• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Çıktm sınavdan 😊1330 da yine var devamm heyecana devammmm 😊ardaa gaz verip kaçcam umutsuzluk yapanlara kızarımm ona göreew

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizma ama ya umutsuzluk değil dwmisin hissiyat dielim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canım benim ya olur mu hemen söylerdim zaten de vucutta değişiklik yok hem gebelik varsa ovulasyon testi çift çizgiye devam ediyormuş bende negatif onlara dayanaraktan diyorum

Himmmmmmmm anladim canimmm

kizma ama ya umutsuzluk değil dwmisin hissiyat dielim :)

Hissini yesinler seninnnn stres olma sikinti yapma hormonlari etkileme.olmadiysada olum yok ki ucundaaa calismaya devammm kocayada bol takviyeee amann uzulen biz oluoruz hep adamlar bizim gibi uzulmuo benimki bekle sakin test yapma yine uzulcen olmassa depresyona gircn dio cokk rahatt kocam benim

[quote name="gulsahhh01" post=34854760]

Ayy canim ayni laflari bende solemistm kocama evlendk bi ay gecti kayinvalidem surekli beni ario hamile olanlari anlatio ayni ortama giriorz biri.hamile mesela ayy bak.ne guzell ben bigun onada dedim anne yeter yeni evlendik borc var zamani gelince olcak.surekli ustume gelme baktm degismedi kocama soledim o hepsiyle konusms hele gorumcemi parcalicaktm onun ikizi var.kizlari bana dioki sana cok nazar degio senn dusuk olabilir hamile kalirsan dikkat et bogazlicaktm o gun onu yalnz degilsn yani tatlim

Kizlar halime şükrettim sizi okuyunca. Allah yardimcinz olsun. Ben 2.5 yillik evliyim zaten ilk basta düşünmediğimiz için soran dengesizlere düşünmüyoruz daha cok zamanı var inş allah istediğimiz zaman versin deyip kestirip atıyordum. Ozamn sadece nasıl böyle şeyler sorabiliyorlar dye kızıyordum. Su an cocuk istedigimizi sadecw ailemiz ve arkadaslarimiz biliyor. Onlarda sag olsunlar bişey demiyorlar zaten ama bu sefer sorulan sorular beni yaralamaya başladı çünkü ben istiyirum ve olmuyor dye düşünürken üstüne tuzy biberi oluyorlar. Ama hala soruları aynı şekilde kestirip atıyorum. Ne acelemiz var daha yaşımız küçük diorum. Kimsenin ağzına laf vermemek için.
Bakalım canım hayırlısı. Evliliği sindirelim sonra çocuğa sıra gelir dedik. Ama böyle şeyler sırayla olmuyormuş öğrendik

Hissini yesinler seninnnn stres olma sikinti yapma hormonlari etkileme.olmadiysada olum yok ki ucundaaa calismaya devammm kocayada bol takviyeee amann uzulen biz oluoruz hep adamlar bizim gibi uzulmuo benimki bekle sakin test yapma yine uzulcen olmassa depresyona gircn dio cokk rahatt kocam benim

Hepsimi aynı olur ya 😂😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[quote name="gulsahhh01" post=34854760]

Ayy canim ayni laflari bende solemistm kocama evlendk bi ay gecti kayinvalidem surekli beni ario hamile olanlari anlatio ayni ortama giriorz biri.hamile mesela ayy bak.ne guzell ben bigun onada dedim anne yeter yeni evlendik borc var zamani gelince olcak.surekli ustume gelme baktm degismedi kocama soledim o hepsiyle konusms hele gorumcemi parcalicaktm onun ikizi var.kizlari bana dioki sana cok nazar degio senn dusuk olabilir hamile kalirsan dikkat et bogazlicaktm o gun onu yalnz degilsn yani tatlim

Kizlar halime şükrettim sizi okuyunca. Allah yardimcinz olsun. Ben 2.5 yillik evliyim zaten ilk basta düşünmediğimiz için soran dengesizlere düşünmüyoruz daha cok zamanı var inş allah istediğimiz zaman versin deyip kestirip atıyordum. Ozamn sadece nasıl böyle şeyler sorabiliyorlar dye kızıyordum. Su an cocuk istedigimizi sadecw ailemiz ve arkadaslarimiz biliyor. Onlarda sag olsunlar bişey demiyorlar zaten ama bu sefer sorulan sorular beni yaralamaya başladı çünkü ben istiyirum ve olmuyor dye düşünürken üstüne tuzy biberi oluyorlar. Ama hala soruları aynı şekilde kestirip atıyorum. Ne acelemiz var daha yaşımız küçük diorum. Kimsenin ağzına laf vermemek için.
Bakalım canım hayırlısı. Evliliği sindirelim sonra çocuğa sıra gelir dedik. Ama böyle şeyler sırayla olmuyormuş öğrendik

Aynen canim hayirlisi Rabbim.zamanini biliyor sen merak etme bak oku konulari neler var halimize binlerce sukurler olsun zamani geldiginde bizlerde anne olucaz burdada stres atioruz paylasiyoruz hic tanimadigin biri sana yardimci oluyor belkide yakinndakiler bu kadar yardimci.olmaz konusurlar emin ol ama biz.burda birbirimizi anliyoruz zamani gelince bizde.meleklerimize kavuscaz Allah in izni hayirlisi ile

Bencede memnun kalmadiysan git baska doktora amaaaaa insallah olmassinnnn bizede igne oldm ben cars.gunu cuma dahil uc gun iliski dedi simdide beklioruz bakalim

BAKALIM dediğin çıkıcakmı bence hamılesin demiştin :))))

Back
X