• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

yok kuzucum şimdi diil eve gittiğinde ille yap die değil yani benimki fikir belki rahatlarsın die karışmak istemem bildiğim uyguladığım bişey olduğu için paylaşmak istedim .bazıları bana kızıyo ben açığım kapalı değilim ama elimden geldiğince ibadetimi yapmaya çalışıyorum herkes önce kapan sen gibi bakıyolar ama bende inancımı böle yaşıyorum napim

Bnde sendenim tatlim bende acigim ama dinimi inancimi yasarim Elhamdullilah herkesin dini kendine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnde sendenim tatlim bende acigim ama dinimi inancimi yasarim Elhamdullilah herkesin dini kendine

aynen ya ben ona çok kızıyorum önyargı işte dışardan baksan amannn bu ne anlar derler ama öle degil işteee :) :)

Tuvaletten bildiriliorr kizlarr asayis.bermamill bisi yok cok sukur sadece akintiii

aynen ya ben ona çok kızıyorum önyargı işte dışardan baksan amannn bu ne anlar derler ama öle degil işteee :) :)

Evet canim Allah bilio ya baska bisiyi onemseme sen kul konusur Rabbim bilir onemli olan Rabbimin bilmesi baskasi bilmesede olur seni

Kızlar hala kahverengi dün akşamdan beri adet olsa kana dönüşmezmiydi ? 😞😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ama görünüyo diolar ama sen sağlıkçısın daha iyi bilirsin tabikide

yok canım bide şöyle dusun zaten çocuk son adet tarihine göre hesaplanio ya 1 aylıkken aslında 2 haftalık o yüzden ancak satta göre 5 hafta olunca gorunuo

yok kuzucum şimdi diil eve gittiğinde ille yap die değil yani benimki fikir belki rahatlarsın die karışmak istemem bildiğim uyguladığım bişey olduğu için paylaşmak istedim .bazıları bana kızıyo ben açığım kapalı değilim ama elimden geldiğince ibadetimi yapmaya çalışıyorum herkes önce kapan sen gibi bakıyolar ama bende inancımı böle yaşıyorum napim

Kanama devam ederken münasip olurmu kuzucum blmyrm 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim Allah bilio ya baska bisiyi onemseme sen kul konusur Rabbim bilir onemli olan Rabbimin bilmesi baskasi bilmesede olur seni

aynen kuzummmm akıntı dışında bişi olmamasıda süpermişşş:D

Back
X