• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Merhaba arkadaslar bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim. Bat 6 nisandı hala olmadım beklemedeyim gerçi bnm 2-3 gün geciktiği oluyo inş kırmızı kart yemem :-(

İnşallah cnm dualarım seninle 😊o mutlu haberi alırsın ben en son 27 martta oldm 25 nisan adet günüm inş yumurtayı tutarız bu hafta çok önemlii 😊önerileriniz varmı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah cnm dualarım seninle 😊o mutlu haberi alırsın ben en son 27 martta oldm 25 nisan adet günüm inş yumurtayı tutarız bu hafta çok önemlii 😊önerileriniz varmı ?

ben bu ay soğan kürü yaptım aksatmadan. Birde gün aşırı ilişki
ayrıca ilişkiden hemen snra belimin altına yastık koydum spermler dısarı kacması diye.
Yastığı koyunca ayaklarımı havaya kaldırdım yarım saat-kırkbeş dk hiç doğrulmadan ayaklarım havada durdum o gecelerde dusa girmedim sürem dolunca soluma dönüp uyudum sabahları duş aldım. Bu yolları deneyerek hamile kalan arkadaslarım var.

ayrıca ilişkiden hemen snra belimin altına yastık koydum spermler dısarı kacması diye.
Yastığı koyunca ayaklarımı havaya kaldırdım yarım saat-kırkbeş dk hiç doğrulmadan ayaklarım havada durdum o gecelerde dusa girmedim sürem dolunca soluma dönüp uyudum sabahları duş aldım. Bu yolları deneyerek hamile kalan arkadaslarım var.

Bende öyle yapıyorum cnm hadi hayırlısı 😊

Masalcım bnm bazen adetim iki-üc gün ileri atabiliyo o yüzden test için acele etmiyorum gecen aylardada böyle oldu hatta korunmayı bıraktgmz ilk ay bir hafta gecikmişti adet olmuştum üzülmüştüm o yüzden pazartesiye kadar yada cumaya kadar bekliyim diyorum :-) bundan iki gün önce acayip belirtiler vardı iki gündür baya haffledi sanki hiç adet olmayacak gibiyim kendimi kaptırmak istemiyorum hamile olmadgmı görünce cok üzülüyorum

bence gebeliğin en erken belirtisi memişler, eğer şişlerse ve acımaları devam ediyorsa kesin hamile oluyorsun adete yakın dönemlerde.

çok fazla matematiksel formül kullanma canım bu seni gerer ve sıkar, yok yere strese sokar. ama ben gece o şeklide uyuyamıyorum illa dusumu alıcam işte.

ama keşke şu sıpalar istendiği ay geliverse di mi ne güzel olurdu :D

bence gebeliğin en erken belirtisi memişler, eğer şişlerse ve acımaları devam ediyorsa kesin hamile oluyorsun adete yakın dönemlerde.

evet reglime birkaç gün kala sistiler tas gibiydiler iğne batmaları gögsümde agrı da oldu gögsüm adet dönemlernde sişerdi ama iğne batmaları agrı falan olmazdı bu ay ilk kez yasadım karıncalandı fakat iki gündür ağrılar batmalar baya hafiflesti tas gibiydi biraz daha hafifledi adet belirtisi de olabilir bakalım bekleyelim görelim .

evet reglime birkaç gün kala sistiler tas gibiydiler iğne batmaları gögsümde agrı da oldu gögsüm adet dönemlernde sişerdi ama iğne batmaları agrı falan olmazdı bu ay ilk kez yasadım karıncalandı fakat iki gündür ağrılar batmalar baya hafiflesti tas gibiydi biraz daha hafifledi adet belirtisi de olabilir bakalım bekleyelim görelim .

o zaman bekle bakalım güzelim.. Rabbim en güzelini bilir. bol dua...

çok fazla matematiksel formül kullanma canım bu seni gerer ve sıkar, yok yere strese sokar. ama ben gece o şeklide uyuyamıyorum illa dusumu alıcam işte.

ama keşke şu sıpalar istendiği ay geliverse di mi ne güzel olurdu :D

kesinlikle ama bu dklar ve formüller sayesinde hamile arkadaslarm var :-) ya bunlar sebep aslında ALLAH ım ne zaman uygun görürse o zaman gelcek bebişlerimiz. bnde öyleydim ama bu duyduklarıma inanarak dişimi sıktım hersey bebiş için :-) belki hiç beklenmedk anda gelecek. hakkımızda hayırlısı olsun.

Doktordan simdi geldim kizlar hersey yolunda catlatma ignemi verdi doktorum insallah olucak yaaa Rabbim buyukkk sizler nasilsnz bakalimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktordan simdi geldim kizlar hersey yolunda catlatma ignemi verdi doktorum insallah olucak yaaa Rabbim buyukkk sizler nasilsnz bakalimmm

hosgeldın cnm hayrlısı bakalım yumoslar ne durumda

o süper bi haber inşallah bu ay bu sayfadaki herkes bebeğine kavuşacak. herşey inanmaktan geçiyor, ve bol bol dua...

inş. allah hepinizin gönlüne göre versin o güzel göbişleriniz canla dolsun...
bende geçen hafta hamile oldumu öğrendim ve 3 gün sonra kimyasal olduğunu cuma günü kanamam gelmeye başladı ve bu gün bitti gibi hayırlısı diyorum artık inş. en yakın zamanda bizlerde hamile kalırız :)

Aaa çok sevindm tatlımmm , inşallah olur bizim soruyu sordnmu 😊😊

o süper bi haber inşallah bu ay bu sayfadaki herkes bebeğine kavuşacak. herşey inanmaktan geçiyor, ve bol bol dua...

Cok sagol canim benim insallahh bende oyle umut ediorum ve istyrm hepimiz meleklerimize kavusalim insallahhh

Off ya benmde fertil sıvım akmaya başladı bugünler çok önemli napsamm bilmiyorum 😊

Sagol tatlim evet bana hergun dedi uc gun boyunca yani gun asiri falan yok durmak yok :):):):)

Off ya benmde fertil sıvım akmaya başladı bugünler çok önemli napsamm bilmiyorum 😊

Back
X