- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi mnspapatya
- #1.541
ay canım benim inşallah ağzın yüzün gözün her biyerin bal yesin :)) inşallah yükselir değerim de bu azaptan kurtulurum çok yoruldum çünkü..
kaç aydır deniyosun 1 yıla kadar çok normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım benim inşallah ağzın yüzün gözün her biyerin bal yesin :)) inşallah yükselir değerim de bu azaptan kurtulurum çok yoruldum çünkü..
Ne güzel amman maşallah çok iyiler cnmmm 😊çok iyiyizzz çok şükür
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu ay 7. deme oluyor 10 aylık da evliyim
Ohh maasallahh sizee biz ole degiliz valla yaaa cok sinir oluorum ne yalan.solim ne gelin kaynanalar var yaniii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doğru cnm çok kötü olanlarda var 😡
pekm içmem artık bitki çayıyı günde 2 tane bazen 1 tane içiodum![]()
Ama bak iyi olanda var benimki nasil anlamadim yawww
bu ay 7. deme oluyor 10 aylık da evliyim
denemeye devam o zaman :)) hsg çektirdin mi canım yararı oluyomuş ben 6.ayımda çektirdim bi de eşin test yaptırsın mutlaka bi de yum oluyosa sorun yoktur zaten Allahım çok bekletmeden hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin sana ve tüm isteyenlere(bana da) inşallah..
bnmkıde aynı tatlım tepemde otruo oluom hastalıktan ınsan naptın dıe sorr basını yesın uyus :)
Heee bi corba yap gel dimi.nerdeeee senn isin daha zor bacimmm ustteymiss aman amann
denemeye devam o zaman :)) hsg çektirdin mi canım yararı oluyomuş ben 6.ayımda çektirdim bi de eşin test yaptırsın mutlaka bi de yum oluyosa sorun yoktur zaten Allahım çok bekletmeden hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin sana ve tüm isteyenlere(bana da) inşallah..
yok hsg fln çektirmedim ben bu ay adet olursam 3. günü yumurta takibi için doktorgidecektim ve tedavi başlayacaktı benim yumurta olayında bir sorun yoksa eşim test yaptıracaktı doktor öyle söyledi çünkü ama bakalım hayırlısı olsun inşallah iki gün daha beklicem sabırla..
inşallah canım benim bana da sana da isteyen herkese de nasip etsin Rabbim aratmasın göbişler dolsun aileler mutlu olsun :))
aynn kısım cok zor oluo amelıyat oldum yıne gelmedı rabbım buyuk dusmes kalkmaz bı alah onuda grcem kısım esıme dıorum olsem ona bakmm bn oda haklısın dıo napsın uyus karı gıne geldı aklıma
Kızlarrrr bana moral verin cnm sıkılıo bugn yorgunm
Offf anam off seninki benmkinden beter sekerim halime sukrettm suannn arada ario bni.iste sagolsnnn
Arkadaşlar doktorum ayın 15 inde gel yumurta takibi yapalım dedi.bu ne anlama geliyor? Hormon testlerim,muayenem hep temiz çıktı.takip neden yapılıyor ? Bilgi verirseniz sevinirim...
sen bana moral ver en azından belırtı varr bende tık yokk
Bebegimm kuzucummm umutsuzz anne adayii bnde girdm karalara bugun ciktm vallaaa bi andaa moral bozmak yokk bni yalniz birakmicann sende umut yok die olan belirtileride anlamassn sen
Yumurtanin tam kivama gelmesine bakiyor canim yani buyuyor mu boyut ne kadar gibi
hayyata aramas 3 yıllık ewlıyım numarası bıle yok zaten konusmuom hıc 1 haftadr muhattap bıle olmuom nekadar ıyılık yapıosam ole ustume kalıo ıstemm bnden usak cehenneme dırek olsun