• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Senin şasın daha yüksek bunu biliyosun dimi kuzucum :) inşallah hamilesin biraz geç öğrenicen ama mutlu haberi alıcn işte 8 gün içinde :) sen üzme kendini tamam mı

Neden yuksekmis sansimmm benim igneden miiii yaa gecmioo baksanaa yaa psikolojm iyice bozuldu canim yaaa gelsin su 25 nisann

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden yuksekmis sansimmm benim igneden miiii yaa gecmioo baksanaa yaa psikolojm iyice bozuldu canim yaaa gelsin su 25 nisann

Birincisi doktor kontrolundeydın şükür bi sorunun yoktu yumurtanda iyi bi seviyede yakalamış ve iğneni yaptırmışsın ve doktoru dinleyim eşinle isteyerekte çalışmalar yapmışsın inşallah olacak ben öyle hissediyorum bitanem

Bencede güzelim bnm azıcık ferah tut gönlünü. 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birincisi doktor kontrolundeydın şükür bi sorunun yoktu yumurtanda iyi bi seviyede yakalamış ve iğneni yaptırmışsın ve doktoru dinleyim eşinle isteyerekte çalışmalar yapmışsın inşallah olacak ben öyle hissediyorum bitanem

Insallah tatlim yaaa bole dion beni rahatlation valla Allah razi.olsunnn.sendenn insallah hepimizden hayirli haberler alirizz

Insallah tatlim yaaa bole dion beni rahatlation valla Allah razi.olsunnn.sendenn insallah hepimizden hayirli haberler alirizz

Çok doğru söyledin şimdi hayırlısı hayırlıysa nasip etsin diilse etmesin .Allah sizdende razı olsun beni hiç yalnız bırakmıyosunuz artık ev içinde sıkılmıyorum iyiki varsınız

Çok doğru söyledin şimdi hayırlısı hayırlıysa nasip etsin diilse etmesin .Allah sizdende razı olsun beni hiç yalnız bırakmıyosunuz artık ev içinde sıkılmıyorum iyiki varsınız

Sende iyiki varsin bitanemmmm mucxxxx

Ya burda çaycı bi abla gitme doktora şmdi belli olmaz dio 😞😞

Ya burda çaycı bi abla gitme doktora şmdi belli olmaz dio 😞😞

Hepimiz git dedik abla dedi die gitmicen.mi simdiiiii Allahim yaaaaa adete 6 gun var hcg yuksekse cikar zaten yaniii

Back
X