• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

hayır ya çarş kadar beklicem test yapcam kan testi yaptırcam ona göre giderim şimdi istemiorum çok korkuorum bana gel dicek kesin

Daha carsambaya var biliyosun dimi canim bunun farkindasin bu agriyi cekme diye endiselenecekte bisey yok kotu dusunme bari

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Tamam tatlim icin nasil rahat olucaksa oyle yap tamam yavrum

Doktoru aradımmmm dayanamadımmmm:52: normal dedi bu gebelikte de olur adet yaklaşınca da olabilir dedi gelmem gerekir mi dedim zaten adetim 25 nisan dedim yok dedi gelme bekleyelim dedi zaten az kalmış biraz dikkat et dedi yani normalmiş canımmm birde bende pko falan var ya onunda etkisi vardır belki :nazar::nazar::nazar:

Doktoru aradımmmm dayanamadımmmm:52: normal dedi bu gebelikte de olur adet yaklaşınca da olabilir dedi gelmem gerekir mi dedim zaten adetim 25 nisan dedim yok dedi gelme bekleyelim dedi zaten az kalmış biraz dikkat et dedi yani normalmiş canımmm birde bende pko falan var ya onunda etkisi vardır belki :nazar::nazar::nazar:

Bak endiselenecek bisey yokmus ferah tut icini

kızlarrrrrrrrrrrrrr bu ay gebe kalamazsak bebeklerin dogumu 2015e kayıyooooo
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
liilililiilililiiiii :122::122::122:

İyi düşünüorum ama bi yandanda yaa acaba erken miydi diorum çok kafam karışık çünkü daha evlilik borçları bitmedi :18: ya çalışamassam dinlenmem gerekirse napcam acaba çok kafam karışık :30::30:

nasıl borç yaww
allah yardım eder düşünme

Bekle kuzum bekle iyi dusun

canım sana bişey sorcam
telden yazıyosun ... ben telefona kadınlar klubunu yükledim
kadınlar klubune giriş kısmını tıklıyorum açılmıyo
telım androıd ama iphone değil
nasıl kurdun sen bunu telıne :(

İyi düşünüorum ama bi yandanda yaa acaba erken miydi diorum çok kafam karışık çünkü daha evlilik borçları bitmedi :18: ya çalışamassam dinlenmem gerekirse napcam acaba çok kafam karışık :30::30:

Allah bir sekilde yoluna koyar sen uzulme

Back
X