- 6 Şubat 2021
- 10
- -10
- 6
- 32
- Konu Sahibi Mhndshanmmmm
-
Nişanlın ergen çocuk mu ki annesine şikayet etmeyi düşünüyosun? Ben olsam uygulamadan hesabını siler sonra uygulamayı telefondan siler ona güvenmemi istiyosa bir daha böyle bir şey yapmamasını söylerdimMerhaba arkdaslar uzun süredir takip ediyordum fakat bugün gördüğüm şeyden sonra hesap açıp içimi dökmeye ihtiyacım var.
Nişanlımla yaklaşık bir buçuk yıldır beraberiz ufak tefek tartışmalar dışında bir sorunumuz olmadı . Birkaç aydır aynı evi paylaşıyoruz onu ev içinde de tanıma şansım oldu sabah uyandığımda telefonuna göz attım bir uygulama dikkatimi çekti futbolla alakalı birde ne göreyim iki gün önce 20 TL 30 TL 21 TL tutarlarında iddia oynamış şoka girdim en kötüsü de 2019 500 TL 500 TL iki kere aynı tutarda ödeme yapılmış . sordum 2019 deki arkadaşına aitmis hesabı yokmuş iki gün öncesi de ona aitmiş. İnansam mi inanmasam mi bilmiyrum biz 7 ay önce ev aldık her ay düzenli olarak ödeme yapar fazla da bir tutar kalmıyordu ona. Çok üzgünüm çok . Nişan atmayı bile düşünüyorum ama fevri davranmak istemiyrum özellikle annesini arayıp durumu anlatmak istiyrum . Çok yalvardı ama kafam çok karışık ne yapmalıyım ?
İyi gözlemleyin derim. Önce küçük küçük başlıyor oynamalar sonra büyük rakamlara dönüşüyor.Merhaba arkdaslar uzun süredir takip ediyordum fakat bugün gördüğüm şeyden sonra hesap açıp içimi dökmeye ihtiyacım var.
Nişanlımla yaklaşık bir buçuk yıldır beraberiz ufak tefek tartışmalar dışında bir sorunumuz olmadı . Birkaç aydır aynı evi paylaşıyoruz onu ev içinde de tanıma şansım oldu sabah uyandığımda telefonuna göz attım bir uygulama dikkatimi çekti futbolla alakalı birde ne göreyim iki gün önce 20 TL 30 TL 21 TL tutarlarında iddia oynamış şoka girdim en kötüsü de 2019 500 TL 500 TL iki kere aynı tutarda ödeme yapılmış . sordum 2019 deki arkadaşına aitmis hesabı yokmuş iki gün öncesi de ona aitmiş. İnansam mi inanmasam mi bilmiyrum biz 7 ay önce ev aldık her ay düzenli olarak ödeme yapar fazla da bir tutar kalmıyordu ona. Çok üzgünüm çok . Nişan atmayı bile düşünüyorum ama fevri davranmak istemiyrum özellikle annesini arayıp durumu anlatmak istiyrum . Çok yalvardı ama kafam çok karışık ne yapmalıyım ?
Ahhahahahhaahhahahahahahahaah dunku konulari okuyun bakalim cok basite almissinz buniddia konusunu en basiti dun iki konu acildi bir okuyun bakalimda bunlara guveniliyomu guvenilmiyomu sonra konusalim. Konu sahibi sicagi sicagina hemen ailesine durumu bildir. Bak evlenirsin derlerki bekarken boyle birsey yoktu ogullarinin yuzlerini yikarlar sen beni dinle bilsinlerNişanlın ergen çocuk mu ki annesine şikayet etmeyi düşünüyosun? Ben olsam uygulamadan hesabını siler sonra uygulamayı telefondan siler ona güvenmemi istiyosa bir daha böyle bir şey yapmamasını söylerdim
Kimin dünkü konusu ? Annesine şikayet etse ne fark edecek ? Evlenmeyip gözlemleyecek tekrar yaparsa ayrılacakAhhahahahhaahhahahahahahahaah dunku konulari okuyun bakalim cok basite almissinz buniddia konusunu en basiti dun iki konu acildi bir okuyun bakalimda bunlara guveniliyomu guvenilmiyomu sonra konusalim. Konu sahibi sicagi sicagina hemen ailesine durumu bildir. Bak evlenirsin derlerki bekarken boyle birsey yoktu ogullarinin yuzlerini yikarlar sen beni dinle bilsinler
Bilmesi lazim erkek ailelerin bu durumu. Konu sahibi herkul degil zaten hep guclu ladinlar oldugumuzdan aman ailesi bilmesin aramizda halledelim aman kimse diymasin beni kotu bilmesin aman biz hallederiz diye diye zaten sorunlar bas gosteriyo. Bana kalirsa arasin annesini evladiyla onlar konusacak eger boyle durumu varsa ki biliyolardir karsilarina alacak boyle durumun varsa evlenmeyecek el kizin gunahina girme diyevekler. Benim evlenen arkassim kiz evlendikten 1 yil sonra ogrenmis cocuk asla renk vermedi. Ama ailesi biliyomus onlarda soylememis bak simdi kiz heosine ah ediyo gunahima girdiler diyoKimin dünkü konusu ? Annesine şikayet etse ne fark edecek ? Evlenmeyip gözlemleyecek tekrar yaparsa ayrılacak
Aradım içimi dökmek istedim sadece iyiki bana anlattın dedi bilsinler istedim .Aranızda çözün.Ayrılmak istiyorsanız ayrılın ama annesine şikayet etmek ne ergen gibi ? Kadın ne diyebilecek ki ?
Kimin dünkü konusu ? Annesine şikayet etse ne fark edecek ? Evlenmeyip gözlemleyecek tekrar yaparsa ayrılacak
Merhaba arkdaslar uzun süredir takip ediyordum fakat bugün gördüğüm şeyden sonra hesap açıp içimi dökmeye ihtiyacım var.
Merhaba arkdaslar uzun süredir takip ediyordum fakat bugün gördüğüm şeyden sonra hesap açıp içimi dökmeye ihtiyacım var.
nişanlıyken nasıl ev aldınız onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?