- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
Rabbim gönlüne göre versin canımEvet kızlarrrrrrrrrr Mart denedik olmadı geldık Mayıs ayına ins rabbım yüzümüzü mübarek Ramazan ayında güldürür
Geçen ay çatlatma iğnesi yaptım ılk defa olmadı
Bu ay doğal yollar ile devam edeceğim
heyecanlıyım umutluyum
Hadi hayırlısı ins kuzum olacak olacak guzel günler bizi beklıyor.haydi Bismillah diyip başlayalım bende dün femaraya başladım bakalım neler olacak :)
İnşallah aşko bakalım bu ne yapacağız :)Hadi hayırlısı ins kuzum olacak olacak guzel günler bizi beklıyor
Kuzum başlığı yanlış açmışsın 2022 MaYıs ayı Gebelik Planlayanlar diye acsaydinAaaa kimse yokmu
Vallla kızlar açsın yaKuzum başlığı yanlış açmışsın 2022 MaYıs ayı Gebelik Planlayanlar diye acsaydin
Konunuzdan takip etmistim sizi bende umutlanmistim olur diye bi kac bakamadim sonradan bi konuya negatif yazdiginizi gordum kendi negatiflerim kadar uzuldum.. insallah tez zamanda rabbim bize tattirir anneligiEvet kızlarrrrrrrrrr Mart denedik olmadı geldık Mayıs ayına ins rabbım yüzümüzü mübarek Ramazan ayında güldürür
Geçen ay çatlatma iğnesi yaptım ılk defa olmadı
Bu ay doğal yollar ile devam edeceğim
heyecanlıyım umutluyum
Evet öyle oldu valllla 17 ci günde adet oldjm nasip bakalım önümüzdeki ayda ne olacak ins rabbım yüzümüzü güldürür nisan daKonunuzdan takip etmistim sizi bende umutlanmistim olur diye bi kac bakamadim sonradan bi konuya negatif yazdiginizi gordum kendi negatiflerim kadar uzuldum.. insallah tez zamanda rabbim bize tattirir anneligi
Hayirlisi tadacagiz bigun hayirlisiyla insan hemen olsun istiyor. Nisan ayini severim evlendigim ay bebegimin haberini aldigim ay olur insallah 2022 nisan ayi...Evet öyle oldu valllla 17 ci günde adet oldjm nasip bakalım önümüzdeki ayda ne olacak ins rabbım yüzümüzü güldürür nisan da
Bugın evlilik yıldönümümde eğer bu ay olsaydo bugun suprız yapacaktım biliyormusun hemde 3 yıl 3 kişi suprozo nasıp de yokmuş önümüzdeki ay da 8 Mayıs eşiminndpgum günü belki doğum günü hediyesi veririmHayirlisi tadacagiz bigun hayirlisiyla insan hemen olsun istiyor. Nisan ayini severim evlendigim ay bebegimin haberini aldigim ay olur insallah 2022 nisan ayi...
Rabbim denk getirsin insallah guzel haberler bekliyorum. TakipteyimBugın evlilik yıldönümümde eğer bu ay olsaydo bugun suprız yapacaktım biliyormusun hemde 3 yıl 3 kişi suprozo nasıp de yokmuş önümüzdeki ay da 8 Mayıs eşiminndpgum günü belki doğum günü hediyesi veririm
Tamma cok teşekkürler duanı eksık etme Allah razı olsunRabbim denk getirsin insallah guzel haberler bekliyorum. Takipteyim
Sen aç yeniden ben gurubumda paylaşırım bekleyen çok var
Tamma acıyorum kuzummmmmmSen aç yeniden ben gurubumda paylaşırım bekleyen çok var
Açtım kuzum 2022 mayıs ayı anne adaylarınSen aç yeniden ben gurubumda paylaşırım bekleyen çok var
Tamam paylasiyorumAçtım kuzum 2022 mayıs ayı anne adayların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?