- Konu Sahibi mnspapatya
- #1.181
YOK canım Rabbimin bileceği iş bakalım beklemedeyim gitmedimde beklicem bi süre
Aynen canim herseyin hayirlisini iyisini Rabbim bilirrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YOK canım Rabbimin bileceği iş bakalım beklemedeyim gitmedimde beklicem bi süre
Ikinci cizgim golge gibi duruyor cok cok silik ve reglime 1 hafta var ama soz konusu topice sebep olan kaza iki hafta once yasandidaha once de boyle cikmisti ama kanda negatifti :26: ne yapsam bilemedim :26: ilgilendiginiz icin tesekkur ederim ayrica gecen sefer ortaligi ayaga kaldirmistim artik akillandim
![]()
Tabiki canimm
Bende yarim sonraki testleride dikkate almamamiz gerktigini biliorum hemen cikiomus zaten varsaa iki uc dk ya
Aynen canim herseyin hayirlisini iyisini Rabbim bilirrr
şu aşamada sadece beklemn gerekio ama kanda negatif cikmissa idrar da pozitif çıkmasının mantığı yok canım çünkü kanda yükseldikten sonra idrara gecio tatlım :)
Ikinci cizgim golge gibi duruyor cok cok silik ve reglime 1 hafta var ama soz konusu topice sebep olan kaza iki hafta once yasandidaha once de boyle cikmisti ama kanda negatifti :26: ne yapsam bilemedim :26: ilgilendiginiz icin tesekkur ederim ayrica gecen sefer ortaligi ayaga kaldirmistim artik akillandim
![]()
Canim yukarda da yazdim ikinci cizgi cok cok silik ama gordum orda bi golge gibi ya yok isıktan dicem diyemiyorum gecen de boyle oldu negatifti napayim bilemedim reglime 1 hafta var iki hafta once bi kaza olmustu olduysa o zaman olmustur herhalde :26:
Hayir kastettigimi yanlis anladiniz. Gecen sefer dedigim 3 ay once falandi. Yine silikti sonuc negatif olmustu kanda. Peki ne zaman yaptirmam lazim ya da tekrar ne zaman yapayim?
o zaman kafa karıştırmamak için yarım saatte pozitif çıkmazsa direk imha etmek çöpe bile atmayacaksın yoksa aklın takılıyo gidip çöp karıştırıyosun birşey varmı diye mesela ben![]()
Canim yukarda da yazdim ikinci cizgi cok cok silik ama gordum orda bi golge gibi ya yok isıktan dicem diyemiyorum gecen de boyle oldu negatifti napayim bilemedim reglime 1 hafta var iki hafta once bi kaza olmustu olduysa o zaman olmustur herhalde :26:
canım ya cumrtesi temizlik yapıyordum hafif sarı pembemsi akıntım geldi neden acaba?
canım regline bir hafta varsa ve silik çizgi gördüysen hiç inanma derim bendede 2 ay erken test yaptığım için silik çizgi çıktı ama sonuç hüsran adet önceside bazı hormonlar yükseldiği için testte yanlış sonuç verebiliyormuş dikkate alma bence
Biraz zor beklemek ama bence bekle derim kendine dikkat et ve bekle biraz daha daha bir hafta varmis adetine
Hayir kastettigimi yanlis anladiniz. Gecen sefer dedigim 3 ay once falandi. Yine silikti sonuc negatif olmustu kanda. Peki ne zaman yaptirmam lazim ya da tekrar ne zaman yapayim?
Ayy bende bekletiom.nedense biliorm gecersiz sonuc gec cikarsa ama insan beklio demek :):)
adetten önce yaptırcaksan 2 gün sonra falan yaptır ama olmadı beklerim diyorsan bekle adetin geçsin ole yaptir
Yoksaa yoksaaa yerlesmemi acabaaainsallah oledir
Evet sizle bir gun sayicam arka sayfalarda yazmissiniz![]()
Justcım regline bir hafta var, eğer hamileysen ve bugün kan testi yaptırsan da cıkar ama hamile değilsen ve gec yumurtladıysan o yüzden ikinci cizgi cıkmıs olabilir.
Yani ya bekle bir hafta daha ya da kan testi yaptır sen