• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Hos geldin canim Rabbim hersyin hayirlisini versin sen meraklanma.olmuyorsa vardir bir hikmeti Rabbim hepimize eli ayagi duzgn saglikli evlatlar versin zor secimler yapmak zorunda kalmayalim canim herhangi bir sorun vs yok dimi bat ne zaman peki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE

Son adetim 18 mart 19 nisanda adet olmam lazım. Ama olmazsam benden mutlusu yok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy az kalmis sekerim insallah olmassinnn

Hayırlısı canım inşallah burda güzel haberler alırım banada moral olor. Kendime gelirim.

Hayırlısı canım inşallah burda güzel haberler alırım banada moral olor. Kendime gelirim.

Insallah tatlim ben burda bayagi haber bekliyorum bakalim hayirlisi ama insallah bizdende guzel haberler gelir canim

aminnnn canım işte bende beklemek istiyorum senin göğüslerin nasıl peki

Yaaa bilmyrm canim bole.sanki hassas dokunca uc bolgesine acio benim uclari yoktu icine dogruydu yani simdi bole belli olup duruo ama sanki belirtiler.icin daha erken yani psikolojk olabilir bnimkisi gibi gelio sanki canim.snn nasil ne kadar vardi senn bat a

Insallah tatlim ben burda bayagi haber bekliyorum bakalim hayirlisi ama insallah bizdende guzel haberler gelir canim

Hepimiz kalırız inş. :) ne güzel olur.

Yaaa bilmyrm canim bole.sanki hassas dokunca uc bolgesine acio benim uclari yoktu icine dogruydu yani simdi bole belli olup duruo ama sanki belirtiler.icin daha erken yani psikolojk olabilir bnimkisi gibi gelio sanki canim.snn nasil ne kadar vardi senn bat a

batımı bılmıyorum kı en son 26 martta doktora ggtm iş te buhafta yumurtalama haftan demşti

Hepimiz kalırız inş. :) ne güzel olur.

Insallah canim herseyin hayirlisi artik bekliyoruz...

Yok canimmm.nerdee hamile degilim ama olabilirim calismalari tamamladik :) artik 25 nisani bekliyorummm insallah olmamda hamisimdirrr

Insallah muradina erersin canim hayirli haberlerini bekliyoruz bendede gelen giden yok bakalm olmazsam yarin tkrar test yapayim diyorum ama adette olacakmisim gibi geliyor bu ayda oglumun dogum gunu var insallh bana hayirli gelir nisan ayi

Ben hic doktora gitmedim çünkü adetim her ay gününde gelir o yuzden gerek görmeyip kendi akışına bıraktık ama hata mi ettim acaba diorim şimdide. Pazartesi günü randevum var bakalım ne dicek. Ben aslında 1 yıl olmadan gitmeyi düşünmüyordum ama etrafomda ilk ayinda hamile kalanlar ve durmadan sorulan sende yokmu sorulari annemin doktora git dırdırlari benim moralimi bozdu :(

günaydın canım ben de seninle aynı durumdayım hatta bende daha kötü görümcem bende bir ay önce evlendi ve bir ay sonra hamile kaldı şimdi millet bana bakıyor hamilemiyim diye ben bunaldım bide kaynanam gile yakınız annemler hataydalar her seferinde kendimi savunuyorum artık dayanamama noktasındayım en son eşime dedimki bana kimse bebekle ilgili bişey sormasın dua edeceklerse içlerinden etsin ben gerildim dedim stresten olmuyor dedim oda sağolsun herkezle konuşmuş şimdi kimse bişey demiyor sende stres yapma canım stres yüzünden hormonlar tavan yapıyyor rahat ol

Insallah muradina erersin canim hayirli haberlerini bekliyoruz bendede gelen giden yok bakalm olmazsam yarin tkrar test yapayim diyorum ama adette olacakmisim gibi geliyor bu ayda oglumun dogum gunu var insallh bana hayirli gelir nisan ayi

Amin canim insallahh hepimiz muradimiza ereriz insallah hayirli gelir bu ay sana hamis haberini aliriz test yapinca bizede haber verr unutma skinn:)

Ben hic doktora gitmedim çünkü adetim her ay gününde gelir o yuzden gerek görmeyip kendi akışına bıraktık ama hata mi ettim acaba diorim şimdide. Pazartesi günü randevum var bakalım ne dicek. Ben aslında 1 yıl olmadan gitmeyi düşünmüyordum ama etrafomda ilk ayinda hamile kalanlar ve durmadan sorulan sende yokmu sorulari annemin doktora git dırdırlari benim moralimi bozdu :(

günaydın canım ben de seninle aynı durumdayım hatta bende daha kötü görümcem bende bir ay önce evlendi ve bir ay sonra hamile kaldı şimdi millet bana bakıyor hamilemiyim diye ben bunaldım bide kaynanam gile yakınız annemler hataydalar her seferinde kendimi savunuyorum artık dayanamama noktasındayım en son eşime dedimki bana kimse bebekle ilgili bişey sormasın dua edeceklerse içlerinden etsin ben gerildim dedim stresten olmuyor dedim oda sağolsun herkezle konuşmuş şimdi kimse bişey demiyor sende stres yapma canım stres yüzünden hormonlar tavan yapıyyor rahat ol

Ayy canim ayni laflari bende solemistm kocama evlendk bi ay gecti kayinvalidem surekli beni ario hamile olanlari anlatio ayni ortama giriorz biri.hamile mesela ayy bak.ne guzell ben bigun onada dedim anne yeter yeni evlendik borc var zamani gelince olcak.surekli ustume gelme baktm degismedi kocama soledim o hepsiyle konusms hele gorumcemi parcalicaktm onun ikizi var.kizlari bana dioki sana cok nazar degio senn dusuk olabilir hamile kalirsan dikkat et bogazlicaktm o gun onu yalnz degilsn yani tatlim

Son düzenleme:
dedi bu hafta gün aşırı ilişki dedi garip bi doktordu adet olursam farklı doktora gidicem

Bencede memnun kalmadiysan git baska doktora amaaaaa insallah olmassinnnn bizede igne oldm ben cars.gunu cuma dahil uc gun iliski dedi simdide beklioruz bakalim

Aaaa anne adayi guzel arkadasim bakkk yaa ne umutsuzsunnn duzelll silkelennn bilmedigimz bisi mi oldu bi anda tukendin sole hemennn

yok canım benim ya olur mu hemen söylerdim zaten de vucutta değişiklik yok hem gebelik varsa ovulasyon testi çift çizgiye devam ediyormuş bende negatif onlara dayanaraktan diyorum

Bencede memnun kalmadiysan git baska doktora amaaaaa insallah olmassinnnn bizede igne oldm ben cars.gunu cuma dahil uc gun iliski dedi simdide beklioruz bakalim

Çıktm sınavdan 😊1330 da yine var devamm heyecana devammmm 😊ardaa gaz verip kaçcam umutsuzluk yapanlara kızarımm ona göreew

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X