• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Offf evet yaaa bende zaten yine acim sabah evde yedim.amaaa nerdee acikiom bn.cok bu ara yaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Himm acaba neden normal sartlarda stresten yermiydin ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

ohhh daha uyusaydın o zaman nie kalktın bu kadar erken

tv açık di tabi ben salonda uyudum için mügeyi sinirlendirmisler kadın barinca uyandım :)) boşver çok uyumakda iyi değil

tv açık di tabi ben salonda uyudum için mügeyi sinirlendirmisler kadın barinca uyandım :)) boşver çok uyumakda iyi değil

Ayy ben varya uyutsalar aksama kadar uyurum hic yani uykuyu cok sefiorummm :)

Yaa yemezdm cok aslinda hatta yasam standardm.az yemek bnim ama bilmyrm yaaa tatlim

Insallah bebistendir o zaman ya dua edelim cok ben her namazda hepimize ediyorum insallah bizde anne oluruz rabbim evlat eksikligiyle sinamaz bizi :(

Insallah bebistendir o zaman ya dua edelim cok ben her namazda hepimize ediyorum insallah bizde anne oluruz rabbim evlat eksikligiyle sinamaz bizi :(

Insllahh canim yaaa Allah razi olsun bende hepimize dua ediyorum insallah bizde evlat sahibi oluruz sinamaz insallahh tatlim yaaaa

Back
X