• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

bişey sorcam fıstıklar;Ben bu ay kist yüzünden 1 ay doğum kontrol kullandım sadece 1 ay. Bebiş için çalısıyoruz eşimle ama hap yüzünden olmaya bilir mi??
Boşuna yorulmayalım

1 ay etkiler mi hemen

bişey sorcam fıstıklar;Ben bu ay kist yüzünden 1 ay doğum kontrol kullandım sadece 1 ay. Bebiş için çalısıyoruz eşimle ama hap yüzünden olmaya bilir mi??
Boşuna yorulmayalım

1 ay etkiler mi hemen

hapı bıraktınmı olur cnm calısmalara dewam kıstın ne boyutta aldr kurtul derım ılerde problem oluo alınabılcekse ugrasma hıc

canım inanki kafaya takmaktan çok yoruldum etrafımdaki herkez hamile yanlış aanlasilmasin kiskandim için falan degil kendimi hasta gibi hissediyorum sadece sürekli kendimde belirti arıyorum aylardir ama her ay çat kırmızı kart bu ay nedense umutlarımi çalmışlar belki saçma gelio ama içimden ya varsa diye geçiriyorum beynim bana engel oluo umitlenme diye bende kendimi anlamadim açıkçası

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hüsrana çok uğradığın için ama nasip ya umut kaybetmekle olmuyo bende anladım onu artık olursa güsel olur ama olmasada üzülmemek için bende kendime terapiler yapıyorum aynı duurumu inan bende yaşıyorum ama yapacak bişey gelmiyon elimden:(:(:( sen doktora gittinmi hiç bi doktora ? bende gidicem eğer olmaza ama eşimide alıp gidicem artık son çarem o kaldı :(:(

kızlar selamlar :) Var mı nisan'ın bebek haberlerini verenler? Benimde dün 14. günümde birlikte olduk eşimle. Ama ovulasyon tam 2 çizgi kırmızıyı vermedi bilmiyorum artık ne olur.. Sabah beş gibi uyandım vajinamda mı rahim mi artık tam anlamıyorum pek tarif edilecek bir ağrı da değil, nasıl ağrı var. Hiç böyle olan var mı? Bildiğiniz vajinam ağrıyor :(
İlkkez oluyor hiç anlamadım sebebini..

Back
X