Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı anne adayları toplansın !!!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iyilikperisi92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2022
4.281
3.539
48
31
Evet kızlarrrrrrrrrr Mart denedik olmadı geldık Mayıs ayına ins rabbım yüzümüzü mübarek Ramazan ayında güldürür
Geçen ay çatlatma iğnesi yaptım ılk defa olmadı
Bu ay doğal yollar ile devam edeceğim
😍😍😍😍 heyecanlıyım umutluyum

Evet kızlarrrrrrrrrr Mart denedik olmadı geldık Mayıs ayına ins rabbım yüzümüzü mübarek Ramazan ayında güldürür
Geçen ay çatlatma iğnesi yaptım ılk defa olmadı
Bu ay doğal yollar ile devam edeceğim
😍😍😍😍 heyecanlıyım umutluyum
Konunuzdan takip etmistim sizi bende umutlanmistim olur diye bi kac bakamadim sonradan bi konuya negatif yazdiginizi gordum kendi negatiflerim kadar uzuldum.. insallah tez zamanda rabbim bize tattirir anneligi

Konunuzdan takip etmistim sizi bende umutlanmistim olur diye bi kac bakamadim sonradan bi konuya negatif yazdiginizi gordum kendi negatiflerim kadar uzuldum.. insallah tez zamanda rabbim bize tattirir anneligi
Evet öyle oldu valllla 17 ci günde adet oldjm nasip bakalım önümüzdeki ayda ne olacak ins rabbım yüzümüzü güldürür nisan da

Evet öyle oldu valllla 17 ci günde adet oldjm nasip bakalım önümüzdeki ayda ne olacak ins rabbım yüzümüzü güldürür nisan da
Hayirlisi tadacagiz bigun hayirlisiyla insan hemen olsun istiyor. Nisan ayini severim evlendigim ay bebegimin haberini aldigim ay olur insallah 2022 nisan ayi...

Hayirlisi tadacagiz bigun hayirlisiyla insan hemen olsun istiyor. Nisan ayini severim evlendigim ay bebegimin haberini aldigim ay olur insallah 2022 nisan ayi...
Bugın evlilik yıldönümümde eğer bu ay olsaydo bugun suprız yapacaktım biliyormusun hemde 3 yıl 3 kişi suprozo nasıp de yokmuş önümüzdeki ay da 8 Mayıs eşiminndpgum günü belki doğum günü hediyesi veririm 😍

Back
X