• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

ben sat 12 mart derken son adet olduğum tarihten bahsettim yani günüm henüz 2 gün geçti

hamilelik varsa sizinki de son adet tarihine göre 4 haftalık oluyor o yüzden öyle bir cevap yazdım bu arada maksatım seni korkutmak falan değil canım temkinli ol diye öyle yazım ki inşallah değerlerin yükselir

canım şöyle deyim bir kaç gündür aynı durumu paylaşıyorum zaten 2 aydır yaptığım her testte 1-2 saat sonra silik çizgi çıkıyor, geçen ay her testte silik çizgi çıktı ve sonuçta adet oldum bu ayda yine silik çizgi çıkıyor ama adet olacakmışım gibi geliyor neticede hamile olsam hemen çıkardı sağlık ocağındaki hemşirede yarım saat sonra çıkan çizgileri dikkate alma dedi

tskr edrm buayda olmadı galiba :(

Bitanem ağlama ltfn sakin ol 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa hic iyi degilim cidden offfffff bizim.sirkettede bi kiz var test yapms biri silik cikmiss heycanlanio hamis diee valla banada ufunet bastiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa hic iyi degilim cidden offfffff bizim.sirkettede bi kiz var test yapms biri silik cikmiss heycanlanio hamis diee valla banada ufunet bastiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim şb dede biz kız gebelik beklyor oda üzüldm umutsz baya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X