- 30 Kasım 2012
- 431
- 252
- 333
- Konu Sahibi mnspapatya
- #1.961
Yok cnm bu ay 2. Daha 😊hayırlısıyla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladim canim ne zaman doktora gittin peki. Hemen nasil test yaptilarki sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm bu ay 2. Daha 😊hayırlısıyla
Bizim 29 ekim demekki daha 5buçuk ay 😊
Anladim canim ne zaman doktora gittin peki. Hemen nasil test yaptilarki sana
: yok kıs 6.5 olmuyomu
![]()
Tatlım ben eve geldm daha sonra görüşürüz yineee öptm hepinizi
hadi ya bende dışarı çıktığıma hastahanenin önünden geçerken kan testi yapmak için bi dürtü geldi ama neyse bekle elif dedim cesaret edemedim daha doğrusu
testi ben görüyorum en azından da başkasından negatif sonucu duymak istemiyorum henüz. negatifse de bir hafta daha bu tatlı bekleyişi sürdürmek istiyorum
sen mi neler yapıon havlu kenarı felan mı ?
Doktora kontrole gittim hersey normal dedi. 1 sene beklemem i onerdi testler tedavi falan için. Ama eger bu ayda olmazsa gidop yaptircam bekleyemicem. Si kac aydir deniyosunuz
yazma yapıyorum canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de varımmm... Bugün adetimin 3. günü. Kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş diyorlar. Eğer doğruysa bu ay şansım yüksekbirlikte bekleşelim bakalım kızlar, hakkımızda hayırlısı
günaydın arkadaşlar nasılsınız ? bugün adetin 32.günü gelen giden yok dün erken gebelik test, yaptım negatif çıktı ama yinede ümidimi yitirmeden bekliyorum.kolay gelsin![]()
Günaydn cnm hayırlısıyla inşallah bebiş vardır
KIZLAR ben haala adet olmadım yıne bir gecikmedir test yapıp moralimi bozmıyım diyorum ama yinede biilemıyorum pazaresine kadar bekelyip olmazsam kan aldırmayı düşünüyorum dua edın ne olur bebeğim benimle olsun ve tüm isteyenlerle :18::18::18::18:
Gunaydinnn sekerlerrrr ben geldimmm sizi ozledim yaaaaa eminm sizde beni ozledinizzzzz nasilsiniz bakimmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım bizler iyiyiz sen nasılsın