• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Kiyamam kuzum sana biz variz artik bakk bozma psikolojini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ewet ya sizde olmasaniz walla hic gecmiycek en azindan konusacak arkadaslarim oldu :) hepinize cook tesekkur ederim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

bakalım can belki olmazsam çarşamba yaparım çıkar mıki yapsam bugun test idrarda

Cikar regliden sonra 31.gununmus tatlim benim subat ayim 45 gun sonra oldum ama idrar testi ve kan tahlili yaptirmistim negatifti stres ve hava degisimi yuzunden gecikmisti

bılmıorum cnm ya cok korkuom bıde bnm bugun beyas akıntım var adete 5 gun kala hıc olmasdı belımde agrı falan

Yaa valla ben hamia olmak istyrmmm tum belirtiler hamilesn.dioo ama erken dahaaa

Son düzenleme:
bızde karabukteyız esıın meslegıı

Akademisyen üniversitede :( bende alese hazirlaniyorum belki bende girebilirim diyede gecen sinavdan 69.973 aldim 70 alsaydim basvuru yapabilirdim bendeki sansi goruyosun dimi cok sansliyim bak :(

Ayy bende stresten yemeye basladim pogaca hamurunu yogurdum bir tepsi oturup yiycem bende gerginim ama biraz agresife bagladim beklerken zaman gecmiyoooooo

Yee kuzum valla bnde yiom bugunn cumaryeside oguruodm bugun saldim valla evet yaaa ben calistgm halde bana zaman gecmioo

Yee kuzum valla bnde yiom bugunn cumaryeside oguruodm bugun saldim valla evet yaaa ben calistgm halde bana zaman gecmioo

Dimi ya bide beni dusun evde tek basima :( seytan diyo kan tahlili yaptir merakin stresin gitsin diyoda bakalim

Aaa bole.deme yaww valla heycanlandm yaaa hadi bakalm aninda sonucu paylas.bizimleee

Sen neden yaptirmiyorsun ki canim ? :31: benim yarin cikicak sonucum :31:

Ewet ya sizde olmasaniz walla hic gecmiycek en azindan konusacak arkadaslarim oldu :) hepinize cook tesekkur ederim

Aynen valla canim bende iyiki katilip bu konuyu acmisim bizden baskasi bizi anlamio vallaa

Aaaaa yaptirmaa ya gec dollenme olursa adet gununu bekleee

Pekimm yaptirmam bide o var dimi gec dollenme :( heycanliyim ama dusundukce dahada heycanlaniyorum bi gelse su 23 nisan artik

Back
X