• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

heheheh delı yaa :) daha cok erken belırtı ıcın :) benım yarın yumurtlama gunum bıtıyor ve kasıklarım agrımıyo ama oralarım cok gergın.bazen sey gıbı oluyo ,sankı uzun zamandır wc ye gıtmıyomusum gıbı gerılıyo.bu da sanırım yumurtlama donemınde oldugum ıcın oluyor bebek yerlestı dıye degıl :) sen olsan bebek yerlesıyo karnımı gerıyo derdın ehehehe :D

Ya benimki de bişi mi :) arkadaşım yumurtalama dönemi bile değilken ilişkiden 2 gün sonra evde test yaptı :) ya aslında daha ilk ay denemem olduğu için bu psikolojik belirtiler bile mutlu ediyo beni :) umarım hayal kırıklığına uğramam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar hala kahverengi dün akşamdan beri adet olsa kana dönüşmezmiydi ? 😞😞

canım bı ıhtımal dıye soyluyorum.o kahwerengı leke adetın sokulemedıgı ıcın de gelıyo olabılır :( benım 1 hafta boyunca bı kere oyle olmustu.doktora gıttım hamıle degılın wucudun hasta olmak ıcın ıkınıyo dedı :( ama benım hıc belırtım yoktu.senın yıne hamılelık belırtılerın var. bence hamılesın ama bunu da bı ıhtımal dusun derım

Ya benimki de bişi mi :) arkadaşım yumurtalama dönemi bile değilken ilişkiden 2 gün sonra evde test yaptı :) ya aslında daha ilk ay denemem olduğu için bu psikolojik belirtiler bile mutlu ediyo beni :) umarım hayal kırıklığına uğramam :)

ayy senın daha ılk denemen mı :) hıc sıkma canını.ama soyle soylım hayal kırıklıgı her seferde aynı hayal kırıklıgı.cunkı o belırtılerle umıtlenıyosun heweslenıyosun kendını hamıle gıbı hayal edıyosun ya da karnını oksarsın bazen fln..ama adet olunca donnggg oluyo duwara tosluyosun hafıften :)

ama ıste kadın kısmı heyecanlanmadan duramıyoruz kı :)

canım bı ıhtımal dıye soyluyorum.o kahwerengı leke adetın sokulemedıgı ıcın de gelıyo olabılır :( benım 1 hafta boyunca bı kere oyle olmustu.doktora gıttım hamıle degılın wucudun hasta olmak ıcın ıkınıyo dedı :( ama benım hıc belırtım yoktu.senın yıne hamılelık belırtılerın var. bence hamılesın ama bunu da bı ıhtımal dusun derım

Tşk ederm cnm tabiki herşeyr hazır olmam gerek sağol ilgin için 😊

ayy senın daha ılk denemen mı :) hıc sıkma canını.ama soyle soylım hayal kırıklıgı her seferde aynı hayal kırıklıgı.cunkı o belırtılerle umıtlenıyosun heweslenıyosun kendını hamıle gıbı hayal edıyosun ya da karnını oksarsın bazen fln..ama adet olunca donnggg oluyo duwara tosluyosun hafıften :)

ama ıste kadın kısmı heyecanlanmadan duramıyoruz kı :)

Evet canım ilk ayım bu.3 yıllık evliyim ama ilk defa bu ay kesin karar verdik.bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin.doktor yumurtalıklarıma baktı güzel bi sıkıntı yok dedi prolaktin düşünce sıkıntı olmaz dedi.ilaçla düşürdük hormonu bakalım...son 13 gün:)

Evet canım ilk ayım bu.3 yıllık evliyim ama ilk defa bu ay kesin karar verdik.bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin.doktor yumurtalıklarıma baktı güzel bi sıkıntı yok dedi prolaktin düşünce sıkıntı olmaz dedi.ilaçla düşürdük hormonu bakalım...son 13 gün:)

sordum mu hatırlamıyorm ama senın prl kactı ? benım 30 cıkmıstı.bende su an parlodel kullanıyorum 2 haftadır ıcıyorum.doktorum hamılelık konusunda bısey demedı bana

sordum mu hatırlamıyorm ama senın prl kactı ? benım 30 cıkmıstı.bende su an parlodel kullanıyorum 2 haftadır ıcıyorum.doktorum hamılelık konusunda bısey demedı bana

İlk 44 tü doktor iki hafta bekleyelim dedi sonra 66 olmuş.bir ay dostinex içtim 0.1 olmuş.

Ya valla ya sayılı zaman çabuk geçer inş.ya canım benim bir ara yumurtalıklarımdan gurultu geliyodu ama gaz değildi.ana şimdi kesildi :) acaba bebeiş mi yerleşti :) bak bsşladım gene psikolojik belirtilere :)

:) valla aynı şey bana da oldu böyle ilk kez, sizden de duyunca umutlandım nedense :52::52: inşallah öyledir ya

Back
X