• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Bebegim dun solemedm mi ben adeetm bitti 10 gun gecmedi ikinciye adet oldm ben ocak ayydi sanirm ama senn belli degil bildgn adet gibi mi gelior akio mu yani yoksa sadece pecete mi agrin var mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ağrım blmyrm solda azck var akmıyor şuan sadece peçeteye silince geliyo ped temiz akşama belli olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuşmamki ben küstmm ztn

akşama anlar hatasını sen üzülme dün benim ki de ne yiyelim dediğimde kızdı bana :D :D dün akşamdan beri trip atıyorum ama takmıyorum şimdide üstüme titriyor akşamdan beri...erkek milleti işte eserekli :D :D

akşama anlar hatasını sen üzülme dün benim ki de ne yiyelim dediğimde kızdı bana :D :D dün akşamdan beri trip atıyorum ama takmıyorum şimdide üstüme titriyor akşamdan beri...erkek milleti işte eserekli :D :D

Ne kdr kabalar yaa hepsi aynı

Git aklinda kalacagina icini kemirecegine gitte kurtul

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bebeğim yarm saat sürüyo burdan hastane şmdi o dolmuşu takur tukur çekecek halim yok olmazsa akşam iş çıkışı gider kan testi yaptırırım bu arada yerleşme olduysa ultrasonda görünürmü?

Bebeğim yarm saat sürüyo burdan hastane şmdi o dolmuşu takur tukur çekecek halim yok olmazsa akşam iş çıkışı gider kan testi yaptırırım bu arada yerleşme olduysa ultrasonda görünürmü?

Ewet kesen zaten olusmustur yerlesme kanamasinida olusturan kesenin olusurken iste hareketleriymis

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

tamam anlastık ;) ınsallah bu ay hamıle kalırız yaa o kadar cok ıstıyorum kı :/ 27mayıs ewlılık yıl donumum. Eger mayısta hamıle kalırsam benım ıcın cok guzel olacak :) 2 yıldır ewlıyım ama kayınwalıdem daha 1 haftadır bebek muhabetı acmaya basladı,bebek lıflerını fln gosterıyo.o bıle artık dayanamadı galıba.wallahı ınanın onu bıle sewındırmek ıstıyorum bazen :)

Aynen canım ya valla ben bebek düşünmüyordum elbet hemen olur diyodum.sonra etrafımdaki hamileler arttı.bu sefer bebek isyemeye başladım olmadı.Bebeğimle ilgili çoğu şeye kararverdim :) yatağı araba markası herşeyi belli bir tek bebeğimin gelmesi kaldı :) umarım bu at adet olmam ve bebeğim ailemize katılır

bence yerleşme kanaması yaşıyorsun gibi geliyor ama hayırlısı olsun inşallah

Bilmyrm inan şu an adetim nasl başlıyodu aklıma gelmiyo kafa gitti yani gelen akkntı kahverengi pembe ama adette ilk etapta öle olmazmı bekleylm görelim akşama kadar da beni benden alır Ztn beklemek

ultrasonla görünür mü bilmiyorum ama en azından doktor birşekilde tespit eder...sen biraz daha bekle bakalım eğer sancın ve kanaman artarsa hiç durmadan git doktora tatlım.... bu arada moralini de yüksek tutmalısın

ultrasonla görünür mü bilmiyorum ama en azından doktor birşekilde tespit eder...sen biraz daha bekle bakalım eğer sancın ve kanaman artarsa hiç durmadan git doktora tatlım.... bu arada moralini de yüksek tutmalısın

Sağol cnm bnm sayenizde atlatcam bugnğ

Şmdi bi parça ekmek bide süt içiyrm 😞toparlancam sizin için ama beni bgn yalnz bırakmayın ihtycm var işde sakin şansaaa kendmle baş başa kaldm

Tabikio bende burdayimmm yanindayizz tatlimmm seni yalniz birakirmym sandin sadece gicik telefonum bazi msjlari gec verio.ondan.karisiomm ama.burdayim kiii

Tabikio bende burdayimmm yanindayizz tatlimmm seni yalniz birakirmym sandin sadece gicik telefonum bazi msjlari gec verio.ondan.karisiomm ama.burdayim kiii

Tmm bbğm 😞 tşk ederm içten duygularınız için

Ne kdr kabalar yaa hepsi aynı

Hepsi ayni bnde tartstm sabah utu yapmstm ona pantalon iste ust ben bunu giymem gomlek utule dio yaa agrim var utu uzun surer simdi dedim iyi ben utulerm birak dio gicik etti beni sabah o kadar ugras hazirla begenmesin hepsinde giciklik varrrr

Back
X