Haklısınız ben sadece tereddütlerimi belirttim. Kısa bir süre bu ve insan korkuyor dediğiniz gibi düşünülmesinden. Teşekkür ediyorum cevabınız için.Sadece kısa süre olmasından dolayı aklınızda soru işareti olması çık normal ve acaba gerçekten karşı taraf tanımı kaynaklanıyor sorun. Bu durumda eğer birşeyler hissediyor sanız flört dönemini uzun tutarsınız. Ben evlenecek olan herkese derim nikah ta imzayı atana kadar vazgeçme Şansın var bir imza ile bile bile cehennemi yaşamaktansa bırak nikahtan döndü desinler. Evliliği bitirmenin psikolojisi daha ağır.
Ama nişanı birkaç ay önce Atam erkek tarafına temkinli yaklaşmak gerekir. Yani nasılsa biz tüm düğün hazırlığı mızı yaptık geriye birtek gelin kaldı bul oğlum birini gel diye bilirler. Bunu anlamak içinde sizin flört dönemini uzun tutmanız ve bunu karşı tarafa söylemeniz gerek. Bence 2 sene yeterli.
Haklısınız çok deşmeden öğrenmeye çalışacağım bir şeyler olursa.Nişan atma sebebinin doğruluğundan emin ol ve tanımak için uzun zaman iste yeter.
Genelde herkes karşı taraf suçluydu diyor sonuçta..
Evet silmiş olabilirler. Nasıl ayrıldıklarına bağlı bu ayrıldıktan sonra ne kadar zaman geçtiğine değil.Teşekkür ediyorum. Ben tam olarak anlatamadım ki galiba yanlış anlayanlar beni yargılananlar olmuş. Sadece gerçekten bu kısa sürede zihninden silmiş olabilir mi bunun merakındayım. Ve kıyaslama gibi bir suruma girilir mi onun endişesindeyim. Eğer 1-2 yıl geçmiş olsaydı elbette hiç aklıma bile takılmazdı ama kısa bir süre 3-4 ay.
Nefretle bahsetmedi açıkçası. Kızı ailesi borca sokmuş dedi. Ailelerin üzüldüğünden bahsetti. Herkes biliyor bunu dedi Hiç başlamasa daha iyi olacak galiba. Teşekkür ediyorum hepinize yorumlarınız için.Evet silmiş olabilirler. Nasıl ayrıldıklarına bağlı bu ayrıldıktan sonra ne kadar zaman geçtiğine değil.
Ben de nişan attıktan çok kısa bir süre sonra eşimle görüşmeye başladım,3 ay gibi bir şey belki daha kısaydı. Sadece kardeşime söyleyebilmiştim utancımdan, insanlar yargılamaya pek meraklı çünkü...Ayrılırken iyi ayrılmadığımız için tek hissettiğim nefretti ve ondan kurtulduğuma şükrediyordum.
Iyi akşamlar bayanlar. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Bir arkadaş var benden 5 yaş büyük. Geçenlerde benden hoşlandığını, beni tanımak istediğini söyledi. Yaş sorun değil de daha önce nişanlanmış ve evlilik hazırlığı yaparken karşı taraf kaynaklı sorunlar yüzünden nişan atmış. Kafam çok karışık ben düşünmüyorum dedim ama yine umudu var gibi. Bu durumda olan oldu mu? Aklıma takılı kaldı nişanlanmış olması. Ilerde bir sorun yaratır mı eğer olursa? Eşi nişan atmış olan var mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ediyorum hepinize.
Düzenleme yapma ihtiyacı duydum yanlış anlaşıldım çünkü.
-Korkum karşımdaki kişinin boşlukta olması, çünkü 3-4 ay gibi kısa bir zaman olmuş atalı.
-Ailesinin ya da kendisinin karşılaştırma yapma ihtimali
-Benim için bu sorun değil ama endişelerim bunlar, uzun bir süre geçmiş olsaydı unutulmuştur diyebilirim ama kısa bir zaman geçmiş üzerinden.
İşte gerçekten korkumun sebebi bilmediklerim. Karşı tarafı dinlemedim belki de çok başka bir sorun vardı bilemiyorum. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Zaten artık konuşmuyorum.Valla canim bende nisan attim ha onlara gore tek suclu bixiz ama bana neler cektirdi dayanamadim biturdim eski nisanlim ise hemen sevgili arama islerine giristi vs.. Ne dogru bilemeyiz ama adimini dogru at canim uzulmeni istemem mutluluklar
Haklısınız teşekkür ediyorum.Ben şahsen evlenip boşanmışta olsa dert etmem çünkü herşey insanlar için... nişan atmakta, ayrılmakta,gülmekte, ağlamakta, evlenip boşanmakta... herşey biz insanlar için. Daha önce nişanlandığı kişi ona göre değildi çok ayrı dünyalardı belki ama sen tam ona göresindir. bunda kötü bişey yok...
Iyi akşamlar bayanlar. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Bir arkadaş var benden 5 yaş büyük. Geçenlerde benden hoşlandığını, beni tanımak istediğini söyledi. Yaş sorun değil de daha önce nişanlanmış ve evlilik hazırlığı yaparken karşı taraf kaynaklı sorunlar yüzünden nişan atmış. Kafam çok karışık ben düşünmüyorum dedim ama yine umudu var gibi. Bu durumda olan oldu mu? Aklıma takılı kaldı nişanlanmış olması. Ilerde bir sorun yaratır mı eğer olursa? Eşi nişan atmış olan var mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ediyorum hepinize.
-Korkum karşımdaki kişinin boşlukta olması, çünkü 3-4 ay gibi kısa bir zaman olmuş atalı.
-Benim için bu sorun değil ama endişelerim bunlar, uzun bir süre geçmiş olsaydı unutulmuştur diyebilirim ama kısa bir zaman geçmiş üzerinden.
Hep kadınlar kendinde eksik ararlar. Ama nedn karşındakinde aramıyorsun da şu soruları sormuyorsun?Iyi akşamlar bayanlar. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Bir arkadaş var benden 5 yaş büyük. Geçenlerde benden hoşlandığını, beni tanımak istediğini söyledi. Yaş sorun değil de daha önce nişanlanmış ve evlilik hazırlığı yaparken karşı taraf kaynaklı sorunlar yüzünden nişan atmış. Kafam çok karışık ben düşünmüyorum dedim ama yine umudu var gibi. Bu durumda olan oldu mu? Aklıma takılı kaldı nişanlanmış olması. Ilerde bir sorun yaratır mı eğer olursa? Eşi nişan atmış olan var mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ediyorum hepinize.
İşte ben de çok kurcalamadım. Sürekli aklıma takılmasındansa diye. Tüm soruların cevabını ben de merak ediyorum. Kendisine sorsam zaten vb öyleyim demez herhalde. Niyetinin ciddi olduğunu söylediği için yazdım. Kötü biri değil ama aradaki yaş farkı ve güvenmemin zaman alacağını düşündüğümden onu yormak istemedim. Rabbim herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.Hep kadınlar kendinde eksik ararlar. Ama nedn karşındakinde aramıyorsun da şu soruları sormuyorsun?
1.) neden nişat attı? Acaba şıp sevdi mi yoksa çok mu geçimsiz biri? Sorunlar karşı taraf kaynaklı demişsin ama hep öyle denir....
2.) bu kadar kısa sürede nasıl başka ciddi bir ilişkiye yelken açıyor?
Kaldı ki sana gel evlenelim dememiş ki ne bu telaş?
Âmin âmin âmin. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman. Bizlere de iyi insan olmayı nasip etsin. Mutluluğunuz daim olsun inşaallah.karşımdaki kişi değil ama ben düğüne 2 ay kala attım nişanı. şuan başka biriyle evliyim ve bebek bekliyorum o kadar çok seviyorum ki eşimi. Nişan atmak veya evlenip ayrılmak sıkıntı değil. Allah herkeze hayırlı kişiler nasip etsin. Gönüller temiz olsun yeter.
Aminnn canımm hepimiz için İnşallahhhh.Âmin âmin âmin. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman. Bizlere de iyi insan olmayı nasip etsin. Mutluluğunuz daim olsun inşaallah.
İşte gerçekten korkumun sebebi bilmediklerim. Karşı tarafı dinlemedim belki de çok başka bir sorun vardı bilemiyorum. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Zaten artık konuşmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?