- Konu Sahibi mnspapatya
- #1.661
Bu bile stres olumlu düşün olmazsada diğer ay var kuzum 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ÖYLE ARTIK kısmet canım yaa napıyım düşünüyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bile stres olumlu düşün olmazsada diğer ay var kuzum 😊
Olmaz inşallah bbğm dikkat et kendine bende eşim play station oynuyodu uyuya kalmşm oturma odasındaa 😊kaç saat uyudum düşün 8 de uyandm
İnşallah canım ediom ama olmadı kapı çaldı gidimm derken nasıl kaydım bilmiorum ayy benim kocamda playsationa gitti dışarı arkadaşıyla bende uyudum erkencikten valla ya 10 gibi falan dayanmadım bende televizyon karşısında uyumuşumsabahta zor uyandım hala uyuyabilirim
![]()
Haha play station mağdurlarıyız 😊😊
Valla ya sorma zaten kocam geç gelio birde playstation a gitti 12 de gelmiş gıcık oluorumm ama bende kurnazlık yapıorum kocama play station alıom artık sıkıosa gitsin evde oynar artık![]()
Ayyy kız öyle deme 😊Allah hayırlısını versn, dün 10 da uyumşm çok yorgnm hiç halim yok, soğuk mu aldm ki hamileliğe yormak istemiyorum bu arada son 8 gün 😂😂
bende beklemedeyim canım((( 32.günüm ama göğüslerim dolgun ağrılı ve damarlı bıde akıntım var başkada belırtı yok uykusuzluktan başka bakalım kısmet
bndede son 11 bakalım hayirlisi olsun :) hamilesin hamile rahat ol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
damar dediğin nasl damarlarun belli olmasimi
içimden ole gecio bilmem kiYaa cnm ciddimsn öylemi hissedysn inşallah hepimiz öyleyizdir 😊
Biz evlenince hemen almştk oynuyo işte bazen birlikte oynuyrz çok eğlenceli oluyor 😊
EVET CANIM damarlarımın belirginleşmesi
Yaa cnm ciddimsn öylemi hissedysn inşallah hepimiz öyleyizdir 😊
nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ama aynaya baktimda gogusumdeki damarlari görebiliyorum
Bencede sen hamilesin tatlımmmm inşallah bizde hamişizdirr
nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ama aynaya baktimda gogusumdeki damarlari görebiliyorum
Benimde daha belirgin damarlarım artık gün geçtikçede değişio sanki inşallah hamişlik belirtisidir tatlımm
daha önce dikkat etmemiştim o yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum canım ben
Ben hergün üstümü değiştirrken bakıombirde hassas ya ister istemez farkediosun tatlım değiştiğini ama umarım psikolojik değildir... Belkide öleydi ben değişik görmek istiyorum diye görüyorum
![]()