarak düşeyim, evet sizin bu üyeliğinizi iptal ettim ama amanın tüm hilelerimizi ortaya döktü, rezil olduk biz şimdi ne yaparız :)))) endişesinden değil, prosedür gereği.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X