• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Canim sen de benim gibi olmussundur.yumurtlama donemindeysen çatlama agrisidir merak etme.ben 2 gün çok çektim bugün geçti çok şükür.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim ctlama donemim coktan gecti bende farkli bisi var cozemedim

Gunaydinn kizlarrr... Yine agrili sancili bir gune merhaba dedim sizler nasilsiniz bakalimmm

Ben iyiyim cnm akkntm yine durdu 😄😄 oynatma oldm doktora gitmicem adeti bklicem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy bebemm gideydn bi aslinda yaaa ogrnirdn ne oldu bari gerci adetede az kaldiii

4 gnck sabretcm adetin 2.günü gider yine baktırırım yumurtalıklara belkide olmam adet 😊😊😊

Aynen eşime kahvaltı hazırlıcamm 😊dün rüyamda kan testi yapıodm hamileydm püfff

Ohh afiyet olsun tatlimmm ya brnim esimde hep hamile goruorms benii insallahh oleyizdirr

4 gnck sabretcm adetin 2.günü gider yine baktırırım yumurtalıklara belkide olmam adet 😊😊😊

Insallah olmassin tatlim bebisler gelsinn insallahh gerci ben.korkmaya basladm bilmyrm karmasik duygulardayimmm

amin canım duaların için allah razı olsun

Nerdesin canim birsey let soracagim sana benim adet imin 31 gunu testi 33gun yaptiracagim sen ne zaman yaptirmistin birde belim cok agriyor normalde agri girer cikar adet olacam zama adet dudmazdi agrilarim bu kadar uzun surmezdi birde daja cok kasik agrisi olurdu suan bel agrim daha cok birde akintim o kadar cok degil simdiden cooooooooooookkk tesekkur bitanemm

Bitmiyor sancilarim agrilarim gecmiyor zaman neyimmi var sen yoksun bebegim gel artik gelde gunes gibi dog hayatima kiyafetlerini oyuncaklarini bebek arabanin modeline kadar hersey belirlendi bir sen eksiksin hadi annesinin cani tutun annene birakma beni bu ayda :emir_bebek:

Ayy canim ya mesajini okurken cok duygulandim inşallah bebegin tutunur hic birakmaz seni

Back
X