- Konu Sahibi mnspapatya
-
Kızlar...
Bu aydan çok umutlu bir hamiş adayı olarak bu konuyu açmak istedimBenim gibi umutlu olanlar varsa birlikte bu ayı bekleyelim mi ???
Kızlar...
Bu aydan çok umutlu bir hamiş adayı olarak bu konuyu açmak istedimBenim gibi umutlu olanlar varsa birlikte bu ayı bekleyelim mi ???
bekleyelım arkadasım bnde cok umutluyum bu aydasn
bende varımhatta yarın adetimin 3. gunu hormon testi yaptırmak istiyorum kdz ereğlide iyi ir kadın doğumcu arıyorum öneriniz varmı kızlar..
Ben de varımmm... Bugün adetimin 3. günü. Kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş diyorlar. Eğer doğruysa bu ay şansım yüksekbirlikte bekleşelim bakalım kızlar, hakkımızda hayırlısı
Aynen canim neden bilmyrm ama icimde bir his var bu ayy cokkk umutluyummmm insallah umutlarimiz bosa cikmazzz aminnnnn :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş arkadasım bn bu ay klomende kullanıorum işe yarar inş 15 doktr cagrdı yıne hayrlıısı artık beklıycez
Insallahh sansin yaver giderrr canim ya bisi sormak istiyorum bu kimyasal gebelik risk iceren bisi mi yoksa kendilignden sonlanan bir durum mu acabaa
Bende bu ay klomene basladim bugun.ilacta 4. Gunum sali gunu cagirdi doktorum gitcem bakalim ama bana inofolic diye bir.ilac daha verdi bakalim ins ise yararlar herseyn hayirlisi insallahh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bn gecen ay 27 sınde adet oldum klomene basladım btıı 9 11 13 15 ilişki dedi 15 ınde gel dedı cok heyecanlıyım ya doktorum falan cok ıı cok ılgılı inş olur bu ay
Kızlaaar bende nisanda hamiş olmak istiyorum:-D
Kızlar bna yardım edınnn. Bn en son 1 martta hastalndım hala bı daha hastalnmadum 1 nısanda kn verdım negatıf ama bgn 5 hala bısı yok gec dollnme kanda snra cıkar die bısey okudumm sızce ne yapayım
psikolojık arkadasım bugun aynısı bı arkadasımın basına geldı 10 gun gectı test yaptrdı yok
Cnm bn bu psıkolojıyı 3 yıldır yasıorum 2 kere bbgımı karnımda öldü... Ama hıc gunum gecmezdınvalla bılmıom blkıde psıkolojık
bılemıorum arkadasım ne bılım bıdaha test yaptr doktra gt bakalım ne dycek bnde ole oldum 2gun gectı hamıleyım dıe dolastım doktra gttm test yaptı yok psikolojık dedı sen bıdaha yaptr bakalım ıns vardr yha
Kendiliğinden sonlanıyor canım adetin bikaç gün gecikiyor ve normal adetinden daha yoğun bir adet geliyor. Risk içermiyor hatta sonraki ay hamile kalman daha kolay oluyormuş. Bana doktorum öle söledi. Çünkü bir gebelik denemesi yapılmış ama tutmamış ve rahim kendini bu kez daha iyi hazırlamış olucak, dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?