Nişan atmak ve sonrası yaşananlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Prensesin eski konusunu hortlatarak bize yorum yaptıran kim acaba?
Bir de prenses üç dört ay önce nişanlısından ayrılmıştı.
2018'deki nişanlı aynı kişi mi?
Beni eski konuyla hem tongaya düşüren
hem de meraka garkeden arkadaş;
alacağın olsun.

İnşallah bu adamdan kurtulduğun icin parti vermişsindir. Şükür namazı da kılaydın. Allah sevdiği kullarını ateşin içinden böyle alıyor işte

4 yıl geçmiş üzerinden gerçekten geçti mi acısı cevap yazmamdaki neden hikayemiz birebir aynı nişanımız olduktan sonra çok değişti hakaretler küfürler parasıyla ezmesi benim paragöz olmam çok hakaret yedim 11 ay geçirdim böyle gece yarıları gel diye yalvaracak kadar çok sevdim haksız olmasına rağmen ayrılmak istemeyecek kadar 2 3 günde bir yüzüğü atardı sayısız kavgamız ve sayısız yüzük atması oldi bi kere yapamadım korktum onsuz nefes almaktan alamadım da 3 gün benu arayıp sormadığı olmuştu hep ben giderdim ayağına ama düğüne sayılı zaman kala ailene hakaretler etti bana hakaretler etti kini gözlerinden görünüyordu ve belki nişanı hiç atamayacak olan o kız attı çok acı cekiyorum bazen güzel anlarimiz canlanıyor özlüyorum ama çabalamadı ben o her ayrıldığında köpek gibi peşinden giderken ben attığımda gidip ınstagram günlük yaşam gezmeler tozmazlar kızlara istek atmalar bi dünya şey ve gerçekten ben olmazsam yaşayamayacağını söylerdi gözyaşı dökmüş insandı karşımda ama sevmemis ben nasıl dayanacağım nasıl atlatacağım bilmiyorum gelinlik hayalim vardı şimdi düğün duyunca gözlerimden yaşlar akıyor gelinlik satan yerlerin önünden geçemiyorum ve onun zerre umrunda değilim
ya bu olayın üzerine bir nişan daha attım geçiyor üzülme ben ayrıldığım için her gün rabbime şükür ediyorum

Konu sahibi sizin adiniza cok üzüldüm. Güclü olun kendinize güzel bakin, isil isil olun. O kisiyle mutlu olcagini sanmiyorum ama siz yinede arkaniza bakmayin. Umarim yakin zamanda size deger veren bir insala tanisirsiniz.
canım konuyu hortlatmışlar eski konu ooo onun üstüne kimler kimler geldi geçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X