• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Canim yeni girdim nete senin sat neydi bu degere gore hamilesin ama iki gun sonrasinda iki katina cikarsa gidisat iyidir insallah oyle olur simdiden tebrikler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanırım değilim çünkü bu sabah leke geldi milletin adetine iki gün kala 90 lı sayılar çıkıyormuş 6.9 la hamile mi kalınır ya bu ay da böle bitti anlayacağın :(

sanırım değilim çünkü bu sabah leke geldi milletin adetine iki gün kala 90 lı sayılar çıkıyormuş 6.9 la hamile mi kalınır ya bu ay da böle bitti anlayacağın :(

Cnm üzülme hem diğer ayda var inşallah üstüne görmedir hamişsindir umarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın canım leke dediğin kahverengimiydi birde geç döllenme durumu olabilir yada kimyasal gebelik benim arkadaşın ilk 99 çıktı birkaç gün sonra 12 ye düşmüştü

günaydın herkese...

Hepimiz pinekliyoruz sen napıosn ne durumdasn bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Napiyosun bakim istesin pinekliyosun dimi

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Günaydın tatlımmm

an itibarı ile bütün kızlar burda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar sabah gebelik testi yaptım yine negatif gecikmede 4 gün oldu nedir bu anlamadım benim pek gecikme olmazdı dün diş doktorunda randevum vardı onada gidemedim belki bir şey vardır diye sağlık ocağındaki doktorda 1 hafta olmazsan kan testi için gel demişti çıldırmak üzereyim:18:

arkadaşlar sabah gebelik testi yaptım yine negatif gecikmede 4 gün oldu nedir bu anlamadım benim pek gecikme olmazdı dün diş doktorunda randevum vardı onada gidemedim belki bir şey vardır diye sağlık ocağındaki doktorda 1 hafta olmazsan kan testi için gel demişti çıldırmak üzereyim:18:

Kan testini yaptir mutlaka bence icin rahat eder her kadinin senede 1 kez adet dongusunun uzamasi gecikmesi normalmis stres yapma git yaptir tahlilini bekleme

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

günaydın canım leke dediğin kahverengimiydi birde geç döllenme durumu olabilir yada kimyasal gebelik benim arkadaşın ilk 99 çıktı birkaç gün sonra 12 ye düşmüştü

günaydın güzelim evet açık kahverengi leke geldi bu sabah ben de geç döllenme fln mı dedim ama tam gününde leke gelince dedim olmaz bu iş :/

Back
X