Nişan attı

Okurken bana daral geldi.erkegin nazlisi hic cekilmez bi omur olan sana olur diyim.,bu ne ya kizlar olmus erkek, erkekler olmus kiz.

Kızlar dğn nişanlımla gittik beraber Set baktık aldık döndük. Bugün gelinlik bakmaya gidecektik annesi ve annemde yanımızda olsun istedim gittik. Herşey çok iyiydi buraya kadar. Sonra bir beyaz eşya dükkanına girdi. (Bu dükkan daha önce bana burdan almayacağız dediği bir marka hatta beğendiğim bir bulaşık makinesini bile aldırmadı ordan) neyse ankastre sete baktı sonra katalog aldı çıkarken. Bende hani burdan almayacaktık dedim kataloğu gösterdi bak böyle bişey alalım dedi bende işimiz gelinlik olduğundan ya biz ne için geldik sen neye bakıyorsun dedim. O o oldu surat bi karış gelinlikçilere girmiyor konuşmuyor gülmüyor. Diyorum anneme annene ayıp oluyor yok haşa aynı. Neyse dönerken bende dedim biz otobüsle gideceğiz iyi dedi gtti arabasına. Annesi bi şekilde ikna etti hadi bırakalım olmaz böyle diye. Neyse bize kadar geldik annesi indi hadi eve dedi gelmiyorum ben dedi annesi ile annem bizim eve geldiler bende arabadan inmedim. Konuşacağız dedim konuşacak bişey yok in arabadan zorla indirmek zorunda bırakma attım bu nişanı dedi ve bastı gitti. Bilmiyorum ne demeliyim ne yapmalıyım. Karmaşık bi haldeyim bi insan böyle basit bi sebepten nişan atar mı? Daha dün sana çok alıştım çok özlüyorum dedi...
ya bırak peşini koşar gelri o slak saçma muhattap olma attıysan attın pekiğ de yoluna bak meraklısı gibi düşme ardına merak etme eşek gibi gelri hoş gelmese bence senin için daha iyi bence peki sen bilirsin benim annemin yanında ana bunu yapacak adamla işim olmaz de kızım yarın öbürgün anenenin önünde dayak yersin susar oturursun bırak ne hali varsa görsün arama sorma mesaj atma cık gez doşal kafanada takma sakın aptal gibi arama

o ne ya defol git der yüzüne bakmazdım kusura bakma ama annenin annesinin yanında böyle durduk yere sorun çıkarmış ve emin ol bile bile apılan bir şey ! sırf sorun çıksada nişanı atsam peşinde ne mi yapardım verirdim yüzüğü eline o kara kara düşünsün ! o mağazaya bilerek sırf sen diye girdi ! ve sen gıcık ol sor diye bu hareketi yaptı senin sormanla ortam hazır bahane hazır oldu ! ben olsam ne bana ne de anneme yapılan saygısızlığı yutmam o artisliğiyle elinde seti yüzüğüyle yollardım zaten

Yurtdışındaydım yeni geldim henüz tam anlamı ile görüşemedik. Annem çok kırgın ona şuan. Ben barışsam bile annem ile nasıl barışır bilemedim. Annemden de özür dilemiş değil henüz..
Aman anneni hiçe sayıp hemen barışma canım. Kadın haklı yerden göğe kadar. Nişanlın küçük değil ki yol yordam bilmesin.

biraz politik olmak lazım

adam belki de anası sussun diye girip katalog aldı oradan

zira bazı ailelerin bazı marka takıntıları vardır

oraya da bakın oraya da bakın demiştir

o da baktığımızı göstereyim deyip katalog alıp size de içinden göstermiş

heee sonra bakarız deseniz konu kapanacakmış zaten

bundan sonra bir araya gelirseniz de anneler ile bir yere gitmeyin bence

ister istemez gerilirsiniz

kv yapıcı bir kadın gibi ama içini bilemeyiz evde vır vır ediyor olabilir adama

ama kapris yapmayın bu iyi bir davranış biçimi değil

biz otobüs ile gideriz vs

tamamen kavgaya zemin hazırlamak

o saate kadar gezmeseniz, katalog üstüne kavga edip gitseniz anlarım da akşama kadar devam edip giderken bu davranış da hoş değil

mesafeyi ayarlayın her ikiniz de özellikle ailelerin yanında

eşya vs önemli değil bir kıvılcımla hepsi yok olur ama bu kavgalar evliliğin ilk yıllarında ısıtılıp ısıtılıp öne konur iki tarafça da anneler de hiççç unutmaz

Kurtulmussunuz iste. Omur boyu eril tribiyle mi ugrasacaktiniz?

Hemen nışanlın attım diyen 2 gün sonra can sıkıntısına boşar bile burnu sürtsün bırak oluruna.annenin de gönlünü alsın senin de kanıtlasın kendini yoksa üstüne düşme.nışanın zaten amacı karşıyı daha iyi tanımak kendini göstermiş

• Beğen
Reactions: anu
Back
X