• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak

Elalemin çok da umrunda olmaz zira bende baskalrinin elalemiyim kim napiyosa yapsın kafasindayim. Amcamın kızı iki nisandan sonra üçüncüye evlendi eklemeden gitmeyeyim. Velev ki iki nisandan ayrılmış anaaa kıza bak desinler nolacak paşa gönlünün kahyası mı bu elalem.

• Beğen
Reactions: KV_
Elalemin dedikleri seni aldatan adamla ayrilmandan daha mi önemli? Ayril. Barisma. Kim ne derse desin. Adamla evlenecek olan sensin baskasi degilm

Zaten başımıza ne geliyorsa elalem ne der diye kaygılandığımız ve bu yüzden yapmak istediklerimizi ötelediğimiz için geliyor. Yahu kim nerse desin. O elalem seninle birlikte yaşamayacak. Senin sorunlarını sırtlanmayacak. Umurlarında bile olmayacaksın. Sadece konuşacaklar. O yuzden kim ne der diye düşünme. Umrunda bile olmasın. Doğru bildiğin ve inandığın şeyi yap

iki nişan attım. kimin ne dediği de umrumda değil. üçüncü yüzüğü taktığımda yine aklıma yatmayan şeyler olsun yine atarım.

Elalem diye bir şey kalmadı çok şükür kalabalıktan,yan binadaki komşumu tanımıyorum,at yüzüğü başında paralansın.

Yahu şaka mısınız?
Aldatılmışsınız, yüzüğü kafasında parçalamak yerine elalem ne der diyorsunuz?!
5. Kez bile atardım böyle bir durumda

elalem ikinci nişanı bozdu diye aldatan adamla mı evleneceksin? adamın koynuna sne mi giricen elalem mi? iyi düşün.

Elalem ne der diye diye bu hale gelmiyor muyuz zaten.
Evlenip boşanmaktansa şimdi at nişanı.

Back
X