• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

aynen bende ama ben kahvaltısız yapamam işte sende eksiklik o ben erkenden bi yere gideceğim zaman bile akşamdan domates peynir salatalı bi kahvaltı tabağı hazırlarım bide yanına süt tamam 5 dk zmaanını alır ihmal etme bide çalışan bayansın yoruluyosun tüm gün

Tembelim ben saçmalıom öğlene kdr ölüom açlıktan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öğlen bile bişi yiyesim gelmio iştahım kapalı

yemeye yemeye insanda iştahı olur Allah aşkına aaaa çok yanlış besleniyosun hiç doğru değil hemen değiştir şu beslenme düzenini hemen kızarım hergün rapor vercen ne yediğinle ilgili

sabahtan beri kahvaltı evi topla yemek yap derken anca gelebildim benimki hep sorun sinem bilmion mu tüp bitti uyan ara gelsin diorum yok arkadaş dedim duşa giriyo dolabı altüst etti cinnet geçirdim hizmetçisi var sanki yatagın üzeri pantolon gömlek kaynıyo yaaa deliriyorum artık

Kiyamamm kuzumaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bişi sorucam.benim adet döngüm biraz karıştı.muhtemelen nisan sonu mayıs başı adet olurum.bu yüzden çalışmalara gün aşırı devam etmelimiyim ay sonuna kadar...

Tembelim ben saçmalıom öğlene kdr ölüom açlıktan

ama senin yaptığın gibi olmazz cidden bebek zaten ilk 3 ay annnenin deposundan besleniyo senin depoda hiçbişi yok düşün bide çocuk büyütücen nasıl olacak hanımefendi

Kızlar bişi sorucam.benim adet döngüm biraz karıştı.muhtemelen nisan sonu mayıs başı adet olurum.bu yüzden çalışmalara gün aşırı devam etmelimiyim ay sonuna kadar...

bence etmelisin canım eğer yumurtlama takibini ypmıyosan devam et

ben senle kiloyla ilgili konuşmuyom kızıon ama ben bi dönem çok kiloluydum 70 dim üniversite son sınıfta stresten yemişim yemişim balon olmuşum sonra bir yıl içerisinde 55 kiloya düüştüm ama nasıl yağı azalttım bir tatlı kaşığıyla yemek yapıyodum salça yerine domates kullanıyodum sonraa ekmek yemiyodum hiçç ama yemiyodum bol bol peynir yumurta süt yoğurt ve yağsız tuzsuz sadece elma sirkeli salata yiyodum ve midemi o şekilde küçülttüm be hergün 1 saat yürüyüşle zayıfladım sonra düğün girdi araya ramazanda denk gelince ben bayağı zayıfladım gelinliğim olmadı 15 gün ne bulduysam yedim ama 3 kilo alabildim öylede kaldım sende verirsinn beni dinleeeee akşam boşver kocanı o yemek yerken sen bi kase yoğurt içine yeşil ekşi elma doğra onu ye

Su bir haftayi atlatim bulcam kendime cozumler tatlimm

yemeye yemeye insanda iştahı olur Allah aşkına aaaa çok yanlış besleniyosun hiç doğru değil hemen değiştir şu beslenme düzenini hemen kızarım hergün rapor vercen ne yediğinle ilgili

Tmm kuzucuğum söz kız yerim bn sizi Allah gönlünüze göre versn inşallah

Tam bulalim zayflayaym azcik yaa astim mahfedio beni zaten ilacta alamiorm simdi sormaa belki ilaclar olmaynca kilo veririm insllahh

Bndede faranjit var bazen nefes alamıom hiç

Tam bulalim zayflayaym azcik yaa astim mahfedio beni zaten ilacta alamiorm simdi sormaa belki ilaclar olmaynca kilo veririm insllahh

verirsin kuzum verirsin hele ilaçlardan aldıysan daha kolay verirsin onlar sende ödemde yapmıştır o yüzdende tartıda öle çıkıodur ilaçların bazılarında kortizon olduğu için aşırı şişlik yapıyo

yemeği sırf yemek için diil istekle ye ki iştahın artsın bebişin için ye kuzum

Yaaa bilionuz mu sabah solicektm olmadi bizim sirketteki kizce hamismiss cift cizgiyi gordukkk ama hic bizim gibi degill sakin cokk biz mi cok abartiorz acabaa o da dusunmuordu benim sayemde oda heveslendii ve hamissssssss

Back
X