• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Kızlar lavabodayım kanamam 😞😞10 gün var adetime en az ciddi kanama pembe pembe 7-8 damla akıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

abooo şu kadına bak seninkiler daha kötüymüş galiba sizde kaynanan gile yakınsınız ben bu ay sallamadım artık umursamıyorumda allah sanada sabır versin canım ya

yaa yakın sayılırız çok uzak değil yani ama çok görüşmüoruz beni fena gelin burnu havada gelin biliyorlar lafımı esirgemem ben tabi saygı çerçevesinde aman napalım kocamı çok seviyorum ondan çokta konuşmuyorum saygımı yapıorum gelinliğimi yapıorum yeter :) kayınvalidem iyidir ama görümcem çok kıskanç ay ben sana anlatsam yaptıklarını yarılırsın gülmekten :52::52::52:

Kızlar lavabodayım kanamam 😞😞10 gün var adetime en az ciddi kanama pembe pembe 7-8 damla akıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız allah canını lavabodan mı yazıyon..Gözünü sevdiğim teknoloji:21:
[/B] yerleşme olabilir yada üstüne görme de..Test yaptın mıı

yaa yakın sayılırız çok uzak değil yani ama çok görüşmüoruz beni fena gelin burnu havada gelin biliyorlar lafımı esirgemem ben tabi saygı çerçevesinde aman napalım kocamı çok seviyorum ondan çokta konuşmuyorum saygımı yapıorum gelinliğimi yapıorum yeter :) kayınvalidem iyidir ama görümcem çok kıskanç ay ben sana anlatsam yaptıklarını yarılırsın gülmekten :52::52::52:

abooo ciddi olamazsın canım ya ne insanlar var bende küçük görümcemle anlaşamıyorum hatta eşim her onalra gidelim deyince gitmemek için direniyorum orada konuşmadan oturuyorum çok sıkılıyorum

tabi canım doktor iyiye işaret dedi.Bende bana sor birde dedim:1:. Araştırmalara göre böyle geçikmelerden sonra gebe kalanlarda düşük riski daha azmış. Doktorun anlattıgı kadar anlatıyom kızlar kınamayın bak:ssz:
Şimdi yumurta döllendükten sonra vücüt bir sıvı salgılar ve diğer bütün spermler ölürmüş. Bu sıvı rahim duvarını kalınlaştıran tüpleri koruyan kısacası zigotu koruyan birşey aynı zamanda. Zigot olmadan gebelik sinyali alınarak vücüt bu spermleri öldürmek için bu sıvıyı bırakırmış. bu da geçikmelere aslında rahmin hazırlıgına işaretmiş

doktor bana şemalı anlattı ama siz bunla idare edin kuzucuklar

bende iyi olduğunu duyuyorum koca karılardan ama :) şimdiki bayanlarda hayır iyi değil diolar ne biliyim yaaa:))

abooo ciddi olamazsın canım ya ne insanlar var bende küçük görümcemle anlaşamıyorum hatta eşim her onalra gidelim deyince gitmemek için direniyorum orada konuşmadan oturuyorum çok sıkılıyorum

Benimki artık gidelim bile demio arıyorlarmış biz gelmicez işimiz var diormuş ama ben hep iğneliorum aman maazalaah çok yerim sonra yine konuşurlar iki lokmama kayın validemle altlı üstlüler eskiden gelirdi biz gidince artık gelmio gelmesin zaten birde bir yenge diyşi var sorma gitsin :D:D:

Benimki artık gidelim bile demio arıyorlarmış biz gelmicez işimiz var diormuş ama ben hep iğneliorum aman maazalaah çok yerim sonra yine konuşurlar iki lokmama kayın validemle altlı üstlüler eskiden gelirdi biz gidince artık gelmio gelmesin zaten birde bir yenge diyşi var sorma gitsin :D:D:

:))))))))) allah yardımcın olsun canım ya nedir bizim bunlardan çekiğimiz

Back
X