• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ben saglama almak icin saat 7 de tekrar yapicam :) ama yapmaya devam etmek gerekiyomus haklisin insallah tutmustur senin ya benim kiz kardesimin kan tahlilinde hemen cikmisti 1 hafta sonrasinda yani

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

inşallah canımm yaa kasıkk agrılarımm oldu yaa ondann umutluyumm ara ara umudumm yok oluoo

Ben saglama almak icin saat 7 de tekrar yapicam :) ama yapmaya devam etmek gerekiyomus haklisin insallah tutmustur senin ya benim kiz kardesimin kan tahlilinde hemen cikmisti 1 hafta sonrasinda yani

O test her eczanede varmı cnm ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O test her eczanede varmı cnm ?

Bide canim su erken gebelik testinde hafif cikmisti iliskideb 4 gun sonra felan yapmisti sanirim hafif pembeydi acile gitti kan yaptirdi degeri 6 cikti doktor bi kac gunluk gebeliginiz mevcut demis :)

Bide canim su erken gebelik testinde hafif cikmisti iliskideb 4 gun sonra felan yapmisti sanirim hafif pembeydi acile gitti kan yaptirdi degeri 6 cikti doktor bi kac gunluk gebeliginiz mevcut demis :)

Yaaa uff ya heycandan ölücemmm 😢

Back
X