• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Keske bnimde o kadrla kalsa benim evde solunum cihazim bile var birde ne gucume gidio bilion mu birden 45-50 kilodan cok yukseldim kilo aldim herkes cok yemek yiosndur ondan almisndr dio biliormsn kimse bilmedn yargilio keske yeseydmde kilolari alsaydim ama insanlar iste onyargili

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazı insanlar aptalllll !

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kızlar filmlerde kızla oğlan bir kere yatıp hamile kalıyolar ya kız ismemiyo bebeği oğlan kabul etmiyo bebeği ya fitil oluyorum ya.biz böyle planlar hesap kitap günaşırı çalışmalar bakımlar sıkıntılar... :)

ohaaa Allahın taktiri işte ne diyim Allah ihsan eylesin o bebişler bizim diilki onlar bize emanet olarak gönderiliyo tıpkı bedenimiz gibi onlara iyi bakmalı ve korumalıyız o arkadaş çok yanlış yapıyo çokk Rabbim ona bi lutufta bulunmuş değerini bilmiyo yazıkkk :(:(:(

Valla akil veriom ama almio galiba takdiri ilahi artik canim insllah saglikla bebegine kavusur darisi bizim basimjza

Keske bnimde o kadrla kalsa benim evde solunum cihazim bile var birde ne gucume gidio bilion mu birden 45-50 kilodan cok yukseldim kilo aldim herkes cok yemek yiosndur ondan almisndr dio biliormsn kimse bilmedn yargilio keske yeseydmde kilolari alsaydim ama insanlar iste onyargili

Evet toplum olarak o şeyimiz çok var herseye önyargı halbuki bi dinle ben kötü bişey yapan birine bile sorarım neden sebebp ne herşeyin altında yatan bir sebep vardır.Aman boşver sen bunları duyma duymayınca en güseli

Ya kızlar filmlerde kızla oğlan bir kere yatıp hamile kalıyolar ya kız ismemiyo bebeği oğlan kabul etmiyo bebeği ya fitil oluyorum ya.biz böyle planlar hesap kitap günaşırı çalışmalar bakımlar sıkıntılar... :)

Ayy evet gecen gun bi diziye denk.geldim dniz yildizimi ne kiz.cift cizgiyi gordu uzuldu hamile die kendi kendime konusuom oglummm biz o kadar ugrastikk neyin.kafasindasinn sonra.ne guldum kendimee :D:D

Ayy evet gecen gun bi diziye denk.geldim dniz yildizimi ne kiz.cift cizgiyi gordu uzuldu hamile die kendi kendime konusuom oglummm biz o kadar ugrastikk neyin.kafasindasinn sonra.ne guldum kendimee :D:D

Aynen canım ya :) millet istemez bir seferde olur bizim giniler de ister aylarca olmaz...rabbim en foğru zamanı bilir tabi ama gene de insan bozuluyo :)

Bendede cok kotu bisi aktiiii lavaboya gitmeye korkuommmm:(

bendede bugün öle bi olay oldu kıvamı koyu gibi biraz ama bayağı geldi sebebini çözemedim gögüsler hala tavan yapmış durumda kasık ağrım o kadar yok ara ara gelio gidio ayy ütüde beni beklio siz yemek yerkene bende ütümü yapıyım bari

Oooo ben cok beterimm hah bak tuvalete gidemiom napcam simdii

neden korkuyon akıntı seni yiyecekmi ay git kurtul akıntı olması iyidir hem gebelikte en belirgin özellik akıntısı olmayan kadın için risk vardır internete bak oku sonra tıpış tuvalete

Back
X