• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Yaa simdi bi yerde okudum ctlatma ignesi olduktan 9 10 gun.sonra test yapip sonucu ogrenebilirler dio catlatmadan sonra belirtiler kasiklarda agri goguslerde hassasiyet agri tuvalet ihtiyaci artmasi gereksiz uyku durumu mide bulantisi yaaaaa yaaaaa cok heycanlandimmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam cnm Ben catlatma ignesi oldum 14 cü günüm bugun igneden sonra o belirtiler yok bende henüz :( ama adet agrisi gibi gelip gidiyor arada banada dua edin :'(

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

Selam cnm Ben catlatma ignesi oldum 14 cü günüm bugun igneden sonra o belirtiler yok bende henüz :( ama adet agrisi gibi gelip gidiyor arada banada dua edin :'(

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

Merhaba canimm hayirlisi neyse o olsun tatlim ya sen uzulme sakinn dualarimz hepimizle tum hamisligi bekleyenlerle duamizz

Ewet onlardan bayagidir uzagim acikcasi da yesilcaydan vazgecemiorum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

bende dıyetteyken gunde 2 bardak ıcıyodum bagırsaklarım ıcın ıyı gelıyodu ama sonra bıraktım.uzun sure dewamlı ıcmemek gerekıyomus.bagırsak tembellıgıne yol acabılıyomus

Merhaba canimm hayirlisi neyse o olsun tatlim ya sen uzulme sakinn dualarimz hepimizle tum hamisligi bekleyenlerle duamizz

Bebekim ben eve gdyrm kayınvalidemlere bide temizlik var biraz uzağım bugn sabah görşrz gece girebilirsem girerim öpyrm sizi 😘😘😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım şu 15 gün birbirimize hatırlatalım :) sayılı güm çabuk geçer nasılsa :)

tamam anlastık ;) ınsallah bu ay hamıle kalırız yaa o kadar cok ıstıyorum kı :/ 27mayıs ewlılık yıl donumum. Eger mayısta hamıle kalırsam benım ıcın cok guzel olacak :) 2 yıldır ewlıyım ama kayınwalıdem daha 1 haftadır bebek muhabetı acmaya basladı,bebek lıflerını fln gosterıyo.o bıle artık dayanamadı galıba.wallahı ınanın onu bıle sewındırmek ıstıyorum bazen :)

tamam anlastık ;) ınsallah bu ay hamıle kalırız yaa o kadar cok ıstıyorum kı :/ 27mayıs ewlılık yıl donumum. Eger mayısta hamıle kalırsam benım ıcın cok guzel olacak :) 2 yıldır ewlıyım ama kayınwalıdem daha 1 haftadır bebek muhabetı acmaya basladı,bebek lıflerını fln gosterıyo.o bıle artık dayanamadı galıba.wallahı ınanın onu bıle sewındırmek ıstıyorum bazen :)

Seninki yine gec basladi canim benim evliligimin 3.ayinda basladi baska torunlarida var ama benim bu hosuma gitmedi acikcasi pek bu esimle benim kararim sanki sadece olay biz kadinlarda bitiyo gibi dusunuyolar:(

Bebekim ben eve gdyrm kayınvalidemlere bide temizlik var biraz uzağım bugn sabah görşrz gece girebilirsem girerim öpyrm sizi 😘😘😊😊

Gorusuruz canim opuldunnn

Insallah en kisa zamanda bbu mutlulugu yasarsin kuzum

Seninki yine gec basladi canim benim evliligimin 3.ayinda basladi baska torunlarida var ama benim bu hosuma gitmedi acikcasi pek bu esimle benim kararim sanki sadece olay biz kadinlarda bitiyo gibi dusunuyolar:(

ewet canım bı acıdan da oyle ama senın esınden de torun sahıbı olmak ıstıyo demek kı..benımkılerın hıc torunu yok dusun artık :D ve onlarda ayıptır boyle seyler konusmak.kadın astı kendını :) sen ne zamandır bebek dusunuyosun

ınsallah canım ınsallah.

benım ayaklarım cok usur.usumesın dıye kat kat corap patık panduf gıyıyorum.bu dahı benı tedırgın edıyo.senınde usuyomu ayakların

Evet bende cok usuyorum yni herkes kansizlik felan dedi ama bende ole bisi yok ama bende cok usuyorum neden tedirgin oldun ki ?

ewet canım bı acıdan da oyle ama senın esınden de torun sahıbı olmak ıstıyo demek kı..benımkılerın hıc torunu yok dusun artık :D ve onlarda ayıptır boyle seyler konusmak.kadın astı kendını :) sen ne zamandır bebek dusunuyosun

Son 2 aydir dusunuyorum ki zaten daha yeni 6.5 yillik evliyim yani

Evet bende cok usuyorum yni herkes kansizlik felan dedi ama bende ole bisi yok ama bende cok usuyorum neden tedirgin oldun ki ?

yanı ayakların usur adetlıyken agrılı gecer flnne bılım hanı ayaklarım usuyunce yumurtlaıklarıma zarar gelır mıkı dollenme asamasında ?

Son 2 aydir dusunuyorum ki zaten daha yeni 6.5 yillik evliyim yani

slm kıslar
bn bugun doktra gttım progestron tetı yaptı sonuc
41,02
sızce normalmı neye ısaret doktara gosteremedım daha cuma gostercem yardımcı olurmusunuz

yanı ayakların usur adetlıyken agrılı gecer flnne bılım hanı ayaklarım usuyunce yumurtlaıklarıma zarar gelır mıkı dollenme asamasında ?

Hii ewet annemde evlenmdigimden beri oyle soluyo ayaklarini usutme sicak tut die ama tedbir alsamda bos yani usuyorum :( benimde su son 3 regli donemim bayagi agrili gecti ama bilmiyorumki eger bebis olmazsa zaten doktora gidicem artik baska care yok :(

Back
X