• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan attım

Bence bir sadaka ver bu adam seninle resmen paran için evleniyorum demiş
Kendine öz güveni yok ki şimdi ağlıyor (ben parasız ne yapacağım krediyi nasıl ödeyeceğim) 2 sene dayanamadın bak yanınada geliyordum ALLAHIN sevgili kulusun büyük geçmiş olsun

Bence bir sadaka ver bu adam seninle resmen paran için evleniyorum demiş
Kendine öz güveni yok ki şimdi ağlıyor (ben parasız ne yapacağım krediyi nasıl ödeyeceğim) 2 sene dayanamadın bak yanınada geliyordum ALLAHIN sevgili kulusun büyük geçmiş olsun
Ay bir de en bayat numarayı yapmış ya '' Zaten ayrıldıktan sonra hastaneye yatçam iyi değilim ühü ühü'' diye. Ayyyhh fenalık geliyor bana.

Bir kaç konu paylaşmıştım burda hatırlayanlar bilir beni. Nişanlımla ayrılmanın eşiğindeydik. Ertelemek istiyorlardı düğünü virüs bahanesiyle. Nişanlım dul gibi mi evlencez diyip baskı kuruyordu bana. İki sene atandığın şehirde görev yap sonra yanıma alayım seni diyordu. Çok baskı yaptı bu konuda. Ailem izin vermedi ben de istemedim. En son tamam dedi yanına geleceğim orda yaşayalım dedi babamı aradı özür diledi . Düğün davetli listesini bile hazırlamıştım iki gün önce. Dün aradı ben oraya gelmem gelirsem burnundan getiririm dedi yine. Psikolojik olarak çok zarar gördüm bir öyle bir böyle konuşuyor. Beni hayallerimle akıttığım gözyaşlarımla arkasında bıraktı. Babam aradı niyetini öğrenmek için. Ağladı telefonda, psikolojik sorunlarım var ben sevgi görmedim nişanı atınca da hastaneye gideceğim gibi laflar söyledi. Beni hala sevdiğini söylüyor. Sen sabırlı olamadın iki sene bekleyemedin beni diyor. Yanıma gelmesine engel yokken üç sene benimle farklı bir şehirde kalmamak için nişanın bozulmasına göz yuman biri benim sabırlı olmadığı söyleyip beni suçluyor. Çok mutsuzum kızlar. Nişandan sonra hiç yüzüm gülmedi. Ailesi çok doldurdu. Beni ailesine kötülemiş hep. O da neden biliyor musunuz? Nişanlıyken benden habersiz iki seneliğine kredi çekip araba aldı bana sormadan. Ben de sinirlendiğim için madem benim parama güvenerek çektin evi sen geçindireceksin dediğim için. Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim. Şimdi babam Nişan bohçalarını takılarını götürüp bu işi bitirmeye gitti. İçimi dökmek istedim buraya
O lafı eden adamdan hayır gelmezdi. Allahtan mantıklı davranmışınjz.

Nişanlıyken benden habersiz iki seneliğine kredi çekip araba aldı bana sormadan. Ben de sinirlendiğim için madem benim parama güvenerek çektin evi sen geçindireceksin dediğim için. Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim. Şimdi babam Nişan bohçalarını takılarını götürüp bu işi bitirmeye gitti. İçimi dökmek istedim buraya
[/QUOTE]
Bence 2 de göbek at

Kararınız için tebrik ederim. Hiçbir erkek düğün yapmaya can atmaz bu adam ailesinin lafıyla hareket edip duran toy bir baş belası. Size sormadan borç altına girmesi ve de size sormadan o borca sizin de ortak olacağınızı planlamasi büyük suç. Umarım kararinizin arkasında durursunuz

Konunu okuyunca aklıma kendi evliliğim geldi ne yalan soyleyim buna benzer cümleyi eşim de bana kurmustu. Hayat şartları zor, bunu bildigimden çalışan biriyle evlenmek istedim demisti. O zamanlar bu cümle bana haklı gelmişti ama şimdi konu ve yorumları okuyunca esimden nefret ettim 😔

Sevseydi bir an bile ayrı kalmak istemezdi.E hanımı muhabbetinden anladigim kadarıyla bu ise biraz mantık evliliği olarak da bakıyor.çünkü calismayacaksan ev hanımıyla evlenirim demektense sen calismasaydin da seninle evlenirdim demiyorsa...robot degilsin bir.anda üzüntün gecmeyecek tabii ama bence senin icin iyi olmus.Sevdigim kisiyle evlenen biri olarak söylüyorum evlilik öyle sıkıntılı aileyle,anlayişsiz biriyle vs asla çekilecek dert degil.yeri geliyor sevdiğim adama tahammul edemiyorum o da bana. 9 yuzden daha nisanliyken yani bazi duygular tazeyken sana hödüklük yapan evlilite asla degismez.

En üzüldüğüm şey imam nikahımızın yapılmasıydı. İleri boyutta şeyler yaşadık çok pişmanım. Başka birisiyle nasıl olacak bilmiyorum çok çaresizim. ( ilişkiye girme gibi bir durum olmadı ama )

kimseye bişey söylemek zorunda değilsin. bunu kendine sakla kimseyle de paylaşma.

Adam sen çalışıyorsun diye seninle evlenmek istemiş bazı fedakarlıklar yapmak onun için çok zor hale gelmiş sana karşı bi sevgi saygı olmadığı için bitirmiş ilişkiyi...Allah korusun bi kaza geçirdiniz ve artık çalışmamanız gerekiyor haliyle maaşınız yok eşiniz bu para getirmiyor artık diye sizi yüzüstü birakacak o şekilde ayrilmaktansa yol yakınken bitmesi isabet olmuş

Ne güzel ki, mantıklı göremediğin zaman yardımına koşan Baban, ailen var. İnan ben senden beterini yaşadım.
BABAMDAN allah razı olsun beni kurtardı, ileri de iyiki olmamış diyeceksin şuan çok yeni zamanla toparlanacaksın. Eski konunu hatırlıyorum. Allah seni korumuş. Asla üzülme ailen de üzülmesin ❤️

Çok kızmıştım sana önceki bir konunda.Afferim sana.İleride Allahım iyi ki olmamış diyip şükür edeceksin inan bana.

Bu konuda sizin üzüleceğiniz tek şey imam nikahı yapmanız. Evlenmeden cinsellik yaşamak sizin için bir tabuysa, eğer bunu sonradan kafaya takacaksanız yaşamayın bir zahmet. İmam nikahı saçmalığıyla sadece o an kendinizi kandırmış oluyorsunuz ve bu sözde nikaha güvenerek arkasında duramayacağınız şeyleri yaşayıp boşuna kendinizi üzüyorsunuz. Nikahı duyurmadıysanız geçerliliği yok bu arada. Neyse. Ayrılma kararınızdan dolayı tebrik ederim çok iyi yapmışsınız. Sabretmedin falan diyip sizde suçluluk uyandırmaya çalışıyor gelmeyin bu oyunlara. Dengesiz birinden kurtuldunuz, aileniz de arkanızda oh miss mutlu olun bence

Back
X