Nişan atmak

Aysedert989898

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
177
74
18
27
Aranızda iki kez nişan atan var mi? Aldatıldım ikinci nişanımı atmak istiyorum. Bir yandan da korkuyorum. Elalem ikinci nişanı da bozdu der diye

Son düzenleyen: Moderatör:
AT gitsin bir daha da sakın barışıyım deme aldatmayı huy edinmiş. Elalemi boşver seni sürekli aldatan adamla hayatının en büyük pişmanlığını yaşarsın. yarın öbür gün e kadinları da eve getirir böyleleri elalem ne diyecek diye hayatını mahvetme .

Elalem ne der diye diye bu duruma geldik ya
Hayat senin hayatin aciyi da mutlulugu da sen yasayacaksin !
Sen elalem ne der diye yuzuk atmayip yoluna devam edince ileride evlenip mutsuz olursan elalem sana yardimci olmayacak bu yuzden ne yasarsan kendjn icin yasa

En yakın arkadaşım 3 kez attı. Sonuncuyu da atacakti ama annesi izin vermedi şimdi günde 4posta dayak yiyor. Hamileyken hastanelik oldu.Bir hafta iyiyse ikinci hafta mutlaka dayak yiyor. Aileside arkasında değil ne yapacağını bilemez halde garibim. O da kaderim dedi oturdu.

O elalem evlendikten sonra senin yanında olacak mı?
Kötü bir şey yaşadığında yardım edecek mi?
Aldatmayan devam ettiğinde onların canı yanacak mı?
Yoksa evlendikten sonra aldatılsan, adamı evde tutamadı mı diyecek, boşansan bak bir de boşandı mı diyecek?
Boşver sen o elalemi, henüz kimseye faydası olduğu görülmedi.

Elalem dediklerin birkaç gün konuşur sonra daha iyi bir dedikodu malzemesi bulduklarında susarlar. Sen o adamla evlendiğinde belli ki mutsuz olacaksın o zaman da elalem ne der bosanamam diyeceksin. Aklını başına al hayatını bile bile mahvetme.

Elalem kim Allah askina. Bu hayat senin. Yatagina yattiginda kafan rahat olsun istiyorsan at nisani. Nisan nedir ki alti ustu bir yuzuk.

Kuzenim ikinci nisanini sirf elalem ne der diye atmamisti. Aglaya aglaya gelin oldu, dugun gunu bile surati asikti, insanlar surekli nisani at dediler dugunden once, adim ugursuza cikar diye atamiyorum yoksa atar giderdim dedi surekli. Sonuc: evliliginin ikinci yilinda, iki aylik bebegiyle baba evine dondu ve bosandi. Tamam cekecegi varmis da goz gore gore deger miydi cektiklerine, sirf adim ugursuza cikacak diye nisan atamadi ama bosandi, daha mi iyi oldu?

Reactions: KV_
Aranızda iki kez nişan atan var mi? Aldatıldım ikinci nişanımı atmak istiyorum. Bir yandan da korkuyorum. Elalem ikinci nişanı da bozdu der diye
Hiç korkma kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Elalem dönsün kendi bi tarafına baksın.
Akrabamız bi adamın 8. Nişanlısı olarak evlendi herkes laf etti ailem dışında 18 senedir adam kadının gözünün içine bakıyor. Takılma kimseye muhtaç değilsin

Ben 2 nisan attim ,3 ile evlendim,
Elalem kim yahuu ,salla gitsin ,hem boynuzlan hem evlen ,bu sefer burada bosanicam elalem ne der diye konu acarsin

Nişanlanmak aslında birbirini tanıma sürecidir evlenip başını yakmaktansa atın nişanı.

Tabikide at nisani. İnsan bile bile atese atlar mi?
En azindan seni gercekten sevicek sadik biriyle tanisma sansin olur atarsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…