- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi mnspapatya
- #1.381
Napiosunnzzzz yaaa okuyamiomm kafam.karistiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hormon testlerı canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yakınsan sanada yaptırımm![]()
kızlar çok merak ediyorum yaaa
Neyi merak ediyosun kuzum yakinlasti mi bat
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
bilmyorum canım yaaa adetim 3 aydır çok düzenszleşti bugun 31.günüm en son 15 martta oldum göğüslerim yumurtalama haftamda şişti ağırmaya başladı sanki ara ara damlarlnıyor göğsüm bide cumrtesi sarı ile karışık pembemsi akıntım geldi ama akıntım devam ediyor sarımsı geçen haftadan anlamıyorum yani kabızımda(( psikolojıktır diye umuyorum
Kabızlık belirtimi bende kabızımda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bilmiyorum ki canım genel şikayetimi söyledim
bilmyorum canım yaaa adetim 3 aydır çok düzenszleşti bugun 31.günüm en son 15 martta oldum göğüslerim yumurtalama haftamda şişti ağırmaya başladı sanki ara ara damlarlnıyor göğsüm bide cumrtesi sarı ile karışık pembemsi akıntım geldi ama akıntım devam ediyor sarımsı geçen haftadan anlamıyorum yani kabızımda(( psikolojıktır diye umuyorum
Ahh ahhh nasil bi yerdeyim kuzum bir bilsen gumushanedeyim ozel hastahane bile yok devlet hastahaneside berbat trabzona gidicem 1,5 saat uzaklikta baska carem yokissiz kaldim evlendikten sonra eve kapandim resmen psikolojimde pek yerinde degil bebek bana cok iyi gelecek aslinda benim arkadasim olacak diye dusundum
esim yuzunden boyle bi mahrumiyet bolgesindeyim
Test yaptin mi sen hic ?
Ben bugn aşırı sinirlym yaa hiç iyi değilim çok gerginmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende yaparim hamis degilsem artikk
Ahh ahhh nasil bi yerdeyim kuzum bir bilsen gumushanedeyim ozel hastahane bile yok devlet hastahaneside berbat trabzona gidicem 1,5 saat uzaklikta baska carem yokissiz kaldim evlendikten sonra eve kapandim resmen psikolojimde pek yerinde degil bebek bana cok iyi gelecek aslinda benim arkadasim olacak diye dusundum
esim yuzunden boyle bi mahrumiyet bolgesindeyim
Aaa neden ole oldun tatlim bende bugun aclari oynuom yemek yedim hala acim iyi dglm.bendr sana ne olduu kiii
Aaa neden ole oldun tatlim bende bugun aclari oynuom yemek yedim hala acim iyi dglm.bendr sana ne olduu kiii
yok canm yapmaya korkuyorum yoktur diyee