• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol canim bilmem kimse yazmayinca üzüldm o yüzden öyle dedim.çok tesekkur ederim cvp için.senibn adina da çok sevindim.Allah herkese nasip etsin.18 nisanda gittiğimde bakalim doktor ne diyecek.acaba vatlamis olur mu o zamana çok merak ediyorum

Bebeğimmm çatlama günlerin ortalama o gün olduğu için öyle oluyor cnm 😊 doğruuu olan doktorun dediği

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yani yumurtlama değil de çatlama zamanki mi bu günler. Adetin 1 nisandaydi. Ona göre bir şey diyebilir misin bana.çok tesekkur ederim CHP verdiğin icin

Yani yumurtlama değil de çatlama zamanki mi bu günler. Adetin 1 nisandaydi. Ona göre bir şey diyebilir misin bana.çok tesekkur ederim CHP verdiğin icin

evet catlama ıcın cagırmıs ama son adet tarıhın kadar kac gunde adet oldugunda önemlı

Benim valla gogusler cok hassas ama psikolojikk kesinn.yaaaa

belkı daha önce vucudumu cok dınledım ıcn ay kasıklarım agrıo gögus ucumm degısmıs damarlar cıkmıss hobaa hadı doktora dedımm kan testı yaptır sonuc negatıff belkı bunları yasadım ıcın dır sımdı belırtı bulamıom kendımde

Saol canim bilmem kimse yazmayinca üzüldm o yüzden öyle dedim.çok tesekkur ederim cvp için.senibn adina da çok sevindim.Allah herkese nasip etsin.18 nisanda gittiğimde bakalim doktor ne diyecek.acaba vatlamis olur mu o zamana çok merak ediyorum

Amin canim.insallahh Rabbim.iateyen herkese versinnn

Cnm yumurta çıt diye çatlamıyo yumurtlama demek yani aynı zamanda çatlama tüplere yumurtanın atıldığı vakit yumurta 24 saat yaşıyor fallop tüplerde spermde 72 saat en fazla ona göre ayarlıyorsn yani yumurtlama ve çatlama aynı şey aslnda ovulasyon

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne yapti kiz bu kadarrr aaaaa

ole kısım bıs bu sene cok zor seyler yasadık maddı olarak esım 150 mılyar dolandırıldı basımısa gelmeyen kalmadı aclıktan aglıodum bnn o gunlerı unutmadım cnm oluom dese ona bı yudum su vermmm o derece yanı cnm

Berber dukkani var tatlim eskiden ustaydi daha erken geliodu 9 bckta.:D simdi alinca dukkani beklio elemanlari falan on bucugu buluo gelmesi bazen daha gec en erken.on buck yani gerci evin karsisinda dukkani ama yogn.oldugu saatler zaten aksamlari

Kiyamam ben sana ay ama pencereden bak izle kocisini :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

ole kısım bıs bu sene cok zor seyler yasadık maddı olarak esım 150 mılyar dolandırıldı basımısa gelmeyen kalmadı aclıktan aglıodum bnn o gunlerı unutmadım cnm oluom dese ona bı yudum su vermmm o derece yanı cnm

Ahh yavrum benim.kiyamam sana benn o zaman bosver ne halleri varsa gorsun sana yarri yoksa bende cok yaraliym.onlardanda bakma istee

Ahh yavrum benim.kiyamam sana benn o zaman bosver ne halleri varsa gorsun sana yarri yoksa bende cok yaraliym.onlardanda bakma istee

gelmıs sımdı doktara gtcm dedım yarın gesmeye gdelım dıo manyak valla suratuna bıle bakmıom anlamıo delırdı gıne ne hayınlık peşındedr kımbılır ısım bıterse gelırım bn dedım

Back
X