• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ayy nasilda ayni seyleri dusunuyoruz bak benimki.nefret boyutunda olmasadaaa uzak evime ondan cok zor yaniii ama calismak lazim Istanbul zor sehirrr :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende işteyim seviyorummm işe gelmeyi aslında evde cnmız sıkılır 😊tümden yitiririz heyecandan 😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

catlkk yaa kokunn taaa safranboluya geldı canımm :)):3::3::3:

Yerim senii yaaa güldürdün beni sabah sabah 😊😊 inşallah tutmuşturrr yaa yarın bi daha yapcaz diyelimki yumurta bugn çatladı biz yarın ilişkiye girdik nolcak ay hiç anlayamadım hala bu işi biri anlatabilirmi 😂😂

Yerim senii yaaa güldürdün beni sabah sabah 😊😊 inşallah tutmuşturrr yaa yarın bi daha yapcaz diyelimki yumurta bugn çatladı biz yarın ilişkiye girdik nolcak ay hiç anlayamadım hala bu işi biri anlatabilirmi 😂😂

canım ben 8 ve 9 da calıstım 10 da dınlenme cunku sperm kalıtesıde dusuyo 11 yenıden devam ınsallah tutar zaten 1 gundurup 1 gun onerıyorlarr tatlımm o yuzden bırsey olmazz ınsallah hem yumurta da 24 saat canlı kalıoo onu gectım dunkı spermlerde 72 saat kalıo vucutta

canım ben 8 ve 9 da calıstım 10 da dınlenme cunku sperm kalıtesıde dusuyo 11 yenıden devam ınsallah tutar zaten 1 gundurup 1 gun onerıyorlarr tatlımm o yuzden bırsey olmazz ınsallah hem yumurta da 24 saat canlı kalıoo onu gectım dunkı spermlerde 72 saat kalıo vucutta

72 saatmi gerçektenmiii ay bn 3-4 saat yaşıyo diye blyrmmmm

buralarda boyle konusa konusa gececek canım dısardakı ınsanlara anlatsan abartıgını dusunuyorlar

Aynen ya öyleler eşim bile abartma dio düşün 😂😂bizim arkada biz kızda deneme aşamasında bir bayanda gebe bende heveslendm baya 😂😂

Aynen ya öyleler eşim bile abartma dio düşün 😂😂bizim arkada biz kızda deneme aşamasında bir bayanda gebe bende heveslendm baya 😂😂

aynen tatlımm herkezz daha yasın kac dıoo yaaa ama ben bebegımı karnımda hıssetmek ıstıyorumm ben annne olmakk ıstıyorummm anlamıyorlar onlara kolay gelıo tabıı:50::50::50:

Doktorum bana uc gun ust uste dedi sonra beklicez ama dun aksm belim.kopcakti ayaklarimi havaya kaldirim derkennnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X