• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Okudm çok duygulandm bnmde henüz kahverengi beş on dk sonra lavaboya gdrm yine bklm 😞ama kötü hisler beslym

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

beynimiz bütün hormonları etkiliyo burcucum lütfen iyi düşünde iyiye yol alsın stres yapıp iyi gelişen bişeyi kötüleştirme lütfen rica ediyorum bi çikolata ye sen ya ye çabuk bitter ye ama kalorisi az olsun :)

beynimiz bütün hormonları etkiliyo burcucum lütfen iyi düşünde iyiye yol alsın stres yapıp iyi gelişen bişeyi kötüleştirme lütfen rica ediyorum bi çikolata ye sen ya ye çabuk bitter ye ama kalorisi az olsun :)

Yaknmda bakkal yok

Oooo oglen.oldu ancak geldin vallaa sekerim bende kocalara kizikim seninki napti sanaa burcuya uzulmek yok doktora gitsn sonra bakcaz durumaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabahtan beri kahvaltı evi topla yemek yap derken anca gelebildim benimki hep sorun sinem bilmion mu tüp bitti uyan ara gelsin diorum yok arkadaş dedim duşa giriyo dolabı altüst etti cinnet geçirdim hizmetçisi var sanki yatagın üzeri pantolon gömlek kaynıyo yaaa deliriyorum artık

Ben yedim.yedim pantalonum kapanmio hemen diyete baslicam kesinlikle agrim var die yuruyemiom da uffsss

Ben yedim.yedim pantalonum kapanmio hemen diyete baslicam kesinlikle agrim var die yuruyemiom da uffsss

ben senle kiloyla ilgili konuşmuyom kızıon ama ben bi dönem çok kiloluydum 70 dim üniversite son sınıfta stresten yemişim yemişim balon olmuşum sonra bir yıl içerisinde 55 kiloya düüştüm ama nasıl yağı azalttım bir tatlı kaşığıyla yemek yapıyodum salça yerine domates kullanıyodum sonraa ekmek yemiyodum hiçç ama yemiyodum bol bol peynir yumurta süt yoğurt ve yağsız tuzsuz sadece elma sirkeli salata yiyodum ve midemi o şekilde küçülttüm be hergün 1 saat yürüyüşle zayıfladım sonra düğün girdi araya ramazanda denk gelince ben bayağı zayıfladım gelinliğim olmadı 15 gün ne bulduysam yedim ama 3 kilo alabildim öylede kaldım sende verirsinn beni dinleeeee akşam boşver kocanı o yemek yerken sen bi kase yoğurt içine yeşil ekşi elma doğra onu ye

Blmyrm korkuyomm umutlanmktn kantestinde çıkarmı akşam

çıkar tabikide ya çıkmamasına imkan yok bide bünyen nasıl senin zayıfmısın ? yemene pek dikkat etmiyomuşsun gibime geldi benim ondanda olabilir bak kardeşimin eltisi aşırı zayıf süt peynir yumurta yiyemiyo o yüzden ara ara kanamaları oluomuş suda içmediğinden idrar yolu intihabı varmış 3 aylık hamişmiş

Cnm ben sanayi bölgesideki şbde çalşyrm ticari şb 😊o yzdn azcık şehir dışında

ayy sanayide vardır bakkal mutlaka bende konyada reklam ajansımız sanayideydi ama 2 bakkal vardı kesin sen bilmiosundur güvenliğe sor bi belki bilen vardır ağzını boş bırakma

çıkar tabikide ya çıkmamasına imkan yok bide bünyen nasıl senin zayıfmısın ? yemene pek dikkat etmiyomuşsun gibime geldi benim ondanda olabilir bak kardeşimin eltisi aşırı zayıf süt peynir yumurta yiyemiyo o yüzden ara ara kanamaları oluomuş suda içmediğinden idrar yolu intihabı varmış 3 aylık hamişmiş

50 kiloyum yememe dikkat ederm aslnda az yemyrm ama kahvaltı yok tabi iş yernde atıştırıom

ayy sanayide vardır bakkal mutlaka bende konyada reklam ajansımız sanayideydi ama 2 bakkal vardı kesin sen bilmiosundur güvenliğe sor bi belki bilen vardır ağzını boş bırakma

Boşver cnm yarm saat kaldı öğle araslnda yicem naslsa

Öğlen bile bişi yiyesim gelmio iştahım kapalı

50 kiloyum yememe dikkat ederm aslnda az yemyrm ama kahvaltı yok tabi iş yernde atıştırıom

aynen bende ama ben kahvaltısız yapamam işte sende eksiklik o ben erkenden bi yere gideceğim zaman bile akşamdan domates peynir salatalı bi kahvaltı tabağı hazırlarım bide yanına süt tamam 5 dk zmaanını alır ihmal etme bide çalışan bayansın yoruluyosun tüm gün

Back
X