- Konu Sahibi ozdemircan
Kızlar dğn nişanlımla gittik beraber Set baktık aldık döndük. Bugün gelinlik bakmaya gidecektik annesi ve annemde yanımızda olsun istedim gittik. Herşey çok iyiydi buraya kadar. Sonra bir beyaz eşya dükkanına girdi. (Bu dükkan daha önce bana burdan almayacağız dediği bir marka hatta beğendiğim bir bulaşık makinesini bile aldırmadı ordan) neyse ankastre sete baktı sonra katalog aldı çıkarken. Bende hani burdan almayacaktık dedim kataloğu gösterdi bak böyle bişey alalım dedi bende işimiz gelinlik olduğundan ya biz ne için geldik sen neye bakıyorsun dedim. O o oldu surat bi karış gelinlikçilere girmiyor konuşmuyor gülmüyor. Diyorum anneme annene ayıp oluyor yok haşa aynı. Neyse dönerken bende dedim biz otobüsle gideceğiz iyi dedi gtti arabasına. Annesi bi şekilde ikna etti hadi bırakalım olmaz böyle diye. Neyse bize kadar geldik annesi indi hadi eve dedi gelmiyorum ben dedi annesi ile annem bizim eve geldiler bende arabadan inmedim. Konuşacağız dedim konuşacak bişey yok in arabadan zorla indirmek zorunda bırakma attım bu nişanı dedi ve bastı gitti. Bilmiyorum ne demeliyim ne yapmalıyım. Karmaşık bi haldeyim bi insan böyle basit bi sebepten nişan atar mı? Daha dün sana çok alıştım çok özlüyorum dedi...