• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

nasılsın hamile kadın ;))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy kız öyle deme 😊Allah hayırlısını versn, dün 10 da uyumşm çok yorgnm hiç halim yok, soğuk mu aldm ki hamileliğe yormak istemiyorum bu arada son 8 gün 😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın arkadaşlar nasılsınız ? benim bugün 31.günüm ama ne adet belirtisi var ne hamilelik belirtisi...2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti sanırım ben bebişi değil de adeti beklicem :1::1::1:

günaydın arkadaşlar nasılsınız ? benim bugün 31.günüm ama ne adet belirtisi var ne hamilelik belirtisi...2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti sanırım ben bebişi değil de adeti beklicem :1::1::1:

Kan testi yaptır kesin sonucu görürsün cnm inşl bebektir 😊

cumaya kadar beklicem canım eğer adet görmezsem doktoruma gidicem o zaman yaptırırım...bakalım o ne dicem umarım testte çıkmamıştır kimisinin adete 3 4 gün kala çıkıyor ama bendeki de şans işte:43:

bende beklemedeyim canım :(((( 32.günüm ama göğüslerim dolgun ağrılı ve damarlı bıde akıntım var başkada belırtı yok uykusuzluktan başka bakalım kısmet

bende beklemedeyim canım :(((( 32.günüm ama göğüslerim dolgun ağrılı ve damarlı bıde akıntım var başkada belırtı yok uykusuzluktan başka bakalım kısmet

bende gögüsler normal akıntım 2 3 gün vardı kesildi.uykusuzluk dersen benim her daim var uyku var :D :D o yüzden bekliyorum birde adetlerin düzenli midir senin kaç günde bir olursun

bende gögüsler normal akıntım 2 3 gün vardı kesildi.uykusuzluk dersen benim her daim var uyku var :D :D o yüzden bekliyorum birde adetlerin düzenli midir senin kaç günde bir olursun

canım normalde hep düzenidir ama şu son 3 ay allak bullak düşün en son 40.günde oldum bilemıyorum yani bende artık normalde 30 günde bir olursum bu ay ne zaman olucağmı bılmıyorum benden cumrtesi günü pembe akıntı geldi sarı ile karışık

Tabiki iyiyim sen nasılsın bakalım dün akşam halıyla ben üstünde bir kaydım zor tuttum kendimi bişi oldu mu diye çok korktum yaaa ya hamişsem bebişime bişi olur die ödüm patladı:14::14:

Olmaz inşallah bbğm dikkat et kendine bende eşim play station oynuyodu uyuya kalmşm oturma odasındaa 😊kaç saat uyudum düşün 8 de uyandm

Back
X