• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

hüsrana çok uğradığın için ama nasip ya umut kaybetmekle olmuyo bende anladım onu artık olursa güsel olur ama olmasada üzülmemek için bende kendime terapiler yapıyorum aynı duurumu inan bende yaşıyorum ama yapacak bişey gelmiyon elimden:(:(:( sen doktora gittinmi hiç bi doktora ? bende gidicem eğer olmaza ama eşimide alıp gidicem artık son çarem o kaldı :(:(

bır kere kasıklarım cok agrıyordu canım esım zorla goturdu ama gebelık ıcın degıll normall doktor hersey normal cok kucuk kıst var onuda bu adettle atarsın dedı kan tahlılerı falan yptı bende adet olursam kendı hastanemde kan vercemm baktırcam hormonlarıma falan

kızlar selamlar :) Var mı nisan'ın bebek haberlerini verenler? Benimde dün 14. günümde birlikte olduk eşimle. Ama ovulasyon tam 2 çizgi kırmızıyı vermedi bilmiyorum artık ne olur.. Sabah beş gibi uyandım vajinamda mı rahim mi artık tam anlamıyorum pek tarif edilecek bir ağrı da değil, nasıl ağrı var. Hiç böyle olan var mı? Bildiğiniz vajinam ağrıyor :(
İlkkez oluyor hiç anlamadım sebebini..

Zorlanma oldumu ilişkide cnm ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu ay olmassa bıdahakı ay adetın ıkıncı gunu buna baslıcm bn
100gr kestane balı bır tatlı kasgı oğütulmüş çörekotu bır tatlı kasıgı tarcın bunu yapcm deneyp tutanlar cok

bu ay olmassa bıdahakı ay adetın ıkıncı gunu buna baslıcm bn
100gr kestane balı bır tatlı kasgı oğütulmüş çörekotu bır tatlı kasıgı tarcın bunu yapcm deneyp tutanlar cok

Bende yaparim hamis degilsem artikk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
bır kere kasıklarım cok agrıyordu canım esım zorla goturdu ama gebelık ıcın degıll normall doktor hersey normal cok kucuk kıst var onuda bu adettle atarsın dedı kan tahlılerı falan yptı bende adet olursam kendı hastanemde kan vercemm baktırcam hormonlarıma falan

Sen cok sanslisin iste yapabilirsin ne gusel bole dusun gideriz ya bende baktirmak istiyorum bi takip altina alinayim bakalim ne olacak :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ay gerginlikten olucem ben hastaneye geldim kizlar 1 kisi var onumde :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X