• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

benimde kızz gerçekten gözlerim doldu vallaaaaa hadi inşallah yaa Rabbim hepimize BEBİŞ nasip ettttttt AMİNNN

Ayyy siz nasl temiz niyetli insanlarsnz yaa Rabbim sizede en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah, dedim ya gece sol kasığım çok ağrıyodu eşim bacağını attı üstümee dedimki ağırlık yapma çok acıyo bilemiyorum ya 😞üfff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy napıcaksın şimdii bende hiç bilmiorum test yapsan mı ama erken ki dahaaa ufffff heycan oldumm amaaaa biri yardım etsin

Aynen ya peçete koydm iç çamaşırıma bakıyım devam edecekmi ? Çünkü kana baktm peçeteyle jelle karışıktı vajinadan geldiği kesin

Ayyy siz nasl temiz niyetli insanlarsnz yaa Rabbim sizede en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah, dedim ya gece sol kasığım çok ağrıyodu eşim bacağını attı üstümee dedimki ağırlık yapma çok acıyo bilemiyorum ya 😞üfff

Amin tatlımm hepimizin hayırlı evlatları olsun hamiş olalım inşallah ama sen galiba hamişsinnn annem bana geçen gün dedi bende hamileyken sol tarafım ağrımıştı ilk dedi baksana solda hepimizde ağrı artık hayırlısı yaaa offf çok heycanlıyımmmmm napcan sen şimdii

Amin tatlımm hepimizin hayırlı evlatları olsun hamiş olalım inşallah ama sen galiba hamişsinnn annem bana geçen gün dedi bende hamileyken sol tarafım ağrımıştı ilk dedi baksana solda hepimizde ağrı artık hayırlısı yaaa offf çok heycanlıyımmmmm napcan sen şimdii

Blmyrm ki bebğm netten bi araştırayım nedir bu kanama sanırım yerleşmeden sonra gebelik hormonu salgılanmaya başlıyor o yzdn şu an çıkmaz inşallah hamileyimdir ve inanın dün rüyamda şunu gördm doktora gitmişiz doktor bana ultrasondan bakıyo bak daha yeni yerleşmiş diyo minicik yunurtayı görüyodumm heyecandan ölebilirim

o zaman dediğin gibi ben kan testi yaptırayım ay inşallah dediğin gibi olur vallahi içim azıcık rahatladı acaip heyecan yaptım ellerim titriyor resmen Allah razı olsun canım benim konuştum açıldım :)

canım iyi haberlerini bekliyorum sonuç aldıktan sonra msj at bana:34:

canım canim biz burda birbirimizi tanımadan destek oluyoruz iyimizi kotumuzu anlatıyoruz acimizi uzuntumuzu paylasiyoruz tabikide sevincez bence git kan testi yaptir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Blmyrm ki bebğm netten bi araştırayım nedir bu kanama sanırım yerleşmeden sonra gebelik hormonu salgılanmaya başlıyor o yzdn şu an çıkmaz inşallah hamileyimdir ve inanın dün rüyamda şunu gördm doktora gitmişiz doktor bana ultrasondan bakıyo bak daha yeni yerleşmiş diyo minicik yunurtayı görüyodumm heyecandan ölebilirim

İnşallah hamişsindir tatlım yaa Rabbim gönlüne göre versin herkesde yerleşme kanaması oluyormu acaba ya kendimden şimdi merak ettim de :( Allahım hepimize nasip et Yarabbimmm

hamile olma olasılığın yüksek ilk hamileliğimde bende de pembe çok az akıntı gelmişti peçeteye..ama ne zaman gelmişti tam hatırlamıyorum yani öğrenmeden kaç günönceydi bilemiyorum, sonrasındada kahverengi kahve telvesi gibi akıntı gelmişti dikkat et bu ara akıntılarına inşallah hamişşindir:34:

canım iyi haberlerini bekliyorum sonuç aldıktan sonra msj at bana:34:

ay canım size mesj yazarken iş yerindeki arkadaşım seni bugün rüyamda gördüm diye yanıma geldi boş bir odadaymışsın hastane odasıymış ve bebek ağlama sesi yankılanıyor her yerden göya doğum yapmışsın kız hayırdır var mı bişey dedi şok oldum ben dayanamıcam gidip tes yaptırayım sonucu yazacam dua edin noolur :)

ay canım size mesj yazarken iş yerindeki arkadaşım seni bugün rüyamda gördüm diye yanıma geldi boş bir odadaymışsın hastane odasıymış ve bebek ağlama sesi yankılanıyor her yerden göya doğum yapmışsın kız hayırdır var mı bişey dedi şok oldum ben dayanamıcam gidip tes yaptırayım sonucu yazacam dua edin noolur :)

Dualarımız seninle tatlım hemen haber ver bizeeee bizimle paylaş hemennnn :D:D:D

kızlar en son 15 martta adet olmadım ve haala tık yok ve kahverengi akıntımd ayok önceden hep 1 hfta flan sürerdi adetinme yakın bu ay yumurtalamadan hemen sonra göğsüm doldu ağtmaya başladı ağrısı biraz hafialedi ara ara damar çıkıyor akıntım var cumrtesi günü de pembemsi akıntım geldi sarı akıntyla karışık?

Aynen ya peçete koydm iç çamaşırıma bakıyım devam edecekmi ? Çünkü kana baktm peçeteyle jelle karışıktı vajinadan geldiği kesin

benmde cumrtesi pembe akıntım geldi canım sarı akıntımla karışıktı ama pembemsi bi akıntıydı off ya anlamıyorummm:5::5::5::5:

sanki böle pes etmiş gibi konuşmak yakışıyo mu sana söle bakim ???

canım inanki kafaya takmaktan çok yoruldum etrafımdaki herkez hamile yanlış aanlasilmasin kiskandim için falan degil kendimi hasta gibi hissediyorum sadece sürekli kendimde belirti arıyorum aylardir ama her ay çat kırmızı kart bu ay nedense umutlarımi çalmışlar belki saçma gelio ama içimden ya varsa diye geçiriyorum beynim bana engel oluo umitlenme diye bende kendimi anlamadim açıkçası

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X