Nişan atmış olmak?

Haklısınız ben sadece tereddütlerimi belirttim. Kısa bir süre bu ve insan korkuyor dediğiniz gibi düşünülmesinden. Teşekkür ediyorum cevabınız için.

Nişan atma sebebinin doğruluğundan emin ol ve tanımak için uzun zaman iste yeter.
Genelde herkes karşı taraf suçluydu diyor sonuçta..

Nişan atma sebebinin doğruluğundan emin ol ve tanımak için uzun zaman iste yeter.
Genelde herkes karşı taraf suçluydu diyor sonuçta..
Haklısınız çok deşmeden öğrenmeye çalışacağım bir şeyler olursa.

Bence çok kısa bir süreç atlatmış.
Gerçekten unuttmak için mi yoksa unuttuğu ve sizinle denemek istediği için mi bilemezsiniz.
Burda sizin ne hissettiğiniz önemli bence.Ben olsaydım eğer kendimi böyle bir riske atmazdım.

Evet silmiş olabilirler. Nasıl ayrıldıklarına bağlı bu ayrıldıktan sonra ne kadar zaman geçtiğine değil.
Ben de nişan attıktan çok kısa bir süre sonra eşimle görüşmeye başladım,3 ay gibi bir şey belki daha kısaydı. Sadece kardeşime söyleyebilmiştim utancımdan, insanlar yargılamaya pek meraklı çünkü...Ayrılırken iyi ayrılmadığımız için tek hissettiğim nefretti ve ondan kurtulduğuma şükrediyordum.

Nefretle bahsetmedi açıkçası. Kızı ailesi borca sokmuş dedi. Ailelerin üzüldüğünden bahsetti. Herkes biliyor bunu dedi Hiç başlamasa daha iyi olacak galiba. Teşekkür ediyorum hepinize yorumlarınız için.

Ben şahsen evlenip boşanmışta olsa dert etmem çünkü herşey insanlar için... nişan atmakta, ayrılmakta,gülmekte, ağlamakta, evlenip boşanmakta... herşey biz insanlar için. Daha önce nişanlandığı kişi ona göre değildi çok ayrı dünyalardı belki ama sen tam ona göresindir. bunda kötü bişey yok...

Valla canim bende nisan attim ha onlara gore tek suclu bixiz ama bana neler cektirdi dayanamadim biturdim eski nisanlim ise hemen sevgili arama islerine giristi vs.. Ne dogru bilemeyiz ama adimini dogru at canim uzulmeni istemem mutluluklar

Valla canim bende nisan attim ha onlara gore tek suclu bixiz ama bana neler cektirdi dayanamadim biturdim eski nisanlim ise hemen sevgili arama islerine giristi vs.. Ne dogru bilemeyiz ama adimini dogru at canim uzulmeni istemem mutluluklar
İşte gerçekten korkumun sebebi bilmediklerim. Karşı tarafı dinlemedim belki de çok başka bir sorun vardı bilemiyorum. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Zaten artık konuşmuyorum.

Haklısınız teşekkür ediyorum.

Canım radikal kararlar almaya bayılan bir kız arkadaşım nikaha ramak kala nişanı bozdu, çocuk da dünya iyisi, saygılı, efendi bir çocuktu. Her neyse çocuk 7-8 ay sonra başka bir kızla tanıştı ve evlendi şu anda çok mutlu, eşini çok seviyor. Takılma bence geçmişine.

Bir nişan atmış bir de söz bitirmek üzere olan biri olarak şimdi kendimden süphe ettim

karşımdaki kişi değil ama ben düğüne 2 ay kala attım nişanı. şuan başka biriyle evliyim ve bebek bekliyorum o kadar çok seviyorum ki eşimi. Nişan atmak veya evlenip ayrılmak sıkıntı değil. Allah herkeze hayırlı kişiler nasip etsin. Gönüller temiz olsun yeter.

Hep kadınlar kendinde eksik ararlar. Ama nedn karşındakinde aramıyorsun da şu soruları sormuyorsun?
1.) neden nişat attı? Acaba şıp sevdi mi yoksa çok mu geçimsiz biri? Sorunlar karşı taraf kaynaklı demişsin ama hep öyle denir....
2.) bu kadar kısa sürede nasıl başka ciddi bir ilişkiye yelken açıyor?
Kaldı ki sana gel evlenelim dememiş ki ne bu telaş?

İşte ben de çok kurcalamadım. Sürekli aklıma takılmasındansa diye. Tüm soruların cevabını ben de merak ediyorum. Kendisine sorsam zaten vb öyleyim demez herhalde. Niyetinin ciddi olduğunu söylediği için yazdım. Kötü biri değil ama aradaki yaş farkı ve güvenmemin zaman alacağını düşündüğümden onu yormak istemedim. Rabbim herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.

Âmin âmin âmin. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman. Bizlere de iyi insan olmayı nasip etsin. Mutluluğunuz daim olsun inşaallah.

Âmin âmin âmin. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman. Bizlere de iyi insan olmayı nasip etsin. Mutluluğunuz daim olsun inşaallah.
Aminnn canımm hepimiz için İnşallahhhh.

İşte gerçekten korkumun sebebi bilmediklerim. Karşı tarafı dinlemedim belki de çok başka bir sorun vardı bilemiyorum. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Zaten artık konuşmuyorum.

Canim bilmiyrum belki erkek arkadasin haklidir ama ben cok severek nisanlandim bana nisanlimin hakaretleei tartaklamasi en son anneme saygiszca davranmasi attim nisani haa onlarin ayrildiktan sonraki bana attigi mesajdan anladim ki tum suclu biz yapiyrlar kwndilerinin ki nirmal gibi asla toz kindurmuyrlar o yuzden iki tarafinda ne yasadigi onemlidir. Ha benimki hemen sevgili bulmaya giristi ve eminim ki tek suclu nisanlimdi demistr. Birde ben birebir yasamasam bu kadar net kinusmazdim canim. Rabbim yardimcin olsun yaniltmasib

canım tüm yazılanları okuyamadım ama anladığım kadarıyla nişan atmasından kısa bir süre sonra yeni bir ilişki istemesine takılmışsın sen. Nişan atmasında herhangi bir sıkıntı yok bence anlaşamadılarsa sorun yaşadılarsa ömür boyu mutsuz olacaklarına nişanı atmaları en mantıklısı olurdu zaten. Eğer iki ilişki arası sürenin kısalığı sorunsa bence bu konuyu kendisiyle konuşman lazım. Bende uzun süreli bir ilişkiden çıktım tam kimseyi almam hayatıma diyordum gerçekten düzgün bi insanla tanıştım o bana beni sevdiğini söylediğinde açık açık durumu anlatmıştım. Şimdi o kişiyi tanımaya çalışıyorum ama asla kandırmıyorum kendisine de söylüyorum geçiş dönemindeyim zorluklar yaşıyorum bana zaman vermen lazım diye. Ben 3 4 ay önce nişanlanacağı kadar ciddi düşündüğü bir kızı hemen unutacağını sanmıyorum ama bu hayatına devam etmesi gerektiğini değiştirmez. Seni tanımak istemiştir yakınlık duymuştur ama bi taraftan da unutmaya çalışıyordur o kızı. Bence sende onu tanımaya çalış zamanla her şey daha güzel olabilir:)

Ailesi karşılaştırma yapsa bile bir süre sonra bitecek bu kıyaslar bence, kaldı ki karşı taraftan dolayı atılmış nişan. hani sevgili adayınızın ailesinin de o kişiye bayıldığını sanmıyorum.
Bu kişi gerçekten kafasında bitirdiğini size gösteriyor mu? Bu konuda şüpheye düşmeniz doğru, çünkü az bi zaman olmuş. Buna ancak siz karar verebilirsiniz. Biz de nişan attık 8 ay sonra evlendik. İşler değişebiliyor.İçinize sinmiyorsa böyle düşünmüyorum filan dersiniz bakalım üsteleyecek mi? ne kadar peşinizden gelecek. Gelirse zaten tamamdır unutmuştur geçmişi ama kolay vazgeçerse anlamı belli...Kaybedecek birşeyiniz yok, anladığım kadarıyla sizde şu durumda pek birşey hissetmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…