Nişan attım ve ne yapacagimi bilmiyorum :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayata dikiz aynasindan bakarsan önünü goremezsin. Ya önündeki mutlulugu kaciriyorsan ? Tövbe et, onun mutluluk pozlari vermedigini nerden biliyorsun ? Hem gorucu usuluymus evlensen hayatini cehenneme cevirseydi ne yapacaktin. Hep kotusunu dusunme hayatin iyi yonlerine bakmaya calis. 21 yas evlilik icin erken bir yaş gez toz hayatini yaşa. Kendine iyi bak bir kere geliyoruz su dünyaya

Rabbim şerden korudu.Insallah

İnsanlar hata yapa yapa olgunlaşır..
Ama doktor nasıl çocuk olma ihtimalinin düşük olduğunu söyleyebiliyor orasını anlamadım ?

Çok sevmiyodun da niye birlikte oldun?
Nişanı attın da daha adamın kimle naptığından sanane?
Bence nişanı atman doğru olmuş zira daha kendin napmak istediğini bilmiyosun
Cunku niye biliyor musunuz zorladı.Ben dindar bi insanim bunlar bana cok ters gelirdi ama demek ki yapan birilerini kınadım ki basima geldi.Bir iki derken ipin ucu kacti beni oldugumdan farkli bi insan yapti sevmedim demedim kendisine cok asik bi insan degildim.Hoslantim vardi ama bu yasadigim beni ondan soguttu.Adamin kiminle ne yaotigina takildmadim 2 ay gibi kisa bi sure sonra sozlenmesi cok normal gelmedi.Hayatimda her seyin alak bullak olmasi beni uzuyor.Cunku ipin ucu kacti neşem bir kuşun kanadında süzülerek benden uzaklaşıyor.Ne zaman döner ki bilmiyorum...

Nasıl yani ne diye muayene oldun da bu durum ortaya çıktı.
Sen daha evlenip çocuk yapmayı bile denememişken.
Adet düzensizligim vardi.Bazen 3 bazen 2 ay olmadigim zamanlar olurdu.Ilac tedavisine baslatti suanda onu da kullaniyorum.Ayni zamanda kist oldugunuda soyledi.Ilerde cocuk dusunursem tedavi gormem gerekiyormus.

Adama asik bile degilmissin ..olmamis ayrilmissiniz.
Eee?
Sorun ne?
Nisani attiktan 2 ay sonra evlenmesini yediremedin mi kendine?
Yoksa niye bu kadar psikolojin bozuldu anlayamadim.
Nisan atan ilk kiz sen degilsin.
Bu kadar dramatize etme lutfen

Kendine gel biraz daha 21 yasindasin

Biraz sert girmediniz mi konuya ?

Oncelikle sevmediginiz bir kisiyle iliskiye nasil girebildiniz...
Ve nisanliniz da sevmiyormus apacik ortada...
Calisin isinizle gucunuzle ugrasin bnce bir ugrasiniz yoksa beyniniz eror verir...
Rab bim affetsin...
Bundan sonra ya hayatiniza bakarsiniz sifirdan baslayip... Yada bunlari dusunup gencliginizi heba edersinjz tercih sizin

Seninle aynı yaşlarda ben de nişan attım, şükrettim iyiki de olmamış diye. Madem adamın karakterini gördün, depresyona girmek yerine verdiğin karardan ötürü kendini tebrik etmen gerekmez miydi?
Adamı sen istememişsin, boşversene gerisini niye böyle gururu incinmiş gibi davranıyorsun

Canım benim nisan söz çevreye duyurulduğu için,es dost akrabalar bildiği için nikah akdi gibi oluyormuş
Yani zina yapmış gibi olmuyorsun ( hocalardan duymustum)

21 yaş bu kadar karamsarlığa düşmek için gerçekten çok kücük.ben 21 yaşımda sınava hazırlandım üniversteyi kazandım bitirdım şu an meslegımı yapıyorum.hayallerin olsun.üniverstyı kazan başka bi şehre gıt herseyden uzaklaşmış olursun.kendıne yenı kararlar al ve uygula.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…