• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan attım

Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim.
G...zekalı. 🤬🤬🤬🤬
boşver canım hiç üzülme. Annen baban seni o herife paralı hizmetçilik yapasın diye yetiştirmedi. Allah karşına daha hayırlı birini çıkarsın 🤲

Kızlar içim çok bunalıyor çok rahatsız hissediyorum kendimi. İçim acıyor ne yapmam lazım nasıl geçer bu sıkıntım ya

Kızlar içim çok bunalıyor çok rahatsız hissediyorum kendimi. İçim acıyor ne yapmam lazım nasıl geçer bu sıkıntım ya
Zaman... her şeyin ilacı, geçecek elbet.uzaklasin isten güçten, bi tatil yapın.. ağlayın içinize atmayın, bitti diye sukredin onunuze bakin.. allah güzel kapılar açsın size.

Gelirini arttırmak için memur bir kadınla evlenmeyi tercih eden erkek türü. Bu cümleyi duyduğunuz anda ayrılsaydınız işler bu raddeye gelmez, sizin de psikolojiniz bozulmazdı. Adam sizin için hiçbir fedakarlık yapmıyor ama hala cüzdan birleştirme derdinde... Sizin ne kazancınız olacakmış bu evlilikten ona göre acaba? Kendisi ile evlenme lütfu mu? Medeni halinizin değişecek olması mı?
Pasanin zevcesi olma onuru

Işinden olsan ya da izne çıksan burnundan getiren bir tip olurdu evlenince kurtulduğuna şükretmelisin

Bir kaç konu paylaşmıştım burda hatırlayanlar bilir beni. Nişanlımla ayrılmanın eşiğindeydik. Ertelemek istiyorlardı düğünü virüs bahanesiyle. Nişanlım dul gibi mi evlencez diyip baskı kuruyordu bana. İki sene atandığın şehirde görev yap sonra yanıma alayım seni diyordu. Çok baskı yaptı bu konuda. Ailem izin vermedi ben de istemedim. En son tamam dedi yanına geleceğim orda yaşayalım dedi babamı aradı özür diledi . Düğün davetli listesini bile hazırlamıştım iki gün önce. Dün aradı ben oraya gelmem gelirsem burnundan getiririm dedi yine. Psikolojik olarak çok zarar gördüm bir öyle bir böyle konuşuyor. Beni hayallerimle akıttığım gözyaşlarımla arkasında bıraktı. Babam aradı niyetini öğrenmek için. Ağladı telefonda, psikolojik sorunlarım var ben sevgi görmedim nişanı atınca da hastaneye gideceğim gibi laflar söyledi. Beni hala sevdiğini söylüyor. Sen sabırlı olamadın iki sene bekleyemedin beni diyor. Yanıma gelmesine engel yokken üç sene benimle farklı bir şehirde kalmamak için nişanın bozulmasına göz yuman biri benim sabırlı olmadığı söyleyip beni suçluyor. Çok mutsuzum kızlar. Nişandan sonra hiç yüzüm gülmedi. Ailesi çok doldurdu. Beni ailesine kötülemiş hep. O da neden biliyor musunuz? Nişanlıyken benden habersiz iki seneliğine kredi çekip araba aldı bana sormadan. Ben de sinirlendiğim için madem benim parama güvenerek çektin evi sen geçindireceksin dediğim için. Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim. Şimdi babam Nişan bohçalarını takılarını götürüp bu işi bitirmeye gitti. İçimi dökmek istedim buraya
Üzülmeyin, kurtulduğunuza şükredin. Daha nişanlılık döneminde sizi böyle yıpratan bir insan evlenseniz sizi ne hâle getirecekti.
Çalışıyorsunuz mesleğiniz var ayaklarınız yere basıyor. Hayat karşınıza daha iyisini çıkarsın 🌸

Bir kaç konu paylaşmıştım burda hatırlayanlar bilir beni. Nişanlımla ayrılmanın eşiğindeydik. Ertelemek istiyorlardı düğünü virüs bahanesiyle. Nişanlım dul gibi mi evlencez diyip baskı kuruyordu bana. İki sene atandığın şehirde görev yap sonra yanıma alayım seni diyordu. Çok baskı yaptı bu konuda. Ailem izin vermedi ben de istemedim. En son tamam dedi yanına geleceğim orda yaşayalım dedi babamı aradı özür diledi . Düğün davetli listesini bile hazırlamıştım iki gün önce. Dün aradı ben oraya gelmem gelirsem burnundan getiririm dedi yine. Psikolojik olarak çok zarar gördüm bir öyle bir böyle konuşuyor. Beni hayallerimle akıttığım gözyaşlarımla arkasında bıraktı. Babam aradı niyetini öğrenmek için. Ağladı telefonda, psikolojik sorunlarım var ben sevgi görmedim nişanı atınca da hastaneye gideceğim gibi laflar söyledi. Beni hala sevdiğini söylüyor. Sen sabırlı olamadın iki sene bekleyemedin beni diyor. Yanıma gelmesine engel yokken üç sene benimle farklı bir şehirde kalmamak için nişanın bozulmasına göz yuman biri benim sabırlı olmadığı söyleyip beni suçluyor. Çok mutsuzum kızlar. Nişandan sonra hiç yüzüm gülmedi. Ailesi çok doldurdu. Beni ailesine kötülemiş hep. O da neden biliyor musunuz? Nişanlıyken benden habersiz iki seneliğine kredi çekip araba aldı bana sormadan. Ben de sinirlendiğim için madem benim parama güvenerek çektin evi sen geçindireceksin dediğim için. Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim. Şimdi babam Nişan bohçalarını takılarını götürüp bu işi bitirmeye gitti. İçimi dökmek istedim buraya

Verilmiş sadakan varmış adam seni değil ömür boyu garanti maaşını seviyor mus ama neyseki yaşadığı şehir ağır basmış. Evlendiginde bilmem ne kadar borcu da dahil olmak üzere ömrün borç ödemekle gecerdi. Adam açık etmiş cok şükür. Üzülmeyin Allah cok daha güzel kısmet çıkartır karşınıza. Biraz zaman geçmiş iyiki böyle olmuş diye şükür ederken bulacaksın kendini

Allah kurtarmış, ya evlendikten sonra ya da düğün günü bu cümleleri duysaydın, madem parayla oluyo bu işler daha iyisini bulursun napican bu densizi, bundan sonraki seçimlerinde dikkatli ol ama

Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim.

Nnee??

Bunu diyen adam için mi üzülüyorsun? Allah korumuş seni, cidden sadaka vermelisin.

Gerçekten bak sadaka ver sakın atlama

valla canım ayrıldığın için üzüntüden aglayacagına senin paranda gözü olan bir adamdan kurtuldugun için mutluluktan ağla.. şimdiden bu şekildeyse evlendikten sonra neler olurdu düşünsene....

Şuan kabul edememe, yok öyle yapmak istemedi de ben böyle yorumluyorum demeler. Aslında kötü niyetle demedi onu, yoksa böyle biri değildir diceğin zamanlar şuan çok yeni ve sıcak farketmezsin. Biraz zaman geçince gerçek tabloyu göreceksin. Psikiyatri desteği alabilirsin, kısa bir tatil, sana iyi gelecekler şeyler veya. Geçecek gerçekten acını şimdi yaşa, yolun aydınlık ❤️

Verilmis sadakan varmış. Toparlan eminim bu musibetin ardından seni harika kapılar bekliyor. Yeni sayfanı aç ve mutlu ol.

Ayyy çok sevindim gerçekten. Konunubiliyorum. Geç alınmış bir karar

Konunu okuyunca aklıma kendi evliliğim geldi ne yalan soyleyim buna benzer cümleyi eşim de bana kurmustu. Hayat şartları zor, bunu bildigimden çalışan biriyle evlenmek istedim demisti. O zamanlar bu cümle bana haklı gelmişti ama şimdi konu ve yorumları okuyunca esimden nefret ettim 😔
O kadar haklısınız ki. Eşten ve ailesinden duyup "öyle demek istememistir, iyi niyetlidir" dediğim her şey elimde patladı. Evliliğin üzerinden 6 ay geçmeden bu forumda buldum kendimi. Keşke evlenmeden okusaymisim burayı. Gerçi insan saf salak olunca o da fayda etmezdi. Konulari her okuduğumda ben de nefret ediyorum bu insanlardan. Bu saatten sonra, bu acı anıları silmek için ne yapmak lazım bilmiyorum

Back
X